آقا من آسیاتک دارم این سایت 1 هفنه پیش ف ی ل ت ر شد سریع باز شدش. امروز دوباره ف ی ل ت ر شده ؟؟؟ خیلی مسخره هستش ؟؟ اون سایتهایی که ف ی ل ت ر شده باز شده این بسته شده انگار باز ف ی ل ت ر مخابرات قاطی کرده
آقا من آسیاتک دارم این سایت 1 هفنه پیش ف ی ل ت ر شد سریع باز شدش. امروز دوباره ف ی ل ت ر شده ؟؟؟ خیلی مسخره هستش ؟؟ اون سایتهایی که ف ی ل ت ر شده باز شده این بسته شده انگار باز ف ی ل ت ر مخابرات قاطی کرده
آسیاتک که امروز باز می شه !
سلام
مشکلی نداره
واسه من اصلا پیش نیمده ببینم قیلتر یه وقت
من هر روز میرم سایتش واسه دیدن حجم و اینا
ولی بسته نبوده تا حالا
ممنون![]()
اقا الان آسیاتک قاط زده اینجوری میشه الان سایت های ف ی ل ت ر برای باز شده اونی که ف ی ل ت ر نبوده بسته شده خیلی مسخره هستش سایتبسته بود االن باز شده سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباز بود بسته شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با پشتیبانی Oracle تماس گرفتم میگه ما زیرمجموعه هیچ شرکتی نیستیم .
Oracle یک ISP مستقل و جدا هستش که سرویس های خیلی خوب و با قیمت نسبتا بالا داره
جز PAP های با کلاس هستش![]()
سلام
بالاخره یکی از دوستان نمی خواد یه جمع بندی از سرویس های موجود شرکت های مختلف (64،128،...) ، محدود یا نامحدود، قیمت و هرینه ها ، مناطق مختلف و کیفیت سرویس و ... ارایه کنه تا بقیه بتونند انتخاب بهتر و سریع تری داشته باشند.
شرمنده من نميدونستم جاش كجاست!
دوستاني كه isp سون با سايت TinyPic .Com مشكل داره از اينها استفاده كنند:
TinyPic . Ca
TinyPic . Info
موفق باشيد![]()
سلام
میخواستم ببینم مودم tp-link چطوریه؟؟
من اول یه D LINK 2520 خریدم ولی شرکت بهم گفت بهتره عوض کنی tp-link بگیری منم رفتم دیلینکو پس دادم tp-link گرفتم ولی واسم عجیبه چرا tp-link با این که خصوصیاتش دقیقا مثل asusam602 و d-link2520 هست ولی ازونا ارزونتره
گفتم شاید عمر مفیدش کمتره واسه همین خواستم ببینم اگه از دوستان کسی داشته راهنماییم کنه![]()
من adsl نا محدود 256 میخوام از یه شرکت پدر مادر دار :d
قیمتشم بین 20-30 تومن باشه .
الان بهترینشون داتک . نظرتون چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)