تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 827 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه RAN_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

13

کمک کنید دارم بدبخت میشم

من یک هارد سیگیت 1 ترابایتی دارم که کمتر از 1 سال خریدمش تمامی اطلاعاتم رو از سال ها پیش که جمع کرده بودم روش نگه می دارم
    شاید بگم ارزش اطلاعاتی که روش دارم چند میلیون تومن باشه منهای زمان و وقتی که ارزشش رو نمیشه بیان کرد...
    هاردم به یک مشکل عجیب خورده !
    اونم این که اگه بخواین یک حجم بالا از اطلاعات رو جا به جا کنید یک هو قطع میشه !!!
    تا زمانی هم که کلا از برق خارج نکنیدش و دوباره وصلش نکنید کار نمی کنه...
    می ترسم روزی برسه که هاردم رو وقتی وصل میکنم اصلا کار نکنه و بدبخت بشم

اگه میشه یکی به من بگه مشکلش چیه ؟
    می خوام یک هارد 2 ترابایتی آداپتور دار بخرم، سرعت برام زیاد مهم نیستش ولی واسم خیلی مهم که اصلا خراب نشه، اگه میشه کمکم کنید بگید چی بخرم ؟ ( تا 180 تومن هم میتونم هزینه کنم ، دوستان اگه قیمت هم بتونن بدن خیلی ممنون میشم )

اجرتون با خدا

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمک کنید دارم بدبخت میشم

من یک هارد سیگیت 1 ترابایتی دارم که کمتر از 1 سال خریدمش تمامی اطلاعاتم رو از سال ها پیش که جمع کرده بودم روش نگه می دارم
    شاید بگم ارزش اطلاعاتی که روش دارم چند میلیون تومن باشه منهای زمان و وقتی که ارزشش رو نمیشه بیان کرد...
    هاردم به یک مشکل عجیب خورده !
    اونم این که اگه بخواین یک حجم بالا از اطلاعات رو جا به جا کنید یک هو قطع میشه !!!
    تا زمانی هم که کلا از برق خارج نکنیدش و دوباره وصلش نکنید کار نمی کنه...
    می ترسم روزی برسه که هاردم رو وقتی وصل میکنم اصلا کار نکنه و بدبخت بشم

اگه میشه یکی به من بگه مشکلش چیه ؟
    می خوام یک هارد 2 ترابایتی آداپتور دار بخرم، سرعت برام زیاد مهم نیستش ولی واسم خیلی مهم که اصلا خراب نشه، اگه میشه کمکم کنید بگید چی بخرم ؟ ( تا 180 تومن هم میتونم هزینه کنم ، دوستان اگه قیمت هم بتونن بدن خیلی ممنون میشم )

اجرتون با خدا
    سلام
    نمیدونم مدل هاردتون دقیقاً چی هست .

ولی اگر از مدلهای آداپتوردار باشه و در نتیجه دچار کمبود ولتاژ نشده باشه و اگر مطمئن هستید کابل USB هم مشکلی نداره و همچنین به پورت پشت کیس متصل شده باشه و مطمئن هستید که کابلها محکم متصل شده باشند ، احتمالا مشکل از قسمت sata to usb هست .

اگر هاردتان از نوع GOFLEX هست و گارانتی نداره بهتره که یه کارتریج یا همون تبدیل sata to usb بخرید و مجدداً تست کنید . ولی اگر از نوع goflex نیست بهترین راه خرید یه هارد اکسترنال دیگه و تخلیه اطلاعات هست .

اون هارد مشکل دار رو میتوان با باز کردن باکس بعنوان هارد اینترنال استفاده کنید البته اگر واقعا مشکل از قسمت sata to usb باشه و خود هارد مشکلی نداشته باشه . ضمنا اگر خود هارد مشکلی نداشته باشه میتونین یه باکس دیگه بخرید که قیمتی حدود 30 هزارتومن دارد و اون هارد رو داخل باکس بذارید تا به یه هارد اکسترنال دیگه تبدیل بشه .

بهترین مدل در حال حاظر western digital my book essential هست که متاسفانه بودجه شما هم کمه ، یک ترابایت 160 هزارتومنه دو ترابایت نمیدونم دقیقاً چقدره ولی بودجتون برای دو ترابایت کمه .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز بهتره شما هاردتونو اول با نرم افزار های مربوطه یه چک کنید برای بد سکتور که و defrag کردن هارد...بهتره قبلش یه نظمی به دیتا هاتون بدید و بعدش این کارو انجام بدید یه سروسامونی بهشون بدید در مورد اطلاعاتم بهتره شما اطلاعاتتونو آرشیو کنید در ضمن شما همیشه باید نسخه پشتیبان تهیه کنید
    در مورد هارد جدیدم باید بگم که شما بهتره سرمایتو بزاری روی ssd که کمتر ضرر کنی و بهتر بتونی محافظت کنی از اطلاعاتت!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ی زمانی هارد 2 ترا زیر 200 تومن بودش چرا اینقدر گرون شده آخه !!

