تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 1592 اولاول ... 2332833233293303313323333343353363373433834338331333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 15919

نام تاپيک: تست های گرفته شده از Speedtest و Pingtest (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حرف شما درست اما به نظرم وقتی کشورهای دیگه با سرور های داخلیشون تست می گیرند چرا ما با سرور های داخلی تست نگیریم؟اینجوری میشه مقایسه کرد. اگه اینجور بود که شما می گید خب بهتر نبود یک سرور تو لندن یا واشنگتن یا هر جا دیگه میذاشتن که همه با اون تست بگیرن؟
    البته این نظر شخصیم بود.
    128 عصرتلکام

حالا اینم به خاطر گل روی شما از لندن:
    دلیلش اینه که برخی از شرکتهای ارائه کننده اینترنت پهنای باند داخلیشون چون ارزونتر بیشتره و شیر بودن خیلی تاثیر در اون نداره اما پهنای باند خارجیشون کمتره و افت سرعت دارن و عملا بیشتر دریافتها و دانلودهای شما از سرورهای خارجیه مثلا سافت گذر اسان دانلود میهن دانلود و ..... همه روی سرورهای خارجی هستن باجناقم اینترنت مخابرات تهران داره با سرور داخلی سرعتش 250 هستش اما با سرور خارجی 180 البته همیشه اینطوری نیست و فقط بعضی وقتها اینطوریه
    256 پارس انلاین
    Last edited by ak313; 19-06-2012 at 22:34.

2. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لطفا هر کسی از داده گستر (نوین نت) سرویس داره یه تست سرعت اینجا بذاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

پارس آنلاین 1 مگ ساعات رایگان

5. این کاربر از Litem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

256 فن اوا

7. این کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

حرف شما درست اما به نظرم وقتی کشورهای دیگه با سرور های داخلیشون تست می گیرند چرا ما با سرور های داخلی تست نگیریم؟اینجوری میشه مقایسه کرد. اگه اینجور بود که شما می گید خب بهتر نبود یک سرور تو لندن یا واشنگتن یا هر جا دیگه میذاشتن که همه با اون تست بگیرن؟
    البته این نظر شخصیم بود.
    128 عصرتلکام

حالا اینم به خاطر گل روی شما از لندن:
    میدونی چرا... چون اکثر سایتا هاستینگشون تووی اروپا و آمریکا هست... وقتی شما با سرور تهران تست میگیری مثل اینکه 4 تا سایت مثل ورزش 3 و سنجش رو باز کنی.. در حالی که تمام سایتای اصلی مثل گوگل و یاهو و 10000 سایتای دانلود هاستینگشون خارج از کشوره... حتی همین p30world خودمون... اینم سروراش خارج از کشوره... شما اگه کارای محدود به سایتای داخل کشوره از اسپید تهران بگیر مطمئنا اینتور نیست... شما بیشترین کاربرد رو از گوگل میبرید . پس بهتر اسپید تستون از آمریکا و اروپا باشه... شما یه سایت دانلود نام ببر که هاستینگش داخل کشور باشه؟؟؟ فکر نکنم باشه... این سایتای دانلود ایرانی هم سروراشون خارج از کشوره... به نظرم اسپید تست با تهران ... به نظرم که چرته
    اصلا به نظرم گرفتن اسپید تست بدون چیز پی ان چرته... هر که کیخواد اسپید تست بزاره با چیز پی ان باید بزاره..

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظرم یه خورده تند رفتی

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

256 پارس انلاین ماهی 2 گیگ سه ماهه 27 هزار تومن

12. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

میدونی چرا... چون اکثر سایتا هاستینگشون تووی اروپا و آمریکا هست... وقتی شما با سرور تهران تست میگیری مثل اینکه 4 تا سایت مثل ورزش 3 و سنجش رو باز کنی.. در حالی که تمام سایتای اصلی مثل گوگل و یاهو و 10000 سایتای دانلود هاستینگشون خارج از کشوره... حتی همین p30world خودمون... اینم سروراش خارج از کشوره... شما اگه کارای محدود به سایتای داخل کشوره از اسپید تهران بگیر مطمئنا اینتور نیست... شما بیشترین کاربرد رو از گوگل میبرید . پس بهتر اسپید تستون از آمریکا و اروپا باشه... شما یه سایت دانلود نام ببر که هاستینگش داخل کشور باشه؟؟؟ فکر نکنم باشه... این سایتای دانلود ایرانی هم سروراشون خارج از کشوره... به نظرم اسپید تست با تهران ... به نظرم که چرته
    اصلا به نظرم گرفتن اسپید تست بدون چیز پی ان چرته... هر که کیخواد اسپید تست بزاره با چیز پی ان باید بزاره..
    حرف شما هم درست، که ما بیشتر کارمون با سرورهای خارج از کشوره، اما شما منظور حرفم رو نگرفتید، من می گم مثلا یه هلندی میاد با اسپید تست تست می گیره و روی دکمه begin test کلیک میکنه، و سیستم سایت نزدیک ترین سرور و بهترین از نظر پینگ رو انتخاب می کنه و شروع میکنه به تست کردن به نظرم افراد زیادی نیاند دورترین سرور دنیا رو انتخاب کنن که ببینن سرعتشون با خارج از کشور چطوره. که اگه سرورهای بیرون از کشور خودشون رو انتخاب کنند تا چندین برابر نتایج تست بدتر میشه (اینو من خودم تست کردم و به راحتی با یک آزمایش ساده میشه به این نتیجه رسید). با این حال که اونها هم بیشتر کارهاشون به فیس بوک و جیمیل و سرور های امریکاییه. پس حالا وقتی افراد زیادی در کشورهای دیگه با نزدیک ترین و بهترین سرور تست رو انجام می دن برای داشتن شرایط مساوی جهت مقایسه ی تست ها، ما هم باید این کار رو انجام بدیم. در کل به نظرم خوبه آدم با سرور های خارجی هم تست بگیره اما اینکه بگه از سرور های داخلی تست نگیرید به خاطر اینکه بیشتر کارها با سرور های خارجیه به نظرم اشتباهه، چون اگه اینجوری بود که شما میگید اسپیدتست نمی اومد در حالت begin test بهترین و نزدیک ترین سرور رو انتخاب کنه و می اومد دور ترین سرور رو انتخاب می کرد!
    در مورد چیزهایی که در مورد هاستینگ و سرورهای سایت های کشور گفتید خودم آمار همشون رو دارم و خبر دارم چی به چیه! آخه ناسلامتی من خودم از طفولیت تو وب پلاس بودم و عشق دانلود، و رشته ی دانشگاهیم هم از قضا نرم افزار هست!
    آره راست میگید سرورهای دانلود بیشتر سایت های داخلی - از جمله سافت گذر و وطن دانلود و ... - خارج از کشور و مخصوصا کشور های هلند و کاناداست که سرور های وازر میدن، اما یه سایت خوب دانلود با سرور داخلی بهتون معرفی می کنم که استفاده های لازم رو ببرید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از همگی.

