مجموعه ی 261 کی جدید برای ورژن های 9 و 11
آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی
هیچ کدوم تو بلک لیست نیستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجموعه ی 261 کی جدید برای ورژن های 9 و 11
آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی
هیچ کدوم تو بلک لیست نیستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان حدس من درست بود کسپر بلاک لیست را امروز اپدیت کرد.من کی ها را تست نکردم چون قبل بلک لیست شدن گذاشتم پس دوستان کی سالم هم هست.
دوستان سریالی که من به آنتی ویروس داده بودم ظاهرا expire شده و الان دیگه گزینه ای برای وارد کردن سریال جدید نیست. چیکار کنم؟
دوستان من میخوام کسپرم رو فعال کنم(تازه نصب کردم ) ولی بعد از دادن شماره سریال این ارور رو میده و بر میگرده صفحه قبل.
به صفحه ای که باید بره تا بهش کی بدم نمیره.چه کنم؟(اینترنت قطع بود و pc رو هم ریاستارت کرده بودم)
![]()
دوست عزیز شما اینترنت را به کلی دیسکانکت کنید وبه جای سریال این سریال را بهش بدهید11111-11111-11111-1111Xرا بهش بدهید یعنی 19تا عدد1بدید واخری را xبدهید ببین کارت حل میشود.چاکرشما
با سلام
من اينترنت سيكيورتي 2111كاسپريسكي را دارم ولي نمي دونم چطوريه ميشه از sanboxiان استفاده كرد ؟البته منظورمن استفاده از اين خاصيت براي سي دي ويا فلش است نه فقط مرورگر
باز هم همون ارور رو میده
الان تریال فعالش کردم
راهی دیگه ای به ذهنتون نمیرسه
---------------
البته یه اشتباهی کردم
دفعه اولی که زدم تریال سریع اینترنت رو قطع کردم و صفحه دادن کی اومد
اومد امتحان کنم ببینم بازم میشه یا نه که دیگه نشد![]()
شما سیستم را ریستارت کن وبعد برود همین کاری راکه گفتم انجام بده ببین درست میشود.19تا1 واخرین را xبده ببین درست میشود یانه
کاری که گفتید رو انجام دادم
ولی نشد9تا1 واخرین را
.
سریال دو صفحه قبل که دوستان گذاشته بودن رو هم امتحان کردم .باز هم همون ارور قبلی رو میده و بر میگرده به صفحه ای که باید سریال بدم.به صحه ای که باید کی بدم نمیره
.ریستارت هم کردم باز هم نشد
فکرکنم باید ازپوسته استفاده کنید تا اخرین نسخه بیاد.فکرنکنم که دلت بیاد کسپر را پاک کنی ودوباره نصب کنی.راستی اینترنت را موقع کی دادن دیسکانکت میکنی.خواستی لینک پوسته را برات بگذارم واسه کی دادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)