بنزین سوپر رو هم امتحان کنید شاید به خاطر این بنزین های بدون کیفیته، به نظر من خیلی توفیر داره با بنزین معمولی
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنزین سوپر رو هم امتحان کنید شاید به خاطر این بنزین های بدون کیفیته، به نظر من خیلی توفیر داره با بنزین معمولی
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه مشکل عجیب پیش اومده.
چند روزه از بعد از بارش برف .چراغ کوچیکام با چراغ ترمز یکی شده یعنی ترمز میگیرم چراغ کوچیکا روشن میشه یا وقتیم ک چراغ کوچیکارو روشن میکنم چراغ ترمزم هم روشن میشه به نظرتون مشکل از کجاست؟
بعد چند ماه نبودن بنزین سوپر در شهرمون ، بالاخره توزیع شدو یه ب40 لیتر پر کردم
چشمتون روز بد نبینه مصرف شهری ماشین رفت رو صدی 15 !!!!!!!!!!!!
نمی دونم چی بوده هر چی بود بنزین سوپر نبود!!
اتفاقا توی شهر ما هم بیش از یکسال بود که بنزین سوپر نبود و ایندفعه که رفتم بنزین بزنم با کمال تعجب دیدم که برچسب رو تغییر داده و زده سوپر موجود است و منم یه باک 45 لیتری سوپر پر کردم و طبق عادت همیشه هر دفعه که بنزین میزنم کامپیوتر رو ریست میکنم تا بررسی کنم مصرف چجوریه. حالا باید تا انتهای باک مصرف بشه تا نتیجه رو اعلام کنم ولی قبلا که سوپر میزدم مصرف ماشین پایین میومد ولی تو هوای سرد موقع روشن کردن یه خورده ریپ میزد و شتاب ماشین هم یه نمور کم میشد حالا باید اینسری بررسی کنم!
این بنزینی که زدم هم رنگش و هم بوش با سری های قبل فرق می کرد
بیشتر بوی نفت می داد !!!!!
حالا از چه ترکیباتی استفاده کردن خدا داند
شاید گازوئیل زدی![]()
دوستان یک پرسش داشتم:
اینکه چندتا از دوستان گفته بودند خودروهای "ریو" و "ال90" مشکل کمیاب بودن یا گرانی قطعات رو دارن تا چه اندازه درسته و این گران بودن و کمیابی قطعات تا چه اندازه بحرانی هست؟ یعنی خرج قطعات ال 90 و ریو با قعطات دیگر خودروهای همترازشون چه اندازه هست؟
همچنین پرسش دیگه اینکه با 22 تومن پول میشه ریو یا ال90 دستهدوم خریداری کرد؟
با سپاس
برای گرون بوذن قطعات چون ریو تولیدش متوقف شده و قطعاتش نسبت به ال 90 گرون تره شده
از طرفی گرون بودن قطعات ال 90 به خاطر کیفیت بالاشونه و قطعه کلی کار می کنه
برای خرید هم توی قسمت مشاوره خرید پست بدید بهتر راهنمایی می کنن
والا من ماشینم مدل اردیبهشت 88 هست و تابحال خداروشکر بزنم به تخته خراب نشده و فقط خرج لوازم مصرفی کردم البته با ماشین مراعات میکنم ،اینکه میگن قطعاتش گرونه ولی به قول دوستمون کیفیتش بالا هست و به این زودیا خراب نمیشه.من دو سال پیش پراید هم داشتم راه به راه تعمیرگاه بودم به خاطر اینکه قطعاتش بی کیفیت بود هر روز یه چیزش خراب میشد کلی خرج رو دستم گذاشت.این مساله ی گرون بودن قطعات رو که نمیشه اینجوری قیاس کرد ماشین با ماشین فرق داره مثل اینکه شما بگی تویوتا کمری چون قطعاتش گرونتر از النود هست صرف نداره بخری درحالی که اون ماشین استهلاک و کیفیت سواریش و راحتیش بالاتره منظورم اینه که باید در مجموع ماشین ها رو با هم قیاس کرد.
Last edited by ghahremanimehdi; 19-01-2014 at 19:56.
سلام
بنزینش ناخالصی زیاد داشته و کیفیت خوبی نداشته .
کافیه ی یه بار کاتالیزور یک ماشین که باز شده را از نزدیک ببینید بعد متوجه میشید این بنزین هایی که ما میزنیم بنزین نیست اشغاله .
الان با کیفیت این بنزین ها . بنزین بیشتر از گاز به موتور ضرر میزنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)