تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 4105 اولاول ... 2332833233293303313323333343353363373433834338331333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این که نیاز به جراحی داشته باشید یا خیر رو باید پزشک معالجتون تشخیص بده ، اما به عنوان یک تجربه ی تلخ و بزرگ ( که اون زمونها ازش به عنوان "زرنگی و پیچوندن سربازی" و .... یاد میکردم) دوستانه بهتون میگم به خاطر معافیت از سربازی راضی به عمل جراحی نشید چون اصلا ارزش عمل جراحی سنگین دیسک ( حتی اگر عمل میکروسکوپی و سبک انجام بشه ) وعوارضی که پس از عمل و در اغلب موارد برای همیشه همراهتون خواهد بود رو نداره ، مگر اینکه پزشک معالج چنین تشخیصی بده که سیاتیک یا نخاع اونقدر تحت فشار قرار گرفته اند که نیاز به جراحی هست تا مشکل ناگواری پیش نیاد برای شما /

به هرحال ؛ طبق اون بندی که هنوز هست : "هرگونه عمل جراحی در ستون فقرات معافیت دائم" ،

این بند جدیدی که اضافه شده رو هم مطمئنا باید پزشکان بیمارستانی که نظام وظیفه معرفی می کنه تایید کنند و سپس نظر نهایی رو کمیسیون پزشکی نظام وظیفه پس از معاینه و بررسی مدارک پزشکی شما و در نظر گرفتن نظر پزشکان بیمارستان نیروی انتظامی میده /

اولین اقدام فرستادن دفترچه هست . بعد از اون هم فقط میتونید امیدوار باشید .

پی نوشت : البته این عکسی که میبینم از مشکل من نسبتا خفیف تر هست اما چندان کم هم نیست بیرون زدگی دیسک ( پارگی) .

2. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی که اموزشی تو ارتش هست بقیه خدمتشم نو ارتش هست ؟؟؟

یعنی امکانش هست که من اموزشی تو ارتش باشم ولی بقیه خدمتم تو نظام وظیفه باشم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان...

پادگان 06 پاسداران با مترو چطوری میشه رفت؟ فردا گفتن 7:30 اونجا باشید!...
    سلام منم اونجام به ما گفتن ساعت 9 اونجا باشیم به شما گفتن 7.30
    مترو نداره باید با اتوبوس یا سواری رفت بستگی داره کجا باشی من از آزادی میرم پیچ شمرون از اونجا اتوبوس پاسداران سوار میشم( از مترو دولت هم میشه فکر کنم)

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی که اموزشی تو ارتش هست بقیه خدمتشم نو ارتش هست ؟؟؟

یعنی امکانش هست که من اموزشی تو ارتش باشم ولی بقیه خدمتم تو نظام وظیفه باشم؟؟؟
    نخیر شما تا آخرش در ارتش خواهی بود . اگه منظورت از نظام وظیفه ، نیروی انتظامی هست ، که بازم جواب خیره . یعنی آموزشی تو هر ارگانی باشی (ارتش _ سپاه _ نیرو انتظامی _ صنایع دفاع) ، بقیه ی خدمتت هم تو همون ارگان خواهی بود ، فقط محل (شهر) خدمتت بعد از آموزشی توی تقسیمات عوض میشه .

6. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

دوستانی که 06 افتادین
    منم امروز رفتم شاهین ویلا کرج یه سری برگه دادن گفتن تا 12 پاسداران باشین ما هم رفتیم 11 و خورده ای رسیدیم دژبان راه داد بریم تو از این جا بود که عقده ای بازی ها شروع شد هی به خط میکرد و میگفت پاشید و بشینید خلاصه که الکی کرم میریختن بعد چند تا از این یربازا دوره قبلی که روز آخرشون بود اومدن و شروع به بدگویی کردن گفتن جهنمه بیچاره اید به .. رفتید و از این حرفا البته بیشتر به نظر میرسید دارن تفریح میکنن ولی خب مثه اینکه از زیاد بودن نگهبانی ها شاکی بودن
    بعد برای بار چندم دژبانا به صف کردن و این دفعه مارو گشتن همچنین ساک و کیف ها تا سیگار نباشه گفتن موبایل ها هم خاموش شه به مو و لباس اصلا گیر ندادن یعهنی من الکی کچل کردم و تو این گرما آستین بلند پوشیدم البته فردا قضیه اش فرق میکنه و حساب کتاب نداره سعی کنید تیپ و لباستون زیاد جیغ نباشه و بعد نوبت به گروهبان ها و استوار ها رسید اونا کلی صف و جمع دادن و راه بردن و کلی زیر آفتاب نگه داشتن و یه سری فرما دادن که پر کنیم و برگه سبز و سفید و واکسن و برگه کوچیکی که شاهین ویلا دادن رو گرفتن ازمون بعدم هی صف و جمع و اینا همش زیر تابش بیرحمانه نور خورشید بعد یواش یواش سر وکله درجه دارا پیدا شدو جند تا ستوان 2 و سروان دیدیم اونا مودب تر ومتین تر بودند اونا هم کلی صف و جمع و پیاده روی بعد بردن میدون رژه اسمامونو گرفتن که بعد برگه ای به نام پته دادن که بعدا اونو میدادی تا لباس و پوتین بگیری که بعد از کلی معطلی نوبت لباس دادن رسید لباسا اصلا میزون نیست اکثر پوتینا 40 بود و سنگین و خشک لباسا هم اکثرا متوسط و بزرگ که اونا هم توی تن اکثر بچه ها فیکس نمیشد و از اونجا که امروز تعداد کم بود تعویض هم راه به جایی نبرد کلا زید رو اندازه بودنش حساب نکنید بعد هم رفتیم نماز خونه یه سروان سخنرانی کرد و گفت 7 تیر 7 صبح همه اینجا(گردان) باشید که در عمل میشه 6 چون دژبان ورودی کلی بازرسی و اینا داره طول میکشه بعد هم وسایلی که باید بیاریم رو گفت که تقریبا مثل پست اول بود به علاوه دفتر 200 برگ جلد آبی و پماد برا عرق سوزی که کلا اینا رو میگه و شما هم باید بنویسید پس خودکار و کاغذ حتما باشه بعد هم ساعت 5 و خورده ای بعد از ظهر گفت برید نهار! که اکثرا نیومدن نفری یه نون با یه نصفه کتلت البته امروز آمار غذا نداده بودن به خاطر همین گویا اینجوری شدبعد رفتیم برگه مرخصی بگیریم بعدش یه سرگرد که فرمانده گروهانهاومد آدم خوبی به نظر میرسید اما بسیار با جذبه و قاطع صف بستیم البته این دفعه یه صف واقعی و مرتب از جلو نظام و بشین برپا و اینجور برنامه ها بعد هم تا در خروج با صف رفتیم و رهایی تا 3 شنبه صبح البته ساعت از 6 هم فک کنم گذشته بود و ما از 11 تا اون موقع رو اکثرا تو آفتاب بودیم
    البته اینم بگم جاش با صفاس و اصلا دلگیر نیس وسط شهره و کلا بیرونو میتونید راحت ببینید
    سعی کنید هرچی گفتن گوش کنید زیدم کلکل نکنید و اصلا شاخ بازی در نیارید کلاآدمای بدی به نظر نمیرسیدن البته خشک و جدی بودنشون یه بحث دیگه اس که طبیعیه
    کلا امروز خیلی علاف شدیم و سوختیم
    امروز فقط شاهین ویلایی های کرج بودن و مثه این که قرار بوده ما هم فردا بریم و این علافی هم انگار به خاطر این بوده
    امیدوارم فردا بهتون بد نگذره

8. 7 کاربر از reza8766 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

راستی اگه میخواید با مترو برید میتونید ایستگاه قلهک پیاده شید و از اونجا تاکسی چهار راه پاسداران رو سوار شید که پادگان هم تقریبا اونجاس(نزدیکه)
    من خودم اینجوری رفتم راحته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، من رفتم پادگان سک سک کردم و برگشتم !
    خیلی جای باحالی افتادم ( مشهد ) ، واقعا درجه داراش با احترام رفتار میکردن همش میگفتن آقایون بفرمایید تو سایه بشینید تا ما بیایم آمارتونو بگیریم ، همه شاخ در آورده بودن از این رفتارشون! باورتون میشه حتی یه بشین پاشو هم نرفتیم! در کل فقط 3 بار به صف وایستادیم البته شاید بعدا تلافیشو سرمون در بیارن! در ضمن هر چی برده بودم برگردوندم فقط بار اضافه بود و بس ، تازه اگه کچل هم نمیکردم چیزی نمیگفتن!
    خلاصه لباسامونو دادن و منم طبق توصیه های دوستان داد زدم پوتین 40 میدم 41 میگیرم که اونم در عرض 2 دقیقه اوکی شد
    فقط تنها مشکلی که داشت این بود که ناهار بهمون ندادن که همه داشتیم تلف میشدیم ، آخرش مجبور به خرید از بوفه شدیم!
    راستی از تک تک دوستانی که اطلاعاتشون رو در اختیار ما می زارن کمال تشکر و سپاس رو دارم
    458 روز دیگه نبوووووووووووووووووود؟

11. 2 کاربر از hero sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

خیلی جای باحالی افتادم ( مشهد )
    سلام
    ارتش ؟

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که 06 افتادین
    منم امروز رفتم شاهین ویلا کرج یه سری برگه دادن گفتن تا 12 پاسداران باشین ما هم رفتیم 11 و خورده ای رسیدیم دژبان راه داد بریم تو از این جا بود که عقده ای بازی ها شروع شد هی به خط میکرد و میگفت پاشید و بشینید خلاصه که الکی کرم میریختن بعد چند تا از این یربازا دوره قبلی که روز آخرشون بود اومدن و شروع به بدگویی کردن گفتن جهنمه بیچاره اید به .. رفتید و از این حرفا البته بیشتر به نظر میرسید دارن تفریح میکنن ولی خب مثه اینکه از زیاد بودن نگهبانی ها شاکی بودن
    بعد برای بار چندم دژبانا به صف کردن و این دفعه مارو گشتن همچنین ساک و کیف ها تا سیگار نباشه گفتن موبایل ها هم خاموش شه به مو و لباس اصلا گیر ندادن یعهنی من الکی کچل کردم و تو این گرما آستین بلند پوشیدم البته فردا قضیه اش فرق میکنه و حساب کتاب نداره سعی کنید تیپ و لباستون زیاد جیغ نباشه و بعد نوبت به گروهبان ها و استوار ها رسید اونا کلی صف و جمع دادن و راه بردن و کلی زیر آفتاب نگه داشتن و یه سری فرما دادن که پر کنیم و برگه سبز و سفید و واکسن و برگه کوچیکی که شاهین ویلا دادن رو گرفتن ازمون بعدم هی صف و جمع و اینا همش زیر تابش بیرحمانه نور خورشید بعد یواش یواش سر وکله درجه دارا پیدا شدو جند تا ستوان 2 و سروان دیدیم اونا مودب تر ومتین تر بودند اونا هم کلی صف و جمع و پیاده روی بعد بردن میدون رژه اسمامونو گرفتن که بعد برگه ای به نام پته دادن که بعدا اونو میدادی تا لباس و پوتین بگیری که بعد از کلی معطلی نوبت لباس دادن رسید لباسا اصلا میزون نیست اکثر پوتینا 40 بود و سنگین و خشک لباسا هم اکثرا متوسط و بزرگ که اونا هم توی تن اکثر بچه ها فیکس نمیشد و از اونجا که امروز تعداد کم بود تعویض هم راه به جایی نبرد کلا زید رو اندازه بودنش حساب نکنید بعد هم رفتیم نماز خونه یه سروان سخنرانی کرد و گفت 7 تیر 7 صبح همه اینجا(گردان) باشید که در عمل میشه 6 چون دژبان ورودی کلی بازرسی و اینا داره طول میکشه بعد هم وسایلی که باید بیاریم رو گفت که تقریبا مثل پست اول بود به علاوه دفتر 200 برگ جلد آبی و پماد برا عرق سوزی که کلا اینا رو میگه و شما هم باید بنویسید پس خودکار و کاغذ حتما باشه بعد هم ساعت 5 و خورده ای بعد از ظهر گفت برید نهار! که اکثرا نیومدن نفری یه نون با یه نصفه کتلت البته امروز آمار غذا نداده بودن به خاطر همین گویا اینجوری شدبعد رفتیم برگه مرخصی بگیریم بعدش یه سرگرد که فرمانده گروهانهاومد آدم خوبی به نظر میرسید اما بسیار با جذبه و قاطع صف بستیم البته این دفعه یه صف واقعی و مرتب از جلو نظام و بشین برپا و اینجور برنامه ها بعد هم تا در خروج با صف رفتیم و رهایی تا 3 شنبه صبح البته ساعت از 6 هم فک کنم گذشته بود و ما از 11 تا اون موقع رو اکثرا تو آفتاب بودیم
    البته اینم بگم جاش با صفاس و اصلا دلگیر نیس وسط شهره و کلا بیرونو میتونید راحت ببینید
    سعی کنید هرچی گفتن گوش کنید زیدم کلکل نکنید و اصلا شاخ بازی در نیارید کلاآدمای بدی به نظر نمیرسیدن البته خشک و جدی بودنشون یه بحث دیگه اس که طبیعیه
    کلا امروز خیلی علاف شدیم و سوختیم
    امروز فقط شاهین ویلایی های کرج بودن و مثه این که قرار بوده ما هم فردا بریم و این علافی هم انگار به خاطر این بوده
    امیدوارم فردا بهتون بد نگذره
    ممنون رفیق آمار خیلی خوبی بود
    منم فردا 9 باید پاسداران باشم خدا به خیر بگذرونه.....
    شنبدم خیلی سخت میگیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •