نه روی سایش نیست
اپلودش کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه روی سایش نیست
اپلودش کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين كه ديگه اخر سرعت عمل بود
يك راهنمايي ديگه هم اگه دوستان بكنند ممنون مي شم
يكي اينكه من چون خودم درسم تمموم شده اين فرم را بايد براي برادرم كه دانشجوي شهرستان هست بفرستم تا امصا شو بگيره . ايا موردي نداره ؟ ايراد نداره كه اسم گيرنده با اسم فرم يكي نباشه ؟ موقع تحويل كه كارت دانشجويي را چك نمي كنند ؟
در صمن اين فرم وقتي امضا مي شه بايد اسكن بشه و براي من فرستاده بشه و من كپي اون را بگيرم . اگر فرم پر شده كپي بگيرم و ارايه دهم ايا قبول مي كنند يا بايد فرم پر شده اصل باشه باشه ؟
در فرم ذكر شده كه مدت ماهي كه مي خواهيد از اينترنت استفاده شود ذكر شود ؟ ايا لازم هست يا فرقي مي كند چند ماه بزنم ؟ اگر اين مدت به پايان رسيد ديگه با اون سرعت نمي دهند ؟
Last edited by zaza; 07-02-2009 at 00:09.
نمیدونم.خوب شما به اسم برادرتان ثبت نام کنید.
نه
فکر نمی کنم قبول کنند کپی فرم را ....
این فرم مهم نیست و باید توی برگه های دانشگاه تایپ بشه این متن....و مهر و امضا...
شما یکار دیگه بکن از اقوام اگه کسی دانشجو هست بده واست نامه را به اسم خودش بگیر و شما به اسم اون ثبت نام کن.....
یا اگه کسی اشنا داری که شرکت داره فرم شرکتی را ببر شماره ثبت بنویس و مهر و امضا کن
کارت تخفیف هم از دوستان همشهری بگیر برای تخفیف 10 هزار تومانی+ اگر هم تهران هستی انلاین سفارش بده 5هزار تومان تخفیف دیگه هم بگیر
Last edited by ahriman323; 07-02-2009 at 00:32.
خیلی وقت بود به تاپیک سر نزده بودم . این تست همین الان هست : پینگ افتضاح ، سرعت آپلود افتضاح ....
سرویس 512 اکو
![]()
نامه رو اسکن کنه ایمیل کنه برای شاتل
هیچ اشکالی نداره
دوستان تهرانی، کسی کارت تخفیف اضافی نداره به ما بده؟
لازمه خدایی.
و لطفاً از آخرین وضعیت سرعتتون برام بگید. خوبه یا نه؟
آخه می خوام اکو 512 بگیرم.
شب ها (1 تا 7) سرعت چجوریه؟
من کارت تخفیف میتونم بدم بهت
سرعت ها هم خوبه
همون سرعت واقعیتون را بهتون میده(64 کیلوبایت بر ثانیه)
خب من چجوری از شما بگیرم.
یعنی اصلاً از این کارت چی می خواد؟
مثل کارت اینترنت ه یا تبلیغ الکی؟
وقتی مهدی جان این کارت رو به شما داد ، شما موقع قرارد این کارت رو تحویل شاتل میدید، 10 هزار تومن بهتون تخفیف میدن. سرعت هم برای من که خوبه.
ممنون.
حالا چجوری باید این کارت رو ازتون بگیرم؟
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)