تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 451 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سری n61 مگه بک لیت داره ؟؟؟؟

تا جایی که میدونم نداره و یه جا خوندم که یه عده خودشون خیلی لازم داشتن و رفتن کلا همه چیش رو باز کردن و کلی ور رفتن و جاسازی کردن. فکر نکنم هیچ مدلی از این n61 داشته باشه ... با اطمینان نمیگم. اگه داره که مبارکتون باشه.
    مطمئن باش که نداره... ولی توی یکی از سایت‌ها نحوه نصی روی اونو توضیح داده.

2. 3 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    چقدر طرفدار n61 زیاد شده . من خیلی وقته اینجا سر نزده بودم .... از این بابت خوشحالم ...
    یه مشکل دارم و یه سوال
    این که آپدیت جدید برای N61jq چی اومده که نصب بشه کرد و دوم این که من بلوتوث سیستمم فکر کنم ایراد داره . به این خاطر که بعد از نیم ساعت یا 45 دقیقه که با موبایلم در ارتباطه خود بخود قطع میشه و از لیست سخت افزارا پاک میشه که برای استفاده مجدد باید یه بار ریستارت کنم . کسی از دوستان این مشکلو داره ؟؟؟
    به دوست قدیم وایو من عزیز سلام مخصوص میکنم ... خوبی دوست عزیز .....
    سلام عزیز، مرسی خوبم.خیلی کم پیدایی.خبری ازت نیست.
    درایور ها رو که علیرضای عزیز زحمتش رو کشید.اما در مورد بلوتوث.به دلیل Security این مسئله بوجود میاد.برای من هم همین جوره.فکر کنم اگه Security های مربوط به این مسئله رو Disable مشکل حل بشه.من که خودم تا حالا کارم بهش نیفتاده و امتحان نکردم ،اما یه بار که از بلوتوث زیاد استفاده کردم بعد از حدود نیم ساعت قطع شد.

4. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حدود 2 هفته پیش ویندوز لپ تاپ رو عوض کردم و یک ویندوز 64 بیتی (دریاسافت) نصب کردم که تا دیشب هم دائم Update میشد و کارش رو انجام میداد. ولی الان که روشنش کردم پیام This Copy of Windows in not Genuine رو میده!!!
    برنامه Windows Loader 1.9.5 رو هم الان دانلود و نصب کردم ولی باز هم بعد از Restart همین پیام میاد.
    حالا چکار باید بکنم که ویندوزم Genuine بشه؟؟؟

مرسی
    سلام .

شما چرا با سریال زیر لپ تاپ ویندوز رو اکتیو نکردی ؟ !

مخلصیم .

6. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام .

شما چرا با سریال زیر لپ تاپ ویندوز رو اکتیو نکردی ؟ !

مخلصیم .

سلام
    با سریال زیر لپ‌تاپ که نمیشه اکتیو کرد! اون سریال زیر لپ تاپ برای نسخه Home هست ولی اینی که من نصب کردم Ultimate هست...

رامین

8. 3 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض جواب ایسوس به مشکل دونه های زرد و آبی

دوستان محسن جان یه پیام برای ایسوس فرستادن در رابطه با همون مشکل مربعات زرد و آبی روی صفحه. توضیحات اون دوستمون هم که گفتن سه بار رفتن گارانتی اضافه شده بوده و جوابش این هستش:

Thank you for contacting ASUS Customer Service.
    با تشکر از تماس شما با بخش سرویس مشتریان ASUS
    For this issue, please first attach to an external display.
    If the lines persist, please download and reinstall the VGA driver for a try. Here's the link

برای حل این مشکل ابتدا یک مانیتور خارجی به لپ تاپ خود متصل کنید. اگر مشکل همچنان پا بر جا بود، درایور کارت گرافیکی را از آدرس زیر دانلود کرده و دوباره نصب کنید که درایور کارت گرافیکی را امتحان کرده باشید.

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    If the external display works well, then there's something wrong with the LCD panel. Please contact our local service center or your reseller for help. Here's the contact information about ASUS global service centers

اگر مانیتور خارجی درست کار میکرد نیز معلوم است که پنل LCD شما مشکلی دارد که برای حل آن باید به نمایندگی های محلی ایسوس مراجعه کنید. در ادامه لینک اطلاعات تماس با بخش عمومی سرویس ASUS آمده است:
    کد:
    Since we don't

have authorized service center in Iran, I suggest you to contact the local service center for
    help. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding!
    با توجه به اینکه ما در ایران نمایندگی مجاز(تائید شده) نداریم من به شما پیشنهاد میکنم که با مراکز سرویس محلی خود تماس بگیرید. در مورد نبودن نمازندگی مجاز متاسفم و از درک شما تشکر می کنم.

If having any problems, please don't hesitate to contact us
    اگر مشکلی داشتید از تماس گرفتن با ما خودداری نکنید.

Best Regards,
    May
    ASUS Customer Service Center

خب .... حالا مانیتور خارجی از کجا بیاریم تست کنیم ؟ نمایندگی مجاز هم که نداریم

Last edited by alireza1411; 22-12-2010 at 23:50.

10. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خب وصل می کنیم به HDTV یا یه مانیتور تا تست کنیم، این که مشکلی نیست!

12. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان محسن جان یه پیام برای ایسوس فرستادن در رابطه با همون مشکل مربعات زرد و آبی روی صفحه. توضیحات اون دوستمون هم که گفتن سه بار رفتن گارانتی اضافه شده بوده و جوابش این هستش:

Thank you for contacting ASUS Customer Service.
    با تشکر از تماس شما با بخش سرویس مشتریان ASUS
    For this issue, please first attach to an external display.
    If the lines persist, please download and reinstall the VGA driver for a try. Here's the link

برای حل این مشکل ابتدا یک مانیتور خارجی به لپ تاپ خود متصل کنید. اگر مشکل همچنان پا بر جا بود، درایور کارت گرافیکی را از آدرس زیر دانلود کرده و دوباره نصب کنید که درایور کارت گرافیکی را امتحان کرده باشید.

کد:
    کد:
    If the external display works well, then there's something wrong with the LCD panel. Please contact our local service center or your reseller for help. Here's the contact information about ASUS global service centers

اگر مانیتور خارجی درست کار میکرد نیز معلوم است که پنل LCD شما مشکلی دارد که برای حل آن باید به نمایندگی های محلی ایسوس مراجعه کنید. در ادامه لینک اطلاعات تماس با بخش عمومی سرویس ASUS آمده است:
    کد:
    Since we don't

have authorized service center in Iran, I suggest you to contact the local service center for
    help. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding!
    با توجه به اینکه ما در ایران نمایندگی مجاز(تائید شده) نداریم من به شما پیشنهاد میکنم که با مراکز سرویس محلی خود تماس بگیرید. در مورد نبودن نمازندگی مجاز متاسفم و از درک شما تشکر می کنم.

If having any problems, please don't hesitate to contact us
    اگر مشکلی داشتید از تماس گرفتن با ما خودداری نکنید.

Best Regards,
    May
    ASUS Customer Service Center

سلام
    من اون کار رو کردم وقتی کارت گرافیک رویmaximize battery life میزارم اصلا هنگ نمیکنه
    یه سه چهر روز خوب بود اما وتی دوباره گذاشتم روی high performance دوباره هنگ شروع شد
    از کارت گرافیکه یا...
    برم گارانتی کاری میکنن یا نه
    باهاش باید بسوزم و بسازم؟

14. 2 کاربر از farzamarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

خب وصل می کنیم به HDTV یا یه مانیتور تا تست کنیم، این که مشکلی نیست!
    والله نوشته Display و من فکر کردم چی ترجمه کنم همین جوری گفتم مانیتور. آخه خب ال سی دی هم یه نوع مانیتور هست دیگه. اصلا مانیتور به فارسی معنیش میشه نمایش دهنده یا نمایشگر. حالا هر چی دم دسته میشه ... حتی تلویزیون هم نمیدونم وصل میشه یا نه ولی اگه پورتش رو داشته باشه اون هم میشه.

سلام
    من اون کار رو کردم وقتی کارت گرافیک رویmaximize battery life میزارم اصلا هنگ نمیکنه
    یه سه چهر روز خوب بود اما وتی دوباره گذاشتم روی high performance دوباره هنگ شروع شد
    از کارت گرافیکه یا...
    برم گارانتی کاری میکنن یا نه
    باهاش باید بسوزم و بسازم؟
    الان من نگرفتم منظورتون کدوم کاره. یعنی وصل کردین به یه وسیله ی دیگه و تصویر رو توی اون تماشا کردین مشکل داشته ؟؟ فکر کنم همین منظورتون بوده.

خب اگه من درست فهمیده باشم شما رو حالت باتری سیوینگ که اون Powerplay، کلاک کارت رو میبره رو 300 گذاشتی و مشکل نداشتی.
    برخی دوستان هم که میگن با باتری کار میکنه و برق وصل نیست مشکلی نداره و به نوعی باز هم معلوم میشه که وقتی کلاک کارت رو 300 هست مشکل وجود نداره.

من باز هم یه بار دیگه پیشنهاد میکنم اون مساله ای رو ه گفتم تست کنید. یعنی تمام پاور پلن ها رو ویرایش کنید. تو بخش Power option تو کنترل پنل پیداشون میکنید. گزینه آخر همشون در مورد پاور پلی هست و من پیشنهادم اینه که بزارید روی حالت Maximum Battery Saving. بعد ببینید چی پیش میاد. پلن ها رو عوض بدل کنید، بازی اجرا کنید، مولتی مدیا همه جور فایل ام پی 4 و فلش و اینا تست کنید. خلاصه همه جور کار رو تست کنید که ببینید اون حالت میاد یا نه.

نتیجه این که اگه نیاد معلومه صد در صد کارت گرافیک مشکل داره یا مادربوردش نمیتونه ولتاژ لازم رو بده به کارت.

راه حل چیه ؟ خب اگه کارت گرافیک یا مادربورد باشه و بردین گارانتی همین مسائل رو کامل توضیح بدید بعید میدم کاری نکنن. ولی اگه نکردن دیگه باید بسوزیم و بسازیم و در واقع به جای کلاک 650 مگاهرتزی کارت از کلاک 300 مگاهرتزی اون استفاده کنیم که در واقع قدرتش رو بیش از نصف میکنه.

در مورد اون گزینه های پاور آپشن اگه پیدا نکردین یا بد بیان کردم بفرمائید کامل بنویسم.
    Last edited by alireza1411; 23-12-2010 at 15:44.

16. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام آقا علیرضا
    نظرت در مورد این مشکل من چیه ؟ خط های افقی روی صفحه که بیش تر توی CRT TV ها میدیدیم

یه بار دیگه هم گفتم اما کسی چیزی به نظرش نرسید
    تو کلوپ اسوس هم گفتم اونجا هم گفتن درایور گرافیک رو آپدیت کن که چیزی حل نشد،مشکل اینجوریه که وقتی نور صفحه کم میشه،یعنی هرچی از 100% کمتر لرزش صفحه مشاهده میشه،البته خیلی با چشم مشخص نیست اما وقتی عکس میگیری از صفحه اینجوریه
    و خیلی هم زود چشم رو خسته میکنه
    میتونی خودت یه راه بهم بگی یا وسم یه نامه یزنی به اسوس ؟
    ممنون از کمکت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من وقتی این لپ تاپ رو گرفتم سیستم عامل نداشت خودم یک نسخه رایتی از ویندوز ultimate رو روش نصب کردم اما خود ویندوز به صورت خودکار اکتیو شد می خوام بپرسم در دفعات بعدی نصب هم این طور خواهد بود یا این فقط برای یک بار نصب کارایی داره ؟ الان حدود دو ماهه که ویندوز رو نصب کردم و تا الان هم فعاله و به طور مرتب آپدیت میشه  در ضمن اگر میشه نحوه اسنفاده از سریال دستگاه برای فعال کردن ویندوز رو آموزش بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •