اره . منظورشون سرویس نامحدود پس پرداخت . باید بنویسن شما برای سرویس خود محدودیت حجمی تعیین نکرده اید .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره . منظورشون سرویس نامحدود پس پرداخت . باید بنویسن شما برای سرویس خود محدودیت حجمی تعیین نکرده اید .
نامحدود از نظر زمان و حجم هستش دوست عزیز ، به این معنی که در صورت اتمام ترافیک شما، اینترنتتون قطع نمیشه و میرید تو حجم اضافه و هرچقدر دوست داشته باشید میتونید استفاده کنید و بالطبع هزینه اونو سر ماه با اومدن قبض تلفن پرداخت خوهید کرد .
نوع محدودش درصورت اتمام ترافیک اینترنت قطع میشه و فقط سایت 2020 باز میشه که از طریق سایت 2020 باید حجم اضافه خریداری بشه . هردو روش مزایا و معایب خودشو داره . بنظر من نامحدود بهتره .
مال من سایت حجم مصرفیم هم نشون نمیده
آیا شما هم؟
بچه ها مث اینکه یه باگ تو سیستم اینجا وجود داره.. اینجارو ببینید.. خیلی ها دارن الان ازین باگ استفاده میکنن. منتها نمیدونم سیستم همشون تحت پارتاک هستش یا نه. ولی به نظر شبیه همدیگه هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من اوکی بود.
تو قرار دادی که امضا کردی این مورد وجود داره
اگه کسی سرعت مخابرات و ه*ک کنه مخابرات متوجه بشه حبس داره
Last edited by lMlOlHlSlElNl; 27-07-2014 at 11:16.
بزار به باگ برسیم ، متوجه نشدن مخابرات با من![]()
به نظرم تا یه اعتراض عمومی گسترده انجام نشه وضعیت اینترنت تکون نمیخوره
اینا هر جوری که عشقشون میکشه دارن با ملت حساب میکنن هیشکه هم هیچی نمیگه
خب وقتی هیچ کس چیزی نگه به این معنیه که مشکلی وجود نداره
بنده هرشب که ساعت 1 میشه میرم در تیکت و از خجالت مادر و خواهر بزرگوارشون درمیام .
شما هم دریغ نکنین از این دزدها. دیشب راس ساعت 1 هر 10 دقیقه فقط یک صفحه ساده html میتونستم باز کنم . دانلودی که ابدا !
منم همینجوری بودم
تو این یکی دو هفته دو مگابایتم دانلود نکردم
امروزم که کلا افتضاح بود
آخرشم یه دفه میبینی ۷۰ ۸۰ تومن پیاده شدی برا هیچ
باور کنید اینطوری نمیشه
Sent from my ME173X using Tapatalk
امروز از اول صبح تا الان همش قطعه اینترنت و دیسی میشه... افتضاحه این وضع..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)