مدل هارد من
    Your Registration Information:

Serial Number: 2GET59Q7
    Model Number: ST310005FDD2E1-RK

کابلش که مطمین هستم سالم ولی از کجا باید بفهمم که دچار کمبود برق میشه !؟

در حالت عادی کار میکنه ها ولی اگه بخواین یک فایل چند گیگی جا به جا بشه این مشکل براش پیش میادش !!

چراقش تند تند شروع به چشمک زدن میکنه و درایو ها میپره

این مدلی که معرفی کردید طوری هستش که مثلا پایه داشته باشه بشه چنتا هارد 1 ترا رو بعدا کنار هم چیدش ؟
    ( برای من مهم جون سخت بودش ، اگه مدلی هستش که جون سخت نیست ولی قابلیت این رو داره که چنتا هارد کنار هم روی یک پایه باشه ترجیه میدم اونی که جون سخت هستش رو بخرم ))
    .
    .
    اطلاعاتم مرتب هستش ولی فکر نکنم به دفرگ کردن ربطی داشته باشه یا بد سکتور باشه که این طوری مشکل براش ایجاد بشه ؟! ( اساتید نظر بدن بهتر هستش )
    ssd هم خیلی گرون...
    Last edited by RAN_1368; 23-12-2011 at 23:27.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ی زمانی هارد 2 ترا زیر 200 تومن بودش چرا اینقدر گرون شده آخه !!

مدل هارد من
    Your Registration Information:

Serial Number: 2GET59Q7
    Model Number: ST310005FDD2E1-RK

کابلش که مطمین هستم سالم ولی از کجا باید بفهمم که دچار کمبود برق میشه !؟

در حالت عادی کار میکنه ها ولی اگه بخواین یک فایل چند گیگی جا به جا بشه این مشکل براش پیش میادش !!

چراقش تند تند شروع به چشمک زدن میکنه و درایو ها میپره

این مدلی که معرفی کردید طوری هستش که مثلا پایه داشته باشه بشه چنتا هارد 1 ترا رو بعدا کنار هم چیدش ؟
    ( برای من مهم جون سخت بودش ، اگه مدلی هستش که جون سخت نیست ولی قابلیت این رو داره که چنتا هارد کنار هم روی یک پایه باشه ترجیه میدم اونی که جون سخت هستش رو بخرم ))
    .
    .
    اطلاعاتم مرتب هستش ولی فکر نکنم به دفرگ کردن ربطی داشته باشه ؟!
    ssd هم خیلی گرون...
    هارد شما از نوع آداپتوری هست که فکر نمیکنم دچار کمبود ولتاژ شده باشه چون هاردهای پرتابل معمولا دچار کمبود ولتاژ میشن و همچنین این مدل از نوع goflex هم نیست و امکان تعویض کاتریج یا dock هم وجود ندارد و در نتیجه نمیتوان قسمت معیوب sata to usb رو عوض کرد . (اگر واقعاً مشکل از همون قسمت sata to usb باشه )

عکس مدلی که معرفی کردم رو در زیر گزاشتم که میتوان کنار هم قرارداد . خودم هفت عدد از این هارد ها رو دارم که تا الان هیچ مشکلی نداشته اند .

همچنین عکس هاردهام در زیر معلوم هست .

به خاطر سیل تایلند و همچنین افزایش نرخ دلار و برخی مسائل دیگه مثل قطع روابط با امارات قیمتها خیلی بالا رفته !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 24-12-2011 at 00:14.