14. این کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

راستی اینم نتیجه ی تست من با قندشکن:

16. این کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

حرف شما هم درست، که ما بیشتر کارمون با سرورهای خارج از کشوره، اما شما منظور حرفم رو نگرفتید، من می گم مثلا یه هلندی میاد با اسپید تست تست می گیره و روی دکمه begin test کلیک میکنه، و سیستم سایت نزدیک ترین سرور و بهترین از نظر پینگ رو انتخاب می کنه و شروع میکنه به تست کردن به نظرم افراد زیادی نیاند دورترین سرور دنیا رو انتخاب کنن که ببینن سرعتشون با خارج از کشور چطوره. که اگه سرورهای بیرون از کشور خودشون رو انتخاب کنند تا چندین برابر نتایج تست بدتر میشه (اینو من خودم تست کردم و به راحتی با یک آزمایش ساده میشه به این نتیجه رسید). با این حال که اونها هم بیشتر کارهاشون به فیس بوک و جیمیل و سرور های امریکاییه. پس حالا وقتی افراد زیادی در کشورهای دیگه با نزدیک ترین و بهترین سرور تست رو انجام می دن برای داشتن شرایط مساوی جهت مقایسه ی تست ها، ما هم باید این کار رو انجام بدیم. در کل به نظرم خوبه آدم با سرور های خارجی هم تست بگیره اما اینکه بگه از سرور های داخلی تست نگیرید به خاطر اینکه بیشتر کارها با سرور های خارجیه به نظرم اشتباهه، چون اگه اینجوری بود که شما میگید اسپیدتست نمی اومد در حالت begin test بهترین و نزدیک ترین سرور رو انتخاب کنه و می اومد دور ترین سرور رو انتخاب می کرد!
    در مورد چیزهایی که در مورد هاستینگ و سرورهای سایت های کشور گفتید خودم آمار همشون رو دارم و خبر دارم چی به چیه! آخه ناسلامتی من خودم از طفولیت تو وب پلاس بودم و عشق دانلود، و رشته ی دانشگاهیم هم از قضا نرم افزار هست!
    آره راست میگید سرورهای دانلود بیشتر سایت های داخلی - از جمله سافت گذر و وطن دانلود و ... - خارج از کشور و مخصوصا کشور های هلند و کاناداست که سرور های وازر میدن، اما یه سایت خوب دانلود با سرور داخلی بهتون معرفی می کنم که استفاده های لازم رو ببرید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از همگی.
    من که اگه بخوام خودش اتوماتیک سرور انتخاب کنه تهران انتخاب نمیکنه. یه کشور عربی انتخاب میکنه. بعد اینترنت ایران رو با هلند مقایسه میکنی؟؟؟؟ توی هلند شرکتا اینقد قوی و خوب اینترنت میدن که پینگ 2 کیلیمتروشون با 1000 کیلومترشون شاید فرقش فقط 5 میلی ثانیه باشه. دانلودشون از 15 مگابیت تکون نمیخوره با هر سروری. مثل ایران نیست که سرور داخلیش با خارجیش زمین تا آسمون فرق کنه. با تهران پینگت 50 باشه با آمریکا 350. اگه تو هلند پینگشون با کشور خودشون مثلا 10 باشه با آمریکا 12 13 هست. شما یه گوگل سرچ بزن بخوای 4 تا فیلم دانلود کنی. ببین اصلا چنتاش شیلتر نیست. هر کی میخواد تست بزاره با شیلتر شکن بزاره و اسم شرکتشو بگه. این واسه یه اسپید تست درست حسابیه. 4 تا اسپید تست از سرور تهران هیچ مفهومی نداره...

من الان پینگم با سرور تهران 40 هست بدون هیچ پاکت لاست و تایم اوتی. اما پینگ vc yahoo واسه چت گقتاری 400 هست . الان پینگ 40 عملا واسم هیچ مفهومی نداره چون کارمو راه نمیندازه. اون پینگ اصلی که لازممه خوب نیست. یه چت گفتاری ساده هم نمیتونم انجام بدم. بعد بیام اینجا یه تست از سرور تهران بزام بگم آره سرعتم بالاس . پینگم 40 هست. بقیه رو گول بزنم.
    Last edited by arashsard; 21-06-2012 at 01:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •