از موقعه ای که اینرو آوردند ملت هرچی می خوان به هم می گن
![]()
--
--
از موقعه ای که اینرو آوردند ملت هرچی می خوان به هم می گن
![]()
Last edited by Antonio Andolini; 19-07-2008 at 11:13.
ملتن دیگه ( جمعی از دختر ها و پسرها )![]()
یه بار سر کلاس تنظیم خانواده که استادمون یه خانم دکتر بود نشسته بودم. بعد این استاد داشت در مورد آلت ج ن س ی زن حرف میزد و یه سری اسمهای خارجی میگفت. من که برای اولین بار سرکلاس با علاقه داشتم گوش میکردم یهو دستمو بلند کردم و گفتم استاد ببخشید نمیشه اسمهای فارسی شو بگید ما حالیمون بشه. توضیح اینکه من اون لحظه اصلا قصد خوشمزگی یا بهم ریختن کلاس رو نداشتم همینطوری ناخودآگاه این سوال رو پرسیدم. و نتیجه این شد که نه تنها از این کلاس مفید محروم شدیم بلکه ترم بعد هم مجبور شدیم طی یک توفیق اجباری دوباره این درس رو ورداریم.
الان داشتییم وسایلا رو جا به جا میکردیم یه جای پلاستیکی که توش الکل بووود رو برداشتم تکون دادم دیدم صدا نمیاد به مامانم گفتم این خالیه مامان گفت نه بابا پره منم با خیال راحت سرشو بازش کردمو برعکسش کردم گفتم اینا ببین خالیه خالیه واقعا خالی بووود اما همش ریخته بووود رو فرش
کسي منو صدا کرد؟بابا سوتی......
فک کنم يه چشم پزشکي افتادم چشمام خوب نمي شنوه!زیر نام کاربری رو بخون نوشته محل سکونت : رشت
بهتر ميرم با بروبچ يه ديداري ميکنم!زیادم گیر نده بهش همشهری ادمین سایته یهو دیدی بن دائم به اضافه تبعید به موگادیشو شدی.
نه تو فيلم نديدم ولي تو مايه هاش واقعي ديدم ولي نه به اين شدت1-یا یارو بشدت اسکول تشریف داشته (فامیله دیگه کاریش نمیشه کرد راستشو بگو تو فیلم که ندیدی؟؟؟)
2- همچین خنگی فقط به درد همون پریسا میخوره ( البته ما پریسا نداریم فقط یه دختر خاله 11 ساله که ربطی هم به اونا ندارن)
3- حالا مثلا چیز عجیبیه ؟؟؟ پسرا کاری ندارن جز برن تو کف دخترا![]()
شايد بيچاره از درد عشـــخ اينجوري شده
دي بي دي به جنس مرد توهين کرديا حالا ما ه الکي مزاريم :دي ولي بدجور برخورد بهم
مشکلي نيست تو اينجوري فک کن! من هم فک ميکنم دخترا تو کفم هستن (نه که نيستن)
:دياز موقعه ای که اینرو آوردند ملت هرچی می خوان به هم می گن
![]()
نمیدونم چی گفتم که باعث ناراحتیتون شدم اما اگه حرف نامربوططی زدم همینجا از همه معذرت میخوام
winter+girl تو که فقط سوتی میدی
نافتو با سوتی بریدن ؟
بابا بچه مثبت .اب نداره منم ازن سوتیا دادم ام نه سر کلاس
امروز یه سوتی ناجووور دادم
تو مدرسه بودیم زنگ تفریح تموم شد داشتیم میومدیم بالا با یکی از بچه ها راهرو هم تقریبا خلوت بود که این ناظممونو دیدیم یه جا واستاده بعد این رفیقم شروع کرد به بد گفتن از این ناظمه و اینکه قبلا ناظم داداشش بوده و قصد انتقام داره و ...
منم گفتم *****(فحش بخونید) تو فلان مدرسه بوده و پدر بچه ها رو درآورده. این سیبیلاش و دماغشو عینکش عین این ماسکا میمونه(که واقعا درست بود) بعد این رفیق ما زد زیر خنده و یه دفعه ساکت شد و یواش اشاره کرد به پشت منم آروم یه نیم نگاهی کردم دیدم دقیقا پشتمه سریع سرعتمو زیاد کردمو پریدم تو کلاس![]()
ديگه چي مي خواستي بگي؟نمیدونم چی گفتم که باعث ناراحتیتون شدم اما اگه حرف نامربوططی زدم همینجا از همه معذرت میخوام
باشه بابا حالا ما هم انقدر بي جنبه نيستيم بيخيال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)