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسئله دیگه این هست که برای تخلیه اطلاعات شاید مجبور بشید که هارد رو از داخل باکس خارج کنید و مثل هارد اینترنال بصورت مستقیم از طریق ساتا به مادربرد وصل کنید تا بتوانید فایلهای پرحجم رو کپی کنید ، البته اگر واقعا مشکل از همون تبدیل sata to usb باشه .
    اگر گارانتی هارد برای شما مهم باشه بهتره که ببرینش گارانتی . در صورت مراجعه به گارانتی نسبت به مهم بودن اطلاعات و بازیابی اون در هارد دیگر تاکید کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 23-12-2011 at 23:54.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش اجرت با خدا
    اطلاعات بیشتر فایل های پروژه ای هستش که خورد ، خورد جا به جا میکنمش
    فیلم های صنعتی رو هم ی کاریش میکنم !
    حالا باید برم منت کشی خانواده که پول بده ی هارد بخریم
    ی سوال :
    اگه این قسمت هارد من بسوزه میشه اطلاعات رو برگردوند یا کلا می پره ؟ و هزینه اش چقدر میشه ؟
    چی میشه که این اتفاق برای هارد می افته من به خدا کاری نداشتم باهاش ، همش هم یک جا ثابت بوده ؟!
    .
    .
    ی مسئله جالب هم خدمتتون می خواستم عرض کنم که ببینم شما راه حلی براش دارید یا نه ؟
    شما فرض کن روی یکی از درایو های هادرت پسورد میزاری ، یک شخص فضولی می خواد به این اطلاعات دست پیدا کنه اما چون نمی تونه با راست کلیک کل هارد رو فرمت میکنه از لجش ! !!
    راهی هستش که نتونه این کار رو کنه ؟ ( اگر شما هاردت رو قفل بزاری ولی باز امکان فرمتش وجود داره ! )
    Last edited by RAN_1368; 23-12-2011 at 23:56.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش اجرت با خدا
    اطلاعات بیشتر فایل های پروژه ای هستش که خورد ، خورد جا به جا میکنمش
    فیلم های صنعتی رو هم ی کاریش میکنم !
    حالا باید برم منت کشی خانواده که پول بده ی هارد بخریم
    ی سوال :
    اگه این قسمت هارد من بسوزه میشه اطلاعات رو برگردوند یا کلا می پره ؟ و هزینه اش چقدر میشه ؟
    .
    .
    ی مسئله جالب هم خدمتتون می خواستم عرض کنم که ببینم شما راه حلی براش دارید یا نه ؟
    شما فرض کن روی یکی از درایو های هادرت پسورد میزاری ، یک شخص فضولی می خواد به این اطلاعات دست پیدا کنه اما چون نمی تونه با راست کلیک کل هارد رو فرمت میکنه از لجش ! !!
    راهی هستش که نتونه این کار رو کنه ؟ ( اگر شما هاردت رو قفل بزاری ولی باز امکان فرمتش وجود داره ! )
    من واقعاً مطمئن نیستم مشکل از همون قسمته یا نه ولی همانطور هم که در پستهای قبل گفتم اگر این قسمت از هارد مشکل پیدا کنه کافیست که هارد رو از باکس در بیارید و مثل یه هارد اینترنال از طریق ساتا به مادربردتان وصل کنید و اطلاعات رو در جای دیگر کپی کنید .

در مورد دوم هم این هارد وسترن قابلیت رمزنگاری فوق العاده محکمی دارد که حتی فرمت هم نمیتوان کرد چون تا زمانی که lock شده باشه اصلا پارتیشنی برای ویندوز قابل شناسایی نیست که بتوان فرمت کرد .
    ولی مواردی شنیدم که اگر پسورد رو تا چندبار اشتباه داده بشه کل هارد رو فرمت میکنه که من تا به حال جرات تست کردن رو نداشتم!!!

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم تا حالا روش پسورد نزاشتم
    این هاردی که شما معرفی کردی ابعادش از این هاردی که من دارم بزرگتر هستش ؟
    شما که این کاره هستی نظرت راجب این هاردهای اکسترنال که کنار هم نصب میشه چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تا حالا روش پسورد نزاشتم
    این هاردی که شما معرفی کردی ابعادش از این هاردی که من دارم بزرگتر هستش ؟
    شما که این کاره هستی نظرت راجب این هاردهای اکسترنال که کنار هم نصب میشه چیه ؟
    اونجوری که در سایتهای مختلف سرچ کردم اندازه مدل سیگیت شما (175mm x 33.7mm x 172mm) هست
    ولی برای وسترن (165mm x 48mm x 132mm) هست که به جزء در عرض وسترن باید کوچکتر باشه .

در مورد دوم من هارد اکسترنالی ندیدم که کنار هم نصب بشوند ولی hdd encluser هست که میتوان چندین هارد اینترنال رو در داخل آن نصب کرد و حتی میتوان یکی از انواع raid رو هم برای پیکر بندی آن استفاده کرد .

مثلا مدل Drobo S قابلیت نصب 4 هارد اینترنال رو دارد ، این مدل دارای اینترفیسهایی چون eSATA, FireWire 800, USB 3.0 هست . لینک زیر برای مشاهده جرئیات بیشتر .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثلا مدل D-link معرفی شده در صفحه قبل ظرفیت نصب دو هارد اینترنال رو دارد .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •