مطمئن باش که نداره... ولی توی یکی از سایتها نحوه نصی روی اونو توضیح داده.
مطمئن باش که نداره... ولی توی یکی از سایتها نحوه نصی روی اونو توضیح داده.
سلام عزیز، مرسی خوبم.خیلی کم پیدایی.خبری ازت نیست.
درایور ها رو که علیرضای عزیز زحمتش رو کشید.اما در مورد بلوتوث.به دلیل Security این مسئله بوجود میاد.برای من هم همین جوره.فکر کنم اگه Security های مربوط به این مسئله رو Disable مشکل حل بشه.من که خودم تا حالا کارم بهش نیفتاده و امتحان نکردم ،اما یه بار که از بلوتوث زیاد استفاده کردم بعد از حدود نیم ساعت قطع شد.![]()
سلام .
شما چرا با سریال زیر لپ تاپ ویندوز رو اکتیو نکردی ؟ !
مخلصیم .
سلام
با سریال زیر لپتاپ که نمیشه اکتیو کرد! اون سریال زیر لپ تاپ برای نسخه Home هست ولی اینی که من نصب کردم Ultimate هست...
رامین![]()
دوستان محسن جان یه پیام برای ایسوس فرستادن در رابطه با همون مشکل مربعات زرد و آبی روی صفحه. توضیحات اون دوستمون هم که گفتن سه بار رفتن گارانتی اضافه شده بوده و جوابش این هستش:
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
با تشکر از تماس شما با بخش سرویس مشتریان ASUS
For this issue, please first attach to an external display.
If the lines persist, please download and reinstall the VGA driver for a try. Here's the link
برای حل این مشکل ابتدا یک مانیتور خارجی به لپ تاپ خود متصل کنید. اگر مشکل همچنان پا بر جا بود، درایور کارت گرافیکی را از آدرس زیر دانلود کرده و دوباره نصب کنید که درایور کارت گرافیکی را امتحان کرده باشید.
کد:
If the external display works well, then there's something wrong with the LCD panel. Please contact our local service center or your reseller for help. Here's the contact information about ASUS global service centersکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مانیتور خارجی درست کار میکرد نیز معلوم است که پنل LCD شما مشکلی دارد که برای حل آن باید به نمایندگی های محلی ایسوس مراجعه کنید. در ادامه لینک اطلاعات تماس با بخش عمومی سرویس ASUS آمده است:
Since we don'tکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
have authorized service center in Iran, I suggest you to contact the local service center for
help. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding!
با توجه به اینکه ما در ایران نمایندگی مجاز(تائید شده) نداریم من به شما پیشنهاد میکنم که با مراکز سرویس محلی خود تماس بگیرید. در مورد نبودن نمازندگی مجاز متاسفم و از درک شما تشکر می کنم.
If having any problems, please don't hesitate to contact us
اگر مشکلی داشتید از تماس گرفتن با ما خودداری نکنید.
Best Regards,
May
ASUS Customer Service Center
خب .... حالا مانیتور خارجی از کجا بیاریم تست کنیم ؟ نمایندگی مجاز هم که نداریم
![]()
Last edited by alireza1411; 22-12-2010 at 23:50.
خب وصل می کنیم به HDTV یا یه مانیتور تا تست کنیم، این که مشکلی نیست!خب .... حالا مانیتور خارجی از کجا بیاریم تست کنیم ؟ نمایندگی مجاز هم که نداریم![]()
سلام
من اون کار رو کردم وقتی کارت گرافیک رویmaximize battery life میزارم اصلا هنگ نمیکنه
یه سه چهر روز خوب بود اما وتی دوباره گذاشتم روی high performance دوباره هنگ شروع شد
از کارت گرافیکه یا...
برم گارانتی کاری میکنن یا نه
باهاش باید بسوزم و بسازم؟
والله نوشته Display و من فکر کردم چی ترجمه کنم همین جوری گفتم مانیتور. آخه خب ال سی دی هم یه نوع مانیتور هست دیگه. اصلا مانیتور به فارسی معنیش میشه نمایش دهنده یا نمایشگر. حالا هر چی دم دسته میشه ... حتی تلویزیون هم نمیدونم وصل میشه یا نه ولی اگه پورتش رو داشته باشه اون هم میشه.
الان من نگرفتم منظورتون کدوم کاره. یعنی وصل کردین به یه وسیله ی دیگه و تصویر رو توی اون تماشا کردین مشکل داشته ؟؟ فکر کنم همین منظورتون بوده.
خب اگه من درست فهمیده باشم شما رو حالت باتری سیوینگ که اون Powerplay، کلاک کارت رو میبره رو 300 گذاشتی و مشکل نداشتی.
برخی دوستان هم که میگن با باتری کار میکنه و برق وصل نیست مشکلی نداره و به نوعی باز هم معلوم میشه که وقتی کلاک کارت رو 300 هست مشکل وجود نداره.
من باز هم یه بار دیگه پیشنهاد میکنم اون مساله ای رو ه گفتم تست کنید. یعنی تمام پاور پلن ها رو ویرایش کنید. تو بخش Power option تو کنترل پنل پیداشون میکنید. گزینه آخر همشون در مورد پاور پلی هست و من پیشنهادم اینه که بزارید روی حالت Maximum Battery Saving. بعد ببینید چی پیش میاد. پلن ها رو عوض بدل کنید، بازی اجرا کنید، مولتی مدیا همه جور فایل ام پی 4 و فلش و اینا تست کنید. خلاصه همه جور کار رو تست کنید که ببینید اون حالت میاد یا نه.
نتیجه این که اگه نیاد معلومه صد در صد کارت گرافیک مشکل داره یا مادربوردش نمیتونه ولتاژ لازم رو بده به کارت.
راه حل چیه ؟ خب اگه کارت گرافیک یا مادربورد باشه و بردین گارانتی همین مسائل رو کامل توضیح بدید بعید میدم کاری نکنن. ولی اگه نکردن دیگه باید بسوزیم و بسازیم و در واقع به جای کلاک 650 مگاهرتزی کارت از کلاک 300 مگاهرتزی اون استفاده کنیم که در واقع قدرتش رو بیش از نصف میکنه.
در مورد اون گزینه های پاور آپشن اگه پیدا نکردین یا بد بیان کردم بفرمائید کامل بنویسم.
Last edited by alireza1411; 23-12-2010 at 15:44.
سلام آقا علیرضا
نظرت در مورد این مشکل من چیه ؟ خط های افقی روی صفحه که بیش تر توی CRT TV ها میدیدیم
یه بار دیگه هم گفتم اما کسی چیزی به نظرش نرسید
تو کلوپ اسوس هم گفتم اونجا هم گفتن درایور گرافیک رو آپدیت کن که چیزی حل نشد،مشکل اینجوریه که وقتی نور صفحه کم میشه،یعنی هرچی از 100% کمتر لرزش صفحه مشاهده میشه،البته خیلی با چشم مشخص نیست اما وقتی عکس میگیری از صفحه اینجوریه
و خیلی هم زود چشم رو خسته میکنه
میتونی خودت یه راه بهم بگی یا وسم یه نامه یزنی به اسوس ؟
ممنون از کمکت![]()
من وقتی این لپ تاپ رو گرفتم سیستم عامل نداشت خودم یک نسخه رایتی از ویندوز ultimate رو روش نصب کردم اما خود ویندوز به صورت خودکار اکتیو شد می خوام بپرسم در دفعات بعدی نصب هم این طور خواهد بود یا این فقط برای یک بار نصب کارایی داره ؟ الان حدود دو ماهه که ویندوز رو نصب کردم و تا الان هم فعاله و به طور مرتب آپدیت میشه در ضمن اگر میشه نحوه اسنفاده از سریال دستگاه برای فعال کردن ویندوز رو آموزش بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)