تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 416 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

...

نمیدونم چرا ما نمیایم تو تاپیک شما و وسط کل کل شما ولی چون بعضی از دوستان کلا نمیتوانند موفقیت تیمی ببینند بجای فوکوس رو تیم خودشون همش زوم کردن رو طرفداران و تیم بارسلونا

...
    ...

این سوالیه گه باید از خودتون بپرسید و خودتون جوابشو بدید!!
    کافر همه را به کیش خود پندارد...
    .
    در کل دوست گرامی... رفتار شما و نظایر شما در پی سی باعث شده که خیلی ها از کاربرا از بارسا بدشون بیاد... و شاید خود همون دوستان هم بدونن که علت این عدم علاقه و بعضا نفرت بیش از اینکه از بارسلونا باشه، از هوادارای بارساست که رفتارهاشون به مانند شماست که غرور زیاد ویژگی بارزشه و ضمنا:

...
    حسین جان چیزی که ما اینجا می بینیم صدق میکنه و مثال کافر نیست. چقدر می بینی هوادار تنها بارسا بیاد در مورد یونایتد نظر بده؟ رونی یا فرگوسن رو زیر سوال ببره. مسخره کنه. حتی بیشتر از صحبت درباره تیم خودش!

اینو ("رفتار شما و نظایر شما") قبلا از دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنیدم اما باور نمی کنم اعتقاد یک هوادار منچستر باشه. فکر می کنی چرا دیگران با اولین شکست یونایتد فارغ از امتیاز حسابی کیف و خوشحالی کردن؟ بخاطر اخلاق بد هواداراش؟! باید موفقیت رو خوب بشناسی.

راستی ممنون. منم صعود و شرایط تیم رو تبریک میگم.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من نمیفهمم اینجا تاپیک انگلیس هست یا اسپانیا که طرفداران منچستر هر دقیقه اینجا سبز میشن،مگه بارساییها میان تاپیک انگلیس که شما میایید به این تاپیک...
    اه
    بابا تیم خودتون رو بچسبید دیگه،به شماها نیومده در مورد مسی قضاوت کنید...
    اه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین جان چیزی که ما اینجا می بینیم صدق میکنه و مثال کافر نیست. چقدر می بینی هوادار تنها بارسا بیاد در مورد یونایتد نظر بده؟ رونی یا فرگوسن رو زیر سوال ببره. مسخره کنه. حتی بیشتر از صحبت درباره تیم خودش!

اینو ("رفتار شما و نظایر شما") قبلا از دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنیدم اما باور نمی کنم اعتقاد یک هوادار منچستر باشه. فکر می کنی چرا دیگران با اولین شکست یونایتد فارغ از امتیاز حسابی کیف و خوشحالی کردن؟ بخاطر اخلاق بد هواداراش؟! باید موفقیت رو خوب بشناسی.

خط به خط جواب میدم سینا جان:
    به نظر من مثال کافر همه را به کیش خود پندارد هستش... چه دلیلی این آقا دارند که هی هر کسی رو ولو نقد سالمی هم می کنه بهش لقب ضد بارسایی بودن میدن...؟ آیا غیر از اینه که خود ایشون هم احتمالا ضد تیم هایی نظیر رئال، آرسنال یا منچستر هستند؟
    سینا جان فصل قبله رقابت ها، کم نبودن این اشخاص... الانش این دسته کاربرایی که میگی موجوده که همین الانشون تو اد لیست دوستای من یکی از اونا هستش و حتی در گذشته تو پروفایل من ابراز نظر کردند کردند که منچستر فلان... و اتفاقا طرفدار بارسا هستند... کما اینکه زمان کاری کرد که بین من و ایشون رفاقت به وجود بیاد...
    یا یوزر معروف انجمن که چندین بار باعث شد تاپیک پریمیر لیگ قفل بشه فقط به خاطر دشمنیش با یونایتد،....
    ایشون هم طرفدار بارسا هستند... پست معروف اشک نانی دراومد و من دوست دارم یونایتد ببازه هنوز کهنه نشده...

