یه مشت والپیپر برای ایکس 10 گرفتم، گفتم شر کنم حلال شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مشت والپیپر برای ایکس 10 گرفتم، گفتم شر کنم حلال شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با پلير استوكمن هم تست کردم قبلا نشد.با چه پلیری تیتان؟
ولي فك كنم mxing بود يه چيزي تو اين مايه ها ميشد
پوور امپ هم فك كنم بشه به قول سعيد
عجب یعنی میشه این ایرانیها خوب بشن اینقدر سر هم کلاه نزارن...به نظرت برم همون بلوتوثه رو بگیرم؟ﻋﺠﺐ ﺁﻣﺎﺭ ﮐﻼﻩ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺑﺎﻻ ﺍﺯ ﻣﻨﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻥ ﮐﻼﻩ ﺑﺮﺩﺍﺭﻥ ﻧﺎمﺮﺩﺍ نتونستن ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﺑﻬﻢ ﻣﻤﻮﺭﯼ ﻧﺪﻥ ﺑﻪ ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﺗﺎﺑﻬﻢ ﺩﺍﺩ ﺍﻻﻥ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﺳﻮﻧﯿﻪ ﺭﻣﻢ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ!
ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺍﻭﻥ ﺳﯿﻢ ﻫﻢ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﻢ ﺗﻨﻬﺎﺷﻮ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﻔﺮﻭﺷﻪ ﺑﺎ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﻭﻧﻮ ﻣﯿﺪﻥ ﺩﺍﺩﺍ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﮐﻨﯽ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺑﻬﺘﺮﺷﻮ ﺑﮕﯿﺮ!
بچه ها راستی...چرا این ویبره گوشی ضعیفه...من وقتی گوشی دستمه ویبره میزنه نمیفهمم...چیکار کنم؟وقتی سایلنته چطوری میشه به گوشی گفت ویبره هم بزنه وقتی پیام اومد؟
شاید ویبره نمیزنه خوب![]()
این ایراد ویبره رو اولین باره میشنوم.من اصلا مشکلی ندارم.توی جیبم باشه موقع راه رفتن ، باز متوجه میشم.
برنامه handcent رو که مخصوص اس ام اس هست بیریز![]()
این applanet هم زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد ها.امروز که وصل شدم دیدم زده lancher pro update به نسخه v0.8.5 در صورتی که هنوز توی سایتش نخسه جدیدی معرفی نشده.وقتی زدم دانلود خیلی زود دانلودش تمام شد و بعد از نصب هم گفت cannot install یا همچین چیزی.
تاحالا چندین برنامه اینطوری شده.
ﺍﮔﻪ ﺑﻮﺩﺟﺸﻮ ﺩﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺑﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﺪ ﺑﺎﺷﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ﺑﻠﻮﺗﻮﺛﺸﻦ ﻫﻢ ﮐﯿﻔﯿﺖﺵ ﺧﻮﺑﻪ ﻫﻡ ﺑﺮﺩﺵ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩﻩ![]()
ﺁﯼ ﮔﻔﺘﯽ ﻣﻨﻢ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﺬﺍﺭﻡ ﺳﺎﯾﻠﻨﺖ ﻣﯿﺮﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺍﺯ ﺟﯿﺒﻢ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﻡ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﯾﺎ ﯾﮑﯽ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ
ﻭﻟﯽ ﺍﯾﺮﺍﺩ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻼ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺟﺪﯾﺪﺍ ﻭﯾﺒﺮﻩ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻗﻮﻝ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﻟﺠﻨﺪ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻭﯾﺒﺮﺵ ﺳﻮﺳﻮﻟﯿﻪ
ﻭﯾﺒﺮﻩ ﻫﻢ ﻭﯾﺒﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﻗﺪﯾﻢ ﻣﺜﻞ ﻭﯾﺒﺮﻩ ۱۱۰۰ !![]()
آقا Power AMP کرک شده که کار کنه دارین ؟
من یدونه دارم خوب بود ! الان بعد ازینکه 5 تا ترک میخونه دیگه آهنگارو نمیخونه !
رو 2تا ایکس10 تست کردم همینطوریه !
الان وینمپ دارم ولی Power AMP خیلی بهتره !
[QUOTE=hamed1297;6098570]این applanet هم زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد ها.امروز که وصل شدم دیدم زده lancher pro update به نسخه v0.8.5 در صورتی که هنوز توی سایتش نخسه جدیدی معرفی نشده.وقتی زدم دانلود خیلی زود دانلودش تمام شد و بعد از نصب هم گفت cannot install یا همچین چیزی.
تاحالا چندین برنامه اینطوری شده.[/QUOTE
ﺁﻗﺎ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﭘﺴﺘﺎﻡ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ ﺷﺪ ﺍﻻﻥ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﻡ یهو ﯾﺎﺩﻡ ﺍﻓﺘﺎﺩ
v0.8.5 ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺘﻪ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ میکنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)