دوستان من در این مورد اطلاعی ندارم و میخواستم بپرسم که این دانشگاه همه دوره هاش ناپیوسته هست فقط؟ دورههای کارشناسی پیوسته هم داره یا خیر؟
دوستان من در این مورد اطلاعی ندارم و میخواستم بپرسم که این دانشگاه همه دوره هاش ناپیوسته هست فقط؟ دورههای کارشناسی پیوسته هم داره یا خیر؟
در دانشگاه علمی کاربردی، هیچ فرقی بین این دو نیست.
من برای سربازی پرسیدم. چون در صورت انصراف باید فقط در دورههای پیوسته تحصیل کنم و برای ناپیوسته برام معافیت صادر نمیشه.برای همین خواستم بدونم دوره های پیوسته هم وجود دارن یا نه؟
من لیست کل رشته های میخوام که همراه چارت درسی باشه برای علمی کاربردی
الان ثبت نام بعدی دانشگاه برای کی هست ؟
سلام دوستان
دانشگاه علمی کاربردی برای ارشد دوره مجازی داره؟
ثبت نام بعدی برای ترم مهر 93 هست و توی شهریور ثبت نام انجام میشه.
لیست دروس هم توی سایت خود دانشگاه هست.
سلام
هنوز چیزی به اسم مجازی توی دانشگاه علمی کاربردی نیومده
ارشدش هم فقط برای کارمندها هست.
من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم دقیقا لیست همه دروس که ارائه میدن رشته فنی ،انسانی ....
با چارت کامل درسی که چه درس دارن میخوام
راستی امتحانات علمی کاربردی شبیه پیام نور تستی؟
چطور ندیدین؟ توی منوی بالای صفحه اصلی هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لطفا در مورد مشروطی و اخراج شدن توضیح دهید مثلا میگن اگر دو بار مشروط بشوی اخراج میشوی خوب منظور این است اگر در دو ترم پشت سر هم یک درس بخصوص را مشروط بشوی اخراجی میشوی ؟
خوب وقتی اخراج شدی تمام واحد هائی هم که گرفتی تا حالا حذف میشود یا خیر و میشود دوباره ثبت نام کنی و آیا شرایط خواصی داره ؟
و سوال دیگر اینکه این مشروطی و اخراجی فقط در درسهای اصلی و اختصاصی است و یا اگر در جبرانی و یا پیش نیاز و عمومی و پایه هم باشه تاثیر دارد ؟
ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)