این رفتار و نظایر به نظر من (که مشابه نظر سامانه) یه واقعیته... موفقیت های یه تیم در ذهن هوادارای تیم حریف اون تیم ممکنه عامله ناراحتی و و ایجاد پست های ضد اون تیم موفق بشه... اما یه اتفاق مقطعیه و خود اون هوادار میفهمه که منطقی نبوده... چه چیزی به نظرت باعث میشه این پست های ضد هواداری ادامه دار باشه؟ به نظر من رفتار هوادارای تیم موفق... یه مثال بزنم... فصل پیش چلسی با یه امتیاز اختلاف قهرمان شد و در جام ها دابل کرد... چه چیزی باغث شد پست های کل کل و کری به حداقل برسه؟ واضحه... رفتار مناسب هوادارای چلسی تو پی سی و تاپیک لیگ برتر!
    .
    .
    خوهش می کنم...
    یاعلی

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اصلا مایل نبودم که پستتون رو جواب بدم... اما به نظرم ضرر جواب ندادن به شما از جواب دادن به شما بیشتره....
    ضمن اینکه همین اول کاری از سینا جان هم خواهش می کنم پست بنده رو پاک نکنن... چون نه بی احترامی کردم به کسی نه قصد ایجاد جنجال رو دارم...

توقع شما واسه من مهم نیست...
    اما بعد:

ما از شما یه سوال پرسیدیم که این 99% دنیا از تو کدوم نظرسنجی اومدن بیرون؟ لطفا منبع جملتون رو فاش کنید (حتی اگه منبعش خودتونید!)
    سلام خدمت همه

با اینکه اعلام کردم دیگر جواب شما را نمیدم ولی لازم دانستم جواب این پست شما را بدم که استاد سفسطه هستید

دوست گرامی من بنده گفتم 99 درصد دنیا دیدند که مسی بهترین بازیکن دنیا انتخاب شد منظور من مردم هست که فوتبال را دنبال میکنند و اون 1 درصد هم از دید من انسان هایی هستند که منطق قبول واقعیت ندارند

الته اینجا من شهامتشو دارم که اعتراف کنم اشتباه کردم چون فکر کنم دوستانی که منطق قبول واقعیت ندارند بالای 15 و 20 درصد هستند حالا شما بگو ایا قبول داری مسی بهترین بازیکن انتخاب شد !؟

بعد جنابتون اومدید برای اینکه برای اینکه خدای نکرده کاربرای دیگه نگن یه بارسلونایی کم آورد، جملتونو چسبوندین به بازیکن سال و توپ طلا... نمیدونم شما تو تاپیک بهترین بازیکن سال جهان بودید یا نه... اما یه سری حتما بهش بزنین... من با وجود اختلاف سلیقه هایی که با یکی از مدیرای انجمن (نام کاربریش خاطرم نیست) داشتم، (سره عدم حضور اسنایدر در لیست سه نفره و انتخابش نشدنش به عنوان بهترین بازیکن)، هیچ وقت عالی بودن مسی رو زیر سوال نبردم و محض اطلاع اون رفیق پ.خ دهندتون، موقع انتخاب مسی ما تو پی سی بودیم و درباره انتخابش صحبت می کردیم!! شما رو نمیدونم کجا بودید.
    من مقصر نیستم که شما منظور منو درک میکنید یا خیر مشکل شما هم این هست دوست دارید پستهای طرفداران بارسلونا به هر صورت جواب بدید اونم بدون اینکه اول متن با دقت بخوانید
    در ضمن شما برنامه تکرارشم ندید ولی گوگل هست میتوانید سرچ کنید و بهترین بازیکن این دو سال گذشته را مشاهده کنید

حالا مسی رو مربی ها و کاپیتان ها انتخاب کردند... اوکی؟... 99 درصد اونا تماما مسی رو انتخاب کردن؟؟ (این عدد 99 هنوز مشخص نیست از کجا اومده)
    حالا ما فرض میزاریم که 99% کاپیتان ها و مربی ها مسی رو انتخاب کردن... این واژه بولد شده دنیا از کجا اومده...؟؟ یعنی بالای 99 درصد کره زمین فقط مسی رو قبول دارن به عنوان بهترین بازیکن؟! برای غلو کردن راه های بهتر و معقول تری هم هست.
    شما مشکلت 99 درصد هست ؟ باشه 60 درصد حل شد؟ یا هنوز مشکل دارید ؟
    ببینید یک مثال میزنم الان رئیس فدراسیون ایران کفاشیان هست همه اینو قبول دارند اگر کسی بیاد بگه نه ایشون رئیس نیست ایا مهم هست ؟ انتخاب مسی هم همینطور چون ثبت شده و انتخاب شده حالا بیان بگن مسی بهترین نیست ایا مهم هست ؟ نه اصلا مهم نیست اندی کول بهترین خوبه ؟

