آخه من تا الان دوتا سایت از ایشون دیدم و این سومیش بود. به نظر میرسه این یکی از بقیه آپدیت تره. محصولات جدیدی هم که اومده به این سایت اضافه شده
آخه من تا الان دوتا سایت از ایشون دیدم و این سومیش بود. به نظر میرسه این یکی از بقیه آپدیت تره. محصولات جدیدی هم که اومده به این سایت اضافه شده
آقا فریده گل در مورده ادکنایی که داری یه توضیح میدی که هر کدوم چجوری هستن؟اون عکسی هم که تو
پرشین تولز و وبلاگ خانم فرزین نیا گذاشتی ثواب داره بزاری![]()
بنا به درخواست دوست گلم علی آقا عکس ادکلن هامو اینجا میزارم
خیلی هاشون رو اکثر دوستان باشون آشنایی دارن. ولی هر کدوم رو خواستید بگید تا در موردش توضیح بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که علامت زدم رو خیلی دوست دارم بدونم چه بویی دارن
اون سفیده بزرگه که روش نوشته CK چی هست ؟ همون CK 1 هست ؟
Take Care![]()
به ترتیب از بالا شروع میکنم:
safari: یک بوی متعادل و زایحه گیاهان سبز و تازه بسیار توش خود نمایی میکنه. اینو و اوپیوم رو از همه ادکلن هام بیشتر دوست دارم
charlie: بویی گرم و صابونی داره و کاملا از بوش میشه فهمید که جزو ادکنهای قدیمیه
grisdepoudre: اینو یکی از اقوام برام از فرانسه اورد. نتونستم تو سایت پیداش کنم. بویی خنک و کمی ترش داره و مرکباتی هست
intimately beckham: بویی وانیلی و کمی شیرین داره و رایحه ایی نرم داره که بسیار لطیف هست. هر کس میخواد وانیل رو تو ادکلنها خوب ببینه اینو تست کنه. گروه بویاییش هم شرقی-فوژه هست. اینو حتما تست کنید!
chaps by ralph lauren: بسیار بسیار تلخ و با وجود اینکه colong هست بسیار بسیار موندگار و با پخش عالی. میتونه تند هم باشه و خیلی خیلی کم شیرینی بعد توش پیدا میشه که تا به حال نمونه اش رو ندیدید(شیرینی عسلی مانند) ولی همچنان تلخ باقی خواهد ماند. هر کسی اینو نمیپسنده!
ambre by baldessarini: بویی شرقی-چوبی داره. خیلی خیلی خانم پسند هست. جزو اون دسته ادکلن هایی که میتونم بتون پیشنهادبدم ندید بخرید. حتما خوشتان خواهد آمد. من اینو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه تو ایران بش کم لطفی شده. بسیار مناسب قرار هست
تستر 212: اینو که اکثر دوستان باش آشنایی دارن. بویی ملایم و کمی خنک داره
تستر polo blue: ادکلنی خنک هست و تو تمام ادکلن های خنک اینو شیکترین میدانم. گروه بویایی آروماتیک-فوژه
تستر : blue jeans by versace خنک و مرکباتی. دوام خوبی داره
تستر eau sauvage by dior: گرم و ترش
تستر جگوار مارکII: تند و تلخ. زیاد جالب نیست
blended: تلخ و گرم کمی هم ترشی خیلی خفیف رو میشه توش احساس کرئ. خیلی قدیمیه ولی متاسفانه موندگاری بالایی نداره
cuba: بویی تند و صابونی. زیاد جالب نیست. خیلی بوی صابون میده.
tokyo by kenzo: بویی جنگلی داره و گروه بویایی چوبی-ادویه ایی داره. اینم توصیه نمیشه چون موندگاری تعطیل و بوی مطبوعی هم نداره. من که خوشم نیومد.
امیدوارم بدرد علی آقای گل و دوستان خورده باشه
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
CK IN 2 U: بوش خیلی باحاله و ادم رو سر حال میاره. خنکه و کمی شیرین. مولی موندگاریش خیلی پایین هست و من ازش برای بعد از اصلاح استفاده میکنم. حیف که بوی به این خوبی موندگاری نداره.
ck1 چیز دیگریست
سلام. اگه کسی از ادکلنهای creed استفاده کرده یه راهنمایی بکنه . به نظر شما از لحاظ ماندگاری و پخش بو و کلا رایحه ادکلن کدامیک از این دو بهتره. 1- اوریجینال سانتال(قرمز) 2- تاباروم(قهوه ای)
خیلی در صدد بودم این تاباروم رو بگیرم که قیمتها اینطور رفت بالا
تاباروم بویی گرم و خاکی و تمیزی داره. البته خودم نداشتم ولی اینطور متوجه شدم
خیلی توضیحاته خوبی دادی.ممنونم ازتون
.....................................
این قیمتا داره میره بالا ولی از ambre by baldessarini خوشم اومد با تعریفاته شما.یکی از نت هایی که همیشه
دوستش داشتم و دارم ambre هستردش تو خیلی از ادکنایه معروف هم هست.
سلام مجدد
دو تا موضوع را خواستم بگم
اولیش 2 سوالهاین CH خیلی سخت گیر میاد اصلش و یه جورایی بی خیالش شدم. ولی چون شنیدم بوش شیرینه طالبش شدم عجیب. به خاطر همین فیکش را هم شده یه تستی می زنم(قیمت فیکش را کسی می دونه؟)
بعد توی کارای شیرین اجمل مثل شادو و وایس کدوم پخش بوی بالاتری داره؟ موندگاریشونم اگر تست کردید بگید ممنونتون میشم
نکته 2 اینکه چرا این تاپیک را توی متفرقه مهم نمی کنید؟ انصافا توی این بخش متفرقه زنده ترین و فعال ترین تاپیک همینه
از مدیران می خواهم اگر اینجا را می بینند این درخواست را اجابت کنند چون خیلی مهمه تاپ لیست باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)