علی الحساب مطلب زیر را به
ارائه اینترنت ۵۱۲ به جای ۱۲۸ به مشترکین خانگی بدون ارائه مدرک و فقط کاهش سرویس اینترنت من از ۵۱۲ به ۱۲۸ واقعی در پی شکایتم در تنظیم مقررات و عدم انجام درخواست من برای تغییر سرویس
یک در خواست نوشتم مبنی بر درخواست تغییر سرویس من می خوام کارم رو رسما پیگیری کنم ، این درخواست هم نوشتم بدم به شما و بهم مکتوب جواب بدبد اگه نمی خواین تغییر سرویس برام بدید عیب نداره جواب ندن . اگر هم به نامم جواب ندیدن همین نامه رو هم ضمیمه شکایتم میکنم که من در تاریخ فلان هم رسما چندبار تقاضا دادم ولی اثر ندادن .شما درسته خصوصی هستین ولی زیر مجموعه مخابرات هستید و زمان دریافت پروانه ، تعهد دادین که به مشتری ها سرویس بدین ، اگه نمی تونید ارایه خدمت کنید ، برید کنار تا توی این بازار بقیه رقابت کنند.
تا دلتون بخواد مراجع بالاتر برای رسیدگی هست :
-1 تنظیم مقررات
-2 استانداری
-3 دیوان عدالت اداری
- 4 سامد ( سامانه اتباطات مردمی دولت(
-5 سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان
من مدارکم را به همراه قرار داد + عکس از سرعتم PDF می کنم از طریق سایت ارتباط دولت و مردم هم شکایتم رو می فرستم - الان هم آماده هست ولی قبلش می خوام با خودتون مطرح کنم که مشکل رو حل کنید
من از درگیری شما با مخابرات و آسیاتک خبر دارم و می دونم در خصوص انحصاری کردن ارایه سرویس های فیبرنوری با هم دستی مخابرات + آسیاتک ، شما از اونا شکایت کردید به تنظیم مقررات ، و اونا هم الان بشدت منتظر آتو گرفتن از شما هستن ، حالا شما دوست دارید آتو بدید، باشه من این کار رو می کنم .
واحد مدیریت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخش فروش +ADSL2 تهران
کد:
واحد روابط عمومی
کد:
و پشتیبانی فنی
ایمیل زدم....