دوستان من دیگه از این پارس خسته شدم . ساعت 6 بعد از ظهر که دانلود میکردم سرعتم 10 بود !!!! الان نظر خودم روی شاتل ولی اگه میشه راجع به وایمکس ایرانسل و دنیا نت هم نظر بدید . در ضمن من منطقه رجایی هستم![]()
دوستان من دیگه از این پارس خسته شدم . ساعت 6 بعد از ظهر که دانلود میکردم سرعتم 10 بود !!!! الان نظر خودم روی شاتل ولی اگه میشه راجع به وایمکس ایرانسل و دنیا نت هم نظر بدید . در ضمن من منطقه رجایی هستم![]()
فكر كنم پرتتون مشكل داره - شما زنگ بزن به پشتيباني وگزارش بده- قبلش ببين دان استريمت چنده-و كا قبلا چگونه دانلود ميكردي.
آخه ايني كه ميگي خيلي كمه
كلا همه چيو چك كن
از ويندوز تا آنتي ويروس و...
با سلام.چرا هیچکس راجع به نمایندگی جدید شاتل(ایسانت) هیچ نظری نمیده.خب از خودم شروع می کنم.خدمات بایستی شبانه روزی باشه که الان جمعه صبح ساعت 11 هستش و زنگ زدم4440007 هیچکس تو هیچ قسمتی تلفنو جواب نداد.کلاً شهر ما شهر نمیشه متاسفانه!!!!!!!!!!!!
این صبانت هم که دیگه واقعاً شبانش مزخرفه ....
همه ی شهرها شبانش داره با سرعت بالای 20 دانلود میکنه اینجا از 10 بالاتر نمیره ...
البته این رو بگما که 1 مگابایت اول رو با سرعت بالا میگیره بعد از 1مگابایت سرعتش میاد پایین .
شاتل بد نیست ولی وایمکس رو بیخیال شو
پینگ وایمکس افتضاحه قیمتش نسبتا گرونه و کلی مشکل دیگه داره
نیمادنت هنوز روی فیبر سرویسشو شروع نکرده؟؟مسخره کردن خودشونو؟4 ماهه دارن میگن فردا پس فردا.
اي بابا
اين شركت ها هم خوراكشون خالي بندي و سر كار گزاشتن مردم است![]()
سلام بر دوستان عزیز
راستش من به تازگی با فروم آشنا شدم
هفته پیش به عنوان متقاضی استفاده از اینترنت پرسرعت به شرکت نیمادنت تو کیانپارس مراجعه کردم وعلارغم اینکه خط تلفن من دارای بستر فیبر نوری هستش به من گفتن که مطمئن باش که مشکل با خط فیبری نداریم و نگران نباش!!
ولی چند تا از دوستان که پرس وجو کردم می گفتن که سرعت و کیفیت اینترنت پرسرعت روی خطوط فیبر نوری بسیار پایین تر از ارائه اینترنت پر سرعت بر روی خط عادی هستش.. .
خوب اگه اینجوری باشه بهترنیست از وایمکس استفاده کنم ، چون هنوز با گذشت یک هفته هنوز برام مهیا نکردن و منتظرم .
ممنون می شم اگه به سوالم پاسخ بدید.[/SIZE]
والله من که فیبر نوری تست نکردم ولی میدونم هر کاری میکنی طرف Wimax پیدات نشه بهترته...
وایمکس داریم تا وایمکس من ایرانسل دارم پینگ عالی سرعت 1 مگابیت نامحدود دانلود زیر 130 نمیاد و حدود 80-90 گیگ هم در ماه دانلود کردم هیچی نشده.اما مبین نت هنوز بدرد نمی خورده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)