سلام خدمت کلیه دوستان عزیز.
یه نکته رو میخواستم بهش اشاره کنم و چند تا سوال هم از اساتید داشتم.
**نکته اینکه من تو کاره موسیقی هستم و راستشو بخواید قویترین بلند گویی که ما تو کنسرت ازشون استفاده میکنیم بلند گو های 10 فوت هستن ( 3 متر قدشونه تقریبا ) که قدرت خروجیشون به حدود 900 تا 1100 وات بسته به نوع و جایگاه کارگزاریشون در سالن کنسرت میرسه. پس کلا از نظر من که یه جورایی حرفه ای این کار هستم این که میگن 1000 وات قدرت خروجی یه سینمای خانگی هست کاملا دروغه و نهایتا باید ای عدد رو به 4 یا 5 تقسیمش کنین تا قدرت واقعی اون معلوم بشه. اما خوب یه سری برند ها خدارو شکر هنوز انصاف دارن و واقعیت رو مینویسن.
***اما سوالم این هست که من میخوام یه سینما خانگی بخرم تا حدود 600 -700 تومن و نه بیشتر. تفکیک صدا برام خیلی مهمه. ترجیح میدم که قدرت باس اون بیشتر باشه . حتما ورودی اپتیکال دیجیتال داشته باشه چون می خوام ایکس باکس هم بشه بهش وصل کرد. بین دو مدل پایونیر و فیلیپس می خوام انتخاب کنم.
** البته من اینو میدونم که صدای باس فیلیپس خیلی با هاله اما در مورد پایونیر نظری ندارم چون تا به حال تستش نکردم!
لطفا اساتید منو راهنمایی کنین که چه کنم؟ چه برندی بگیرم که بهتر باشه . از کجا بگیرم و حدود قیمتش رو هم اگه دارین بهم بگین.
مرسی