بعد شما ماشالا چون خیلی زود اومدید، دوست دارید که زود هم برید!! من مثل شما نیستم که بدون دلیل و مدرک حرف بزنن... شما برو یه سری به آرشیو انجمن خبر بزن... گزینه جستجو همین بالاست... نام کاربری منم معلوم... بعد از مطالعه بیا منو به ضد بارسایی بودن متهم کن...
    الان تو اد لیست من + دوستای صمیمی من در پی سی، کسانی هستند که خیلی بیشتر از شما طرفدار بارسلونا هستند و خیلی کمتر از شما میان این طرفداریشون رو تو بوق می کنن... اگه من با بارسا مشکل داشتم، هیچ وقت هیچ طرفدار بارسایی درخواست دوستی به من نمیداد...
    البته مهم نیست شما چه فکری میکنید... اصلا شما فکر کن من آنتی بارسایی تیر!
    ضمنا منم مثل شما یه کاربر این انجمنم و مختارم هر جا که خواستم پست بدم... هر کسی این اختیار رو داره و به هیچ عضوی از انجمن نیومده که این اختیار رو زیر سوال ببره...
    اینم از اون حرفهایی که منطق ازش فواران میکرد!

ایا شما واحد سنجش درصد خالصی هوادارای یک تیم هستین؟ البته یک نکته را درست میگین بنده چون عاشق باشگاه بارسلونا هستم دوست دارم اخرین هوادار باشگاه باشم و بقیه دوستان بارسلونایی از من بهترن و بیشتر عرق دارند . برای من مهم نیست مهم عشق به باشگاه مورد علاقمه ولی این نکته میدونم از شما درصد عشق به باشگاه مورد علاقم بیشتره چون تو بحث های تیمهای دیگر دخالت نمیکنم و برام هم مهم نیست چون تنها چیزی که مهم هست برام بارسلونا هست بازی تیمهای دیگرم فقط برای تفریح میبینم ولی باشگاه مورد علاقه خودمو بازیاشو با عشق میبینم و هیچ وقت مثل دیگران نیومدم موفقیت تیمهای دیگر زیر سوال ببرم ! تنها مشکل من اینه که سعی میکنم از حقانیت تیم مورد علاقم دفاع کنم .

کافر همه را به کیش خود پندارد...
    .
    در کل دوست گرامی... رفتار شما و نظایر شما در پی سی باعث شده که خیلی ها از کاربرا از بارسا بدشون بیاد... و شاید خود همون دوستان هم بدونن که علت این عدم علاقه و بعضا نفرت بیش از اینکه از بارسلونا باشه، از هوادارای بارساست که رفتارهاشون به مانند شماست که غرور زیاد ویژگی بارزشه و ضمنا:
    این جمله بیشتر برای شما صدق میکنه در بیشتر مواقع تو بحث های حاشیه ای که به کل کل ختم شده هواداران ضد بارسلونا شروع کننده بحث بودند چون برای خود شخص بنده مهم نیست تو بحث های تیمهای دیگر شرکت کنم ولی بعضی ها اگر در روز یک پست در مورد بارسلونا و هوادارانش ندند شب را به روز و روز را به شب نمیتوانند برسانند . در ضمن چه غروری بنده دارم ؟ دفاع از تیمم اسمش غروره ؟ کسی بیاد بگه منچستر تیم کوچکیه و شما بیای با دلیل و مدرک بگی منچستر بزرگه بعد اسم این حرکت غروره زیادیه ؟ باور کنید تو این بحث خودتونم به اون راه زدید و صادق نیستید :ایکس
    به نظرم به جای اینکه به همه انگ ضد بارسایی بزنید و و توهم این موضوع رو داشته باشید (بر وزن توهم توظئه)، یه مقدار در رفتار هاتون تجدید نظر کنید...
    این موضوع بیشتر در مورد شما صدق میکنه

به نظر من مثال کافر همه را به کیش خود پندارد هستش... چه دلیلی این آقا دارند که هی هر کسی رو ولو نقد سالمی هم می کنه بهش لقب ضد بارسایی بودن میدن...؟ آیا غیر از اینه که خود ایشون هم احتمالا ضد تیم هایی نظیر رئال، آرسنال یا منچستر هستند؟
    تا یک بحثی در مورد بارسلونا میشه شما سریعا با یک پست ضد بارسایی بودن خود را ثابت میکنید ولی بنده فقط از باشگاه مورد علاقم دفاع میکنم و به تیمهای دیگر هم احترام میزارم و هیچ وقت شروع کننده بحث حاشیه ای نبودم
    ایشون هم طرفدار بارسا هستند... پست معروف اشک نانی دراومد و من دوست دارم یونایتد ببازه هنوز کهنه نشده.
    خود من وقتی نانی مصدوم شد از ته دل ناراحت شدم و تو فروم مربوطه هم اعلام کردم . حالا کسی دیگر گفته و خوشحال بوده من متهم هستم ؟ این منطق هست ؟ ایا کسی دیگر را به جرم قتلی که کسی دیگر کرده اعدام میکنند ؟ :ی
    QUOTE]

ممنون سینا جان بابته پست کاملت بدون وابستگی به جناحی حرف دل منو بیان کردی

یعنی یه کلمه 99 درصد (که مشخصا یه نوع اغراقه از طرفدار بازیکن و تا حدودی طبیعیه) اینهمه بحث کردن(اسپم) لازم داشت؟!! اونم از طرف یکی از کاربران منطقی انجمن!!!
    شما درست میگی کلا ما ها باید در پست گذاشتن دقت کنیم چون بعضی از دوستان فقط منتظر هستند که از یک اشتباه یا نمیدونم 1درصد بالا و پایین کردن چیزی استفاده کنند و همونو بصورت چماق بر علیه خودمون استفاده کنند . کاری که ما نمیکنیم !
    در بالا هم توضیح دادم منظور از اون درصد کسانی هستند که فوتبالو دنبال میکنند نه کسی که در یک روستای دور افتاده در افریقا فوتبال نمیشناسه و فقط غذا و زنده موندن براش مهمه ولی چرا باید سر این حرف اینقدر بحث بشه ؟ والا اگر یک هوادار بارسلونایی بیاد بگه رونی بازیکن خوبی نیست فکر کنم قتل نفس اتفاق بیوفته :ی

در کل بنده قبول دارم رئال تیم بزرگیه و منچستر هم همینطور و خیلی تیمهای دیگر ولی اگر کسی بخواد باشگاه مورد علاقمو کوچیک کنه سعی میکنم با امار و ارقام ضد اینو ثابت کنم ^^
    البته این روزها همه سعی در کوچیک کردن تیمهای موفق دارند چه میشه کرد

good luck
    Last edited by xmehr; 13-04-2011 at 16:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یعنی یه کلمه 99 درصد (که مشخصا یه نوع اغراقه از طرفدار بازیکن و تا حدودی طبیعیه) اینهمه بحث کردن(اسپم) لازم داشت؟!! اونم از طرف یکی از کاربران منطقی انجمن!!!

زین پس طرفداران بارسا مراقب باشن که اگه در هواداری از تیم یا بازیکنشون یک کلمه غلو کنن بلافاصله تصحیح میشه...با پستای یک صفحه ای..از طرف منچستریهای عزیز!!!
    .

رفتار یه عده کم دلیل خوبی نیست برای نفرت از اون تیم و کل هواداراش..همه میدونیم علت باید چیز دیگه ای باشه! اینکه خیلی راحت دوستان میان و نفرت خودشون رو ابراز میکنن عجیبه و ناپسند, اونم به بهانه یه سری رفتارهای متعصبانه که بین هواداران همه تیمها کم و بیش وجود داره (همین انجمن نمونش کم نیست!) , با این منطق باید از همه تیمها متنفر باشیم..از یک کنار!

حتی منطقی ترین طرفدارا نمیتونن بی طرف باشن و سعی میکنن وقایع رو بنفع تیمشون تفسیر کنن...
    طبیعتا هرکسی با موفقیتها و قهرمانی تیمش احساس افتخار و سربلندی میکنه, حالا در یک عده این تبدیل به غرور و خودخواهی میشه که نباید اونارو ملاک قرار داد.

ممکنه از یک تیم یا مربی(بخاطر نوع بازی,اخلاق و..)خوشمون نیاد اما از روی رفتار یه تعداد هوادار میشه در موردشون قضاوت کرد؟!! یا فوتبال اینقدر ارزش داره که بخاطر برخوردهای نادرست یک نفر یا اصلا رقیب بودن از اون تیم و طرفداراش متنفر بشیم؟

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جناب گرافيكار

- ادعای ورود ماموران به رختکن بارسلونا در بین دو نیمه و نسبت دادن این شکست سنگین به برخورد خشونت امیز انها با بازیکنان بارسلونا به سادگی رد میشود چرا که این بازی در نیمه اول با نتیجه 8-0 به پایان رسید و رئال مادرید در نیمه دوم تنها 3 گل دیگر وارد دروازه حریف کرد این درحالی است که بارسلونا نیز موفق شد در نیمه دوم یک گل به ثمر برساند .
    - داور بازی نیز در ابتدای مسابقه از دو تیم درخواست کرد تا بازی جوانمردانه را رعایت کنند.

اگر نیم نگاهی به ان دوران بیاندازیم متوجه میشویم که ادعای کمک فرانکو به رئال مادرید زمانی که وی امور دولت را خود در دست داشت عجیب است چرا که رئال مادرید از سال 1939( زمان پیروزی فرانکو در جنگهای داخلی ) تا سال 1947 موفق به کسب هیچ جامی نشد و تا سال 1954 نیز از کسب عنوان قهرمانی لیگ عاجز مانده بود این درحالی است که تیمهایی همچون بیلبائو و بارسلونا که به تیمهای ضد فرانکو مشهور بودند در ان دوران افتخارات بیشتری کسب کردند (یک قهرمانی در لیگ و 4 قهرمانی در جام حذفی نصیب بیلبائو و 5 قهرمانی در لیگ و 4 قهرمانی در جام حذفی نصیب بارسلونا شده بود ) . حتی در صورت صحت ادعاها, سوالی که مطرح میشود و همچنان بدون پاسخ مانده است این است که چرا مردان فرانکو در پیروزی 11-1 به کمک رئال مادرید شتافتند ولی در فینال این رقابتها این تیم را در برابر رقیبی همچون بیلبائو (یکی دیگر از تیمهای مخالف دولت) تنها گذاشتند تا رئال مادرید با شکست 1-0 از کسب عنوان قهرمانی باز بمانند ؟ به راستی که مضحک نیست ؟

مهم این تیکه هست بقیش برای سرگرمیه . حساب شما هم شده حساب استقلال - پیروزی که هر مدومشون میبازن یا مساوی میکنن میگن سیا30 بود در ضمن این تیکه بسیار مهمه که خود بازیکنان عنوان کردن هیچ فشاری در کار نبوده

برناردو سالازار یکی از تاریخ نگاران ورزشی مشهور اسپانیا که خود نیز طرفدار رقیب همشهری رئال مادرید یعنی اتلتیکو بود در یکی از نوشته های خود به این موضوع اشاره کرد که چند تن از بازیکنان بارسلونا به او اطمینان داده اند که هیچ فشاری برای باخت در ان بازی به انها وارد نشده بود . یکی از این بازیکنان خوزه اسکولا بود که 90 دقیقه در ان بازی حاضر بود و دیگری دومینگو بالامانیا نام داشت که در ان بازی به میدان نرفت ولی در ورزشگاه چامارتین و در کنار هم تیمی های خود حاضر بود .

در جواب سلیم

خیلی سخته که ادم 11 تا بخوره در حالت عادی .
    مثل دسته 2 یا 3 ایران که 22-0 بردند و کل بازی مشکوک بود . خود بازیکن ها که رسما گفتند .
    همین دفعه قبل که رئال 5 تا خورد مورینیو گفت اگر بازی ادامه پیدا میکردم ما گلهای 6 یا 7 رو هم میخوردیم ؛ وقتی تیمی از نظر روحیه بریزه به هم هر نتیجه ای امکان داره .

در ضمن اصلا ما فکر میکنیم این 11 تا رو شما نخوردین اون 8تا رو چی میگین اونم سیاسی بوده نتایج دیگه چی .
    برخی نتایج با شکست سنگین

Real Madrid
    5–1
    1–4
    4–0
    8–2
    4–3
    5–5 wow
    6–1
    4–1
    5–1
    5–0
    3–5
    1–5
    4–0
    4–1
    4–0
    5-0
    4–2
    4–1

FC Barcelona

5–0
    5–0
    4–2
    7–2
    4–2
    5–1
    4–0
    0–5
    5–0
    2–6
    5–0

Spanish Cup matches

Real Madrid
    4–1
    6–6 wow
    4–2
    4–0
    11–1

FC Barcelona
    1–5
    6–1
    2–4

League Cup matches

FC Barcelona
    0–4

Spanish Super Cup matches

Real Madrid
    4–1
    4–1

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

می‌شه لطف کنی‌ منبع که میگه نتیجه تو نیمه اول هشت بر صفر به نفع رئال بوده رو ذکر کنی‌؟
    کلا اون بازی خیلی مشکوکه و قطعا حوادث بین دو نیمه خیلی تاثیرگذار بوده . اطلاعات خیلی دقیقی در مورد اون بازی موجود نیست و من حتی توی چند فروم خارجی دیدم که اختلاف نظر زیادی در مورد اون بازی هست . حتی نتیجه نیمه اول هم دقیقا مشخص نیست . یکی میگه ۱صفر بوده یکی میگه ۲-۱ بوده یکی میگه ۵ هیچ بوده
    یه نکته جالب اینه که میگن تو گل پنجم بازیکنا بارسا فقط تمشاگر بودن
    یه چیز جالب دیگه اینه که خود رئالیا بمناسبت صدمین سال تاسیس باشگاهشون یه فیلم بلند بالا ساختن که تمام حوادث و بازی‌های تاریخیشون توش هست . در این فیلم اصلا اشاره‌ای به اون بازی ۱۱ بر یک نشده انگار خود رئالیا هم شرمشون میاد اسمی از اون بازی به میون بیارن
    البته منبع ویکیپدیا اصلا معتبر نیست حتی توش یک نتیجه جالبتر هم نوشته شده بود حتی هر روز توش تغیراتی‌ حاصل می‌شه همینطور که تو پست قبلی‌ هم گفتم فدراسیون اسپانیا هم این نتیجه رو وارد نکرده تو ارشیو خودش ( خوشحال میشم دلیل خودداری فدراسیون از ورود به حوادث این بازی رو از زبان شما بشنویم)

پی‌ نوشت: شما نتایج این ۲ یا ۳ سال رو ول کردی داری با نتایج تو زمان اردک شاه قاجار مقایسه میکنی‌؟ عزیزم حداقل ما این افتخارات رو به چشم داریم میبینیم و دلیلی‌ هم برای خوشحالی‌ داریم البته خوشحال هم هستیم که شما با افتخارات گذشتتون شاد هستین. به قولی فرق یک طرفدار واقعی‌ با یک trophy hunter تو این تفاوت دیدگاه‌ها مشخص می‌شه.
    Last edited by fr0st; 13-04-2011 at 16:17.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوست گرامی من بنده گفتم 99 درصد دنیا دیدند که مسی بهترین بازیکن دنیا انتخاب شد منظور من مردم هست که فوتبال را دنبال میکنند و اون 1 درصد هم از دید من انسان هایی هستند که منطق قبول واقعیت ندارند
    من مقصر نیستم که شما منظور منو درک میکنید یا خیر مشکل شما هم این هست دوست دارید پستهای طرفداران بارسلونا به هر صورت جواب بدید اونم بدون اینکه اول متن با دقت بخوانید
    در ضمن شما برنامه تکرارشم ندید ولی گوگل هست میتوانید سرچ کنید و بهترین بازیکن این دو سال گذشته را مشاهده کنید
    نه اصلا مهم نیست اندی کول بهترین خوبه ؟
    یه بار دیگه جملنونو بخونید :
    ولی چیزی که مهم هست و ثبت شده و 99% دنیا قبول دارند اینه که مسی بهترین بازیکن دنیا هست
    امین و محسن که نیستی شما! لااقل صادق باش دادا!! آخا این دو تا جمله یه مفهوم رو دارند...؟ من بد برداشت می کنم از حرف شما یا شما دقیقه به دقیقه یرای نپذیرفتن اشتباهتون تصحیح نامه میارید که حرف من ال بود، بل بود...
    بیخیال... الان دوستانتون میگن شما اینجا چی کار می کنید... تاپیک اسپانیاست... این همه اسپم پستای چند صفحه ای برای یه جمله... شما هم که کلا فقط میگید ضد بارسا...
    هیچ کس تو انجمن نفهمید که شما برای برای دلیل نیاوردن برای جمله ای که تهش اسمایل قلب گذاشتید و جمله خودتونه، انواع اقسام توجیه ها و تهمت ها و به سخره گرفتن رو به طرف مقابلتون وارد کردید... باشد که هدایت شوید!
    شما مشکلت 99 درصد هست ؟ باشه 60 درصد حل شد؟ یا هنوز مشکل دارید ؟
    یادش به خیر! یه کاربری بود (البته هست هنوز) که شدیدا طرفدار علی کریمیه... یه بار ایشون گفتند که علی گریمی 18 سالگی با اون داوره دعوا کرد که آسیا محرومش کرد... من گفتم علی اون موقع 20 سالش بود... ایشون دوباره پافشاری کرد، من با دلیل اشاره کردم که 20سالش بود... بعد اون بنده خدا به جای اینکه بیاد بپذیره که اشتباه کرده برداشت گفت 18 یا 19!! حالا که چی؟
    حالا شما شدی مشابه ایشون!! اگه جمله ای که زدی براش دلیل داری خوب بگید؟ اگرم ندارید که که خوب صداقت چیز خوبیه....
    ببینید یک مثال میزنم الان رئیس فدراسیون ایران کفاشیان هست همه اینو قبول دارند اگر کسی بیاد بگه نه ایشون رئیس نیست ایا مهم هست ؟ انتخاب مسی هم همینطور چون ثبت شده و انتخاب شده حالا بیان بگن مسی بهترین نیست ایا مهم هست ؟
    در باز است! باز پرنده است! در پرنده است!!
    اوکی!!
    ایا شما واحد سنجش درصد خالصی هوادارای یک تیم هستین؟ البته یک نکته را درست میگین بنده چون عاشق باشگاه بارسلونا هستم دوست دارم اخرین هوادار باشگاه باشم و بقیه دوستان بارسلونایی از من بهترن و بیشتر عرق دارند . برای من مهم نیست مهم عشق به باشگاه مورد علاقمه ولی این نکته میدونم از شما درصد عشق به باشگاه مورد علاقم بیشتره چون تو بحث های تیمهای دیگر دخالت نمیکنم و برام هم مهم نیست چون تنها چیزی که مهم هست برام بارسلونا هست بازی تیمهای دیگرم فقط برای تفریح میبینم ولی باشگاه مورد علاقه خودمو بازیاشو با عشق میبینم و هیچ وقت مثل دیگران نیومدم موفقیت تیمهای دیگر زیر سوال ببرم ! تنها مشکل من اینه که سعی میکنم از حقانیت تیم مورد علاقم دفاع کنم .
    منی که طرفدار تیمم هستم روی هر نقد (موجه یا غیر موجه) به تیمم، مدام نیمیام به طرفدارای تیم حریف لقب ضد تیم یا آنتی تیم بدم!! طرفدار واقعی و مشتاق هواداری از تیمشه و منطقی برخورد کردن با شرایط و نظراتی که پرامون تیمشه... نه متهم کردن...
    خود من وقتی نانی مصدوم شد از ته دل ناراحت شدم و تو فروم مربوطه هم اعلام کردم .
    آقا چرا همه چی رو به خودت میگیری!! منظورم شما نبودی دادا!! منظورم خیلی واضحه کی هست... به تاپیک پریمیر لیگ سر بزنید می فهمید...

راستی شارژه نوت بوک وسط تایپ تموم شد! مجبور شدم پست رو قبل خاموش شدن سریع ارسال کنم... شانسم ارسال شد... و الا دیگه حال واسه تایپ نمیموند!!
    یاعلی
    پ.ن: الان پست هاتون رو دیدم!! فقط تاسف خوردن + گفتن جمله معروف وحید در تاپیک ورلد کاپ!!
    Last edited by pcforlife; 13-04-2011 at 17:05.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عجب
    صد رحمت به طرفداران رئال
    باشه حرف شما قبول اینجا شده اسپم بازار طرفداران لیگ جزیره‌
    حالا شما دوست داری کدوم بازیکن بهترین باشه؟ اسمشو بگو ما همجوره تائید میکنیمش.
    پی‌ نوشت 1: روز به روز بیشتر اطمینان حاصل می‌کنم که آدمهای دنیا دو دستن. یا بارسایی هستن یا آنتی بارسایی

پی‌ نوشت 2: عزیزان وحدت خودتونو حفظ کنید. نذارید شک و شبهه تو پستهای این شخص که مشخص هست چه انگیزه‌ای دارد صفوف به هم فشرده تونو متلاشی کنه. به جای این که سه ساعت بشینین وقتتون رو تو دادن جواب به ایشون هدر بدیداستفتا کنین. مگه وقتی مریض میشین نمیرین پیش دکتر؟ من خودم از دفتر معظم له استفتا کردم. متن کامل استفتائیه بدین شرح است

بسمه تعالی

پستهای ضدّ بارسایی ایشون رو دیدم
    که تاکنون خبر جدیدی از سرنوشت معظم له به دستمون نرسیده
    البته که مسی بهترین بازیکن نیست بعدشم طرف تو اینترنت با یک شخص رابطه داشته، بهترین بازیکن هم انتخاب بشه حرامه
    Last edited by fr0st; 13-04-2011 at 18:12.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه بار دیگه جملنونو بخونید :

امین و محسن که نیستی شما! لااقل صادق باش دادا!! آخا این دو تا جمله یه مفهوم رو دارند...؟ من بد برداشت می کنم از حرف شما یا شما دقیقه به دقیقه یرای نپذیرفتن اشتباهتون تصحیح نامه میارید که حرف من ال بود، بل بود...
    بیخیال... الان دوستانتون میگن شما اینجا چی کار می کنید... تاپیک اسپانیاست... این همه اسپم پستای چند صفحه ای برای یه جمله... شما هم که کلا فقط میگید ضد بارسا...
    هیچ کس تو انجمن نفهمید که شما برای برای دلیل نیاوردن برای جمله ای که تهش اسمایل قلب گذاشتید و جمله خودتونه، انواع اقسام توجیه ها و تهمت ها و به سخره گرفتن رو به طرف مقابلتون وارد کردید... باشد که هدایت شوید!

یادش به خیر! یه کاربری بود (البته هست هنوز) که شدیدا طرفدار علی کریمیه... یه بار ایشون گفتند که علی گریمی 18 سالگی با اون داوره دعوا کرد که آسیا محرومش کرد... من گفتم علی اون موقع 20 سالش بود... ایشون دوباره پافشاری کرد، من با دلیل اشاره کردم که 20سالش بود... بعد اون بنده خدا به جای اینکه بیاد بپذیره که اشتباه کرده برداشت گفت 18 یا 19!! حالا که چی؟
    حالا شما شدی مشابه ایشون!! اگه جمله ای که زدی براش دلیل دارب؛

کلا وقتی شما با یک تیم و طرفدارانش مشکل داری من نمیتونم کاری کنم ایشالا بعدا این مشکل خود بخود حل شه :ایکس

من منظورم دوستان فوتبالدوست دنیا بود شهامت اشتباهم داشتم و الانم میگم که 99 درصد فوتبالدوستان قبول کردند مسی بهترین شد چون تو روزنامه ها و تی وی و اینترنت و رادیو و ... اعلام شد

در ضمن من دوست ندارم مثل شما باشم که تو بحث هایی که فقط به کل کل ختم میشه شرکت کنم اگر 99% هم نبود از ویرگول ایراد میگرفتید همون کاری که من نمیکنم
    در کل اون پست شما را یادم نرفته که علیرضا عزیز جوابتون رو داد (همون پستی که با دلیل ثابت کردم بارسا کوچک نیست شما ناراحت شدی !)
    راستی دلیل ضد بارسلونایی شما را فقط در دو مورد میگم : 1- وقتی کسی امد و گفت بارسلونا باشگاه کوچکیه و با منچستر و لیورپول و رئال قابل مقایسه نیست چرا جواب ایشون را کوت نکردید ؟ بعد تا من با مدرک ضد اینو ثابت کردم شما ناراحتم شدی ! احساس کردم دوست داشتین همون ذهنیت بمونه و از پست من در مورد دفاع از باشگاه مورد علاقم هم ناراحت شدین :ی 2- اینجا هم یکی از دوستان گفت بهترین بازیکن مسی نیست و کسی دیگرست چرا اینجا برای ایشون کوت نکردید ؟ تا من گفتم مسی بهترینه باز ناراحت شدین :ی حالا اگر من خدای ناکرده زبونم لال بیام بگم منچستر کوچیکه چه اتفاقی رخ میده :ی
    دوست من بهتره رو تیم خودتون تمرکز کنید و هر کس به تیمتون بی احترامی کرد جوابشونو بدید نه اینکه باعث ایجاد حواشی در مورد باشگاه مورد علاقه ما بشی و بعد بحث های بیمورد!
    منی که طرفدار تیمم هستم روی هر نقد (موجه یا غیر موجه) به تیمم، مدام نیمیام به طرفدارای تیم حریف لقب ضد تیم یا آنتی تیم بدم!! طرفدار واقعی و مشتاق هواداری از تیمشه و منطقی برخورد کردن
    چون اصولا به کسی که به حواشی تیمهای دیگر کاری نداره و بیشتر به تیم خودش میپردازه نمیتوانید بگید انتی .... حالا هر باشگاهی
    ولی این قضیه با قضیه دوستان ضد بارسلونا فرق میکنه چون تو هر پستشون در مورد این تیم اظهار فضل میکنند و به هر روشی این تیم میکوبونند

پ.ن: الان پست هاتون رو دیدم!! فقط تاسف خوردن + گفتن جمله معروف وحید در تاپیک ورلد کاپ!
    دوست گلم بهتره این تاسف رو برای خود نگه دارید! و جمله معروف خودم که زیاد بکار میبرم ! نرود میخ اهنین در سنگ

پ ن : امیدوارم شما هم هدایت شوی امین

یا حق
    Last edited by xmehr; 13-04-2011 at 20:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •