تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 2199 اولاول ... 2332833233293303313323333343353363373433834338331333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدتی است که یه مودم USB از ایرانسل گرفتم همراه با یه اکانت ولی خیلی مشتاق هستم بدونم که میشه با این مودم از شبکه مبین نت استفاده کرد یا نه.
    مسلما از خودشون اگر بپرسین میگن نه!! ولی من تا خودم تست نکنم باورم نمیشه و خودم احساس میکنم که بشه!!
    تنظیمات و کانفیگ مودمهای وایمکس رو بلدم ولی مشکل اینجاست که اکانت از مبین ندارم که بتونم وارد شبکه بشم.
    اگر از دوستان مبین نتی کسی هست که تمایل داره که با هم یه همکاری کنیم که پی به این قضیه ببریم هم من اکانت و کانفیگ مودم ایرانسلم رو در اختیارشون بذارم و هم ایشون اکانت و کانفیگ مودمشون رو به من بگن ، یه پیغام به من بدید.
    دوست عزیز امکان استفاده از مودم شرکت های دیگر در شبکه وایمکس امکان پذیر نیست. بدلیل اینکه باید شرکت ارائه کننده سرویس MAC ADD اون مودم در شبکه خودش فعال کنه. وتا زمانی که MAC ADD در شبکه فعال نشه به هیچ عنوان نمی توان از این مودم در شبکه های دیگر استفاده کرد. در حال حاضر هیچ کدام از شرکت های ایرانسل و مبین نت و داتک مودم های دیگری را قبول نمی کنند.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    تا چند روز دیگه دارم به خونه جدیدی میرم.
    مودم من outdoor ه حالا میخوام بدونم میشه این مودم رو داخل خونه یا دم پنجره گذاشت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز امکان استفاده از مودم شرکت های دیگر در شبکه وایمکس امکان پذیر نیست. بدلیل اینکه باید شرکت ارائه کننده سرویس MAC ADD اون مودم در شبکه خودش فعال کنه. وتا زمانی که MAC ADD در شبکه فعال نشه به هیچ عنوان نمی توان از این مودم در شبکه های دیگر استفاده کرد. در حال حاضر هیچ کدام از شرکت های ایرانسل و مبین نت و داتک مودم های دیگری را قبول نمی کنند.
    دوست خوبم ، شما خودت امتحان کردی که ببینی میشه یا نه؟
    خب کاملا واضحه که حتی اگر هم بشه ، مسولین اوپراتورها برای اینکه مودم خودشون فروش بره ، میگن نمیشه !!!
    من هم شنیدم که نمیشه ولی میخواستم خودم امتحان کنم تا مطمئن بشم بعد اگر لازم شد اقدامی برای ثبت MAC ADD مودمم بکنم.
    البته اینم بگم که از جایی خوندم که گویا کسی تونسته بود این کارو بکنه برای همین خودم هم میخوام امتحان کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ﺟﻨﺎﺏ ﺁﻗﺎﯼ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺧﺎﮐﯽ ﻣﺪﯾﺮ ﻋﺎﻣﻞ
    ﺷﺮ ﮐﺖ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﻣﺒﯿﻦ ﻧﺖ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﺭ
    ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﺻﻔﺮ ﻭ ﯾﮏ ﺷﺒﮑﻪ
    ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺩﺭ ﺳﺎﻋﺖ 17:45 ﺣﻀﻮﺭ
    ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ. ﺑﺪﻭﻥ ﺷﮏ ﺍﯾﻦ ﺣﻀﻮﺭ
    ﭘﺎﺳﺨﮕﻮﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﭘﺮﺳﺶ ﻫﺎﯼ
    ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻭ ﻋﻼﻗﻤﻨﺪﺍﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻭﺿﻌﯿﺖ
    ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻭ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺷﺒﮑﻪ ﻭﺍﯾﻤﮑﺲ ﻣﺒﯿﻦ
    ﻧﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.

Source: mobinnet blog

5. 2 کاربر از Tenhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان وضعیت پوشش حین حرکت چه جوریه؟ (توی ترافیک و شهر...واسه تهران)

اگر وضعیت خوب باشه سعی میکنم یه سرویس ازشون بگیرم هرچند هنوز هیچ تحقیقی درین مورد نکردم.

در مورد مودم هم قطعا میشه استفاده کرد ولی باید تنظیمات کامل رو بهتون بگن...یکی دو سال اول شرکتها ازین گدابازیها در میارن بعد کم کم سر عقل میان.....

7. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وضعیت پوشش حین حرکت چه جوریه؟ (توی ترافیک و شهر...واسه تهران)

اگر وضعیت خوب باشه سعی میکنم یه سرویس ازشون بگیرم هرچند هنوز هیچ تحقیقی درین مورد نکردم.
    .
    فعلا موبیلیتی سرویس وایمکس مجوز نداره و در حین حرکت امکان استفاده از سرویس رو ندارید

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

سلام
    تا چند روز دیگه دارم به خونه جدیدی میرم.
    مودم من outdoor ه حالا میخوام بدونم میشه این مودم رو داخل خونه یا دم پنجره گذاشت؟
    شدن که میشه، فقط به دلیل قدرت گیرندگی بالای مودمهای اوت دور فکر میکنم برای آدم ضرر داشته باشه

9. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

دوست خوبم ، شما خودت امتحان کردی که ببینی میشه یا نه؟
    خب کاملا واضحه که حتی اگر هم بشه ، مسولین اوپراتورها برای اینکه مودم خودشون فروش بره ، میگن نمیشه !!!
    من هم شنیدم که نمیشه ولی میخواستم خودم امتحان کنم تا مطمئن بشم بعد اگر لازم شد اقدامی برای ثبت MAC ADD مودمم بکنم.
    البته اینم بگم که از جایی خوندم که گویا کسی تونسته بود این کارو بکنه برای همین خودم هم میخوام امتحان کنم
    1. اولاً یوزر و پس برای وارد شدن به شبکه را از کجا آورده !!!!؟
    2. مگر اون طرف به دیتا سنتر شرکت مورد نظر دسترسی داشته که تونسته MAC ADD را برای اون شبکه فعال کنه!!!؟
    3. یوزر و پس و همچنین فرکانس های شبکه ایرانسل و مبین نت کاملاً با هم متفاوت هستند.
    4. تو سایت مبین نت در قسمت ثبت نام نوشته شده که اگر شما دارای مودم هستید MAC ADD مودم را بنویسید تا در شبکه فعال گردد. ولی تا جایی که من اطلاع دارم این کارو انجام نمیدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

1. اولاً یوزر و پس برای وارد شدن به شبکه را از کجا آورده !!!!؟
    2. مگر اون طرف به دیتا سنتر شرکت مورد نظر دسترسی داشته که تونسته MAC ADD را برای اون شبکه فعال کنه!!!؟
    3. یوزر و پس و همچنین فرکانس های شبکه ایرانسل و مبین نت کاملاً با هم متفاوت هستند.
    4. تو سایت مبین نت در قسمت ثبت نام نوشته شده که اگر شما دارای مودم هستید MAC ADD مودم را بنویسید تا در شبکه فعال گردد. ولی تا جایی که من اطلاع دارم این کارو انجام نمیدن.
    یوزر و پس رو نیاز نیست از جای به خصوصی آورد ، کافیه که یه اشتراک از مبین داشته باشید !!!
    اگر اولین پست منو خونده باشید ، خودم اونجا گفته بودم که مشکلم اینه که اکانت از مبین ندارم ، وگرنه اکانت و مودم از اوپراتور دیگر رو که دارم!!!
    متاسفانه هیچ کس هم اطراف ما از مبین اشتراک نداره که ازش قرض بگیرم ، برای همین اومدم که از بچه های فروم کمک بگیرم که خدا رو شکر هیچکس اینجا خیرش به کسی نمیرسه!!!
    اگر مبین نت اجازه بده که با مودم خودم از شبکه اش استفاده کنم ، حتما یه اشتراک ازش میگیرم.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز هم وضعیت خیلی بده. گوگل هم به زور باز میشه.

13. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز هم وضعیت خیلی بده. گوگل هم به زور باز میشه.
    سرویس منم تعریفی نداره. یعنی بگیر نگیر داره. در ساعات مختلف از صبح تا حالا هی خوب و بد میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •