کره ای.
خیر چینیش تو بازار نیست. مدل ساختگیش هست که ویندوز موبایل نیست اصلا.
قیمت هم که بین 380-400 هست دیگه.
کره ای.
خیر چینیش تو بازار نیست. مدل ساختگیش هست که ویندوز موبایل نیست اصلا.
قیمت هم که بین 380-400 هست دیگه.
یه بنده خدایی امنیا رو میده 350 تومن اونم 16 گیگ میده.نو هم هست .منظورم اینه که آکبنده .عجیب نیست؟
ویندوز موبایله.
یه لحضه ازش کلمه چینی رو شنیدم.شک کردم
نظرتون چیه؟
یعنی پشت گوشی نوشته ساخت کره؟
چینیش هم اومده که کپی هست و 140-180 به فروش میرسه.. که بعضی وقت ها به اسم اصلی به مشتری میندازن
با همون مشخصات؟
دوربین،رم و ............
لطفا سریع بگین چون سفارششو دادم.حیاتیه.
نه شبیه نیست ! یعنی هست ! بعضی ها رو من دیدم که با قاب اصلی میفروشن ! (مو نمیزنه)
ولی گارانتی رو چک کن یعنی شماره سریال رو زنگ بزن گارانتیش ببین میگه معتبره یا نه
برای اطمینان بیشتر یه فایل .cab ببر ببین نصب میشه روش یا نه ....
Last edited by Bs_panzer; 14-09-2009 at 19:54.
بابا دمتون گرم
سوال قبليمو كه دو دره كرديد
حالا اين يكيو بگين
آقا چي كنيم كه اين عكساشو مثه آب دهن مرده! نندازه و اقلا يه كم رنگ به عكساش بمونه
فقط نگيد بذارم رو حالت پاييز كه بدتر ...نه به رنگا!
دوست گرامی ما اینجا حقوق نمیگیریم که سوال جواب بدیم... هر کس که کمک میکنه از سر لطفش هست و زمانی هم که شما صبر میکنی تا جوابتون داده بشه حداقل هزینه ای هست که میتونی بپردازی... دلیلی نداره که انقدر طلبکارانه خواسته هاتون رو بگید.
موفق و پیروز باشی
:43:
اتفاقا همچين صبري هم نكردم و دوستان سريع به پست من جواب دادند
ولي جوابشون در راستاي !سوال من نبود كه منظورمون از دودره همين بود
بعدشم درسته كه تو فروم شما جوجه ايم ولي جاهاي ديگه واسه خودمون فروم بازيم و كلي جواب بروبچزو ميديم و مثل شما حقوقم نميگيريم و به طريق اولي حاليمونه كه واسه جواب باس صبر كنيم (دندمونم نرم!)
ولي اگه مثلا اومديم خوشمزگي كنيم(زرشك!!)واسه اين بود كه مدتهاست دوستامون ازمون دورن و حسرت يه گپ اين مدلي به زبون شيرين فارسي به دلمون مونده بود كه اونم زديد برجكمونو آورديد پايين:43:
نه داداش طلبكار كه نيستيم هيچ كوچيك همه بچه هاي با معرفت و با غيرت ايران و اين فرومم هستيم كه لنگشون هيچ جاي دنيا پيدا نميشه![]()
قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
کد:
و سايت زير:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)