لطفا اگه کسی میدونه زودتر جواب بده![]()
لطفا اگه کسی میدونه زودتر جواب بده![]()
من پارسال کانون بودم و اینطوری بود که ترمی داشت و سالی و هر کدوم میتونی انتخاب کنی که من سالی انتخاب کرده بودم ترمی هم که اینجوریه که نیم سال اول یکی از هندسه و گسسته رو میخونی و نیم سال دوم دیگری
خب الان که من دارم پست میدم هیچکی تو تاپیک نیست و معلومه که همه داره خر میزنن!!!
من عمومی هارو بدک نخوندم اما هندسه و جبر و فیزیک پیش اصلا نگاهشون رو هم نکردم...پس اگه فردا صفر درصد زدم بهم نخندینا!!
اما یه چیز مهم که من بدست اوردم انگیزه بود که خیلی وقت بود نداشتمش...از سه چهار روز پیش که دیدم وقت ارمون داره نزدیک میشه انگیزه ام واقعا بیشتر شد و شروع کردم به خوندن...
یه چیز واقعا مهم همین انگیزه است که امیدوارم همه مون داشته باشیمش و از دستش ندیم!!
من پایین ترین ترازم سال پیش 5480 بود ...امیدوارم این بار از این کمتر نشه تا برای 8 ابان برسونیمش به بالای 6000....!
mazg جان! برای این ازمون مباحث ترمی و سالی جبر و هندسه تحلیلی یکیه !!![]()
این آزمون با آزمون های بعدی فرق میکنه
فعلا شما باید تو این آزمون یا هندسه تحلیلی بزنی یا گسسته
از آزمون بعدی سالی و ترمی تفکیک میشه
راست میگی؟؟
چه خوب...یه درس کم شد!!!!!!!!!!![]()
ویرایش شد
edited
Last edited by azimzade; 15-10-2009 at 19:07.
یه فایله pdf ه که کانون میزنه
توش میانگین تراز بچه های پارسال کانون رو میزنه بعد میزنه که رتبشون تو کنکور چند شده و چی قبول شدن
چیز خوبیه ولی بیشتر وسه زمان انتخاب رشته
خواستی بگو آپ کنم
Last edited by behnam_roli; 15-10-2009 at 19:14.
نه بابا نمیخوندم...سلام داش پیمان.من گفتم جند روز نبودی داشتی بکوب میخوندی خوشحال شدم. واقعا با حرفت مواوفقم منم اگه ترازم 2000 هم بشه میزارم.
مرسی تبسم..همین چند روز رو بذارین پای یه استراحت کوتاه مدت کم کم شروع کنین دوباره درست میشه صد در صد
اینکه منتظر یه روز طلایی مثل قبل باشیم هیچ وقت هیچ اتفاقی نمیفته
ولی اگر همین الان رو کم کم درصد خلوصش رو بالا ببریم همون میشه منظورم اینکه که
همین که امروز مثلا 2 ساعت دیروز رو بکنید 3ساعت یا اصلا 2:30 خودش کلیه
به این فکر کنین که همین نیم ساعت اضافه هم میتونست وجود نداشته باشه...
اشکالی نداره دوباره شروع میکنی
فردا کارنامه گذاشتم کسی بهم نخنده
آزمون قلم چی ساعت 8 شروع میشه؟
Last edited by timsar jackson; 15-10-2009 at 20:11.
بله.......آزمون قلم چی ساعت 8 شروع میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)