قبی از هر چیز من خروجی lsusb رو اینجا میذارم > (مشخصه که اسم UPEK تو خط اول نشون دهنده شناختن ماژول فینگر\رینت توسط سیستمه)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله من تقریبا همه پکیج ها و پروژه هایی که وجود داشت رو امتحان کردم٬ انقدر کارا کردم که باور کن یادم نمیاد همشو توضیح بدم٬ اما این چند مورد که خیلی معروفن:
https://wiki.ubuntu.com/ThinkFinger
در مورد Thinkfinger که تو سایت Ubuntu گفته من تمام مراحا را تا آخر با دقت رفتم٬ و لایبرری های مورد نیاز دانلود و نصب شد٬ خود سورس هم بعد از دانلود طبق دستوراتش کامپایل و نصب کردم و اونم با موفقیت انجام شد٬ اما در نهایت وقتی می خواهیم تست کنمُ میگه USB Device Not Found ٬ که همه اتفاقاتی که تو Terminal افتادرو اینجا گذاشتم >
کد:
(البته یه چند خطی از اولش جا نشد دیگه ....)
اون دو تا مطالب Thinkwiki هم که آدرسشو دادی٬ در نهایت همون Error بالایی را می ده٬و....
من به اینا اکتفا نکردم٬ رفتم تو synaptic هر چی پکیج شامل کلمه های thinkfinger ٬ libpam ٬ و... نصب کردم بازم نشد و USB Device Not Found
تو فروم ubuntuforums.org هم سرچ کردم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه٬ اونجا هم همشون همین لینک Thinkfinger هم دادند و...
البته یه پروژه GUI دیگه هم که ظاهرا چیز خوبی هستش تو همون فروم خارجی پیدا کردم که کار یکی از همون کاربرای developer سایت هستش.
این لینک تاپیکش >
کد:
این لینک سایت پروژه اش >
کد:
این پروژه رو هم دریافت کردم (ورژن 0.14 ) اما این Error رو بعد از دستور install.sh/. میده:
کد:
--------------------------------
فکر کنم الان هر چی لایبرری و پکیج در مورد Thinkfinger - BIOAPI - fprint demo - fingerprint gui و... رو سیستم نصب باشه ولی....
> اون پروژه آخریه که لینکشو بالا دادم رو اگر بهم بتونی بگی که مشگل دقیقا از کجاست که نصب صورت نمیگیره و چه جوری باید حل بشه٬ شاید یه اتفاقات مثبتی بیفته
در نهایت من دیگه دارم کم کم نا امید شم از استفاده از فینگر پرینتم تو اوبنتو٬ باورت میشه این توضیحاتی که برا شما دارم میدم هزار جور مختلف برای کلی آدم فارسی زبون و انگلیسی زبون توضیح دادم؟ .gif)
تو سایت پروژه نمیره تو looking up میمونه ...
من کامل مطالبی رو که گفتید خوندم در مورد
کد:
این پکیچ نیاز به کامپایل داره به خاطر همون نمی تونید ادامه بدید . چون سایت پروژه Down هست میشه بگید فرمت این پکیج چی هست و نامش رو اینجا بزارید ... چون من موفق نشدم سایت رو ببینم ...
در ضمن من نمی دونم آیا این ها رو دید البته توی سرچام کسی از ایران این مشکل رو گفته بود با این لینک :
کد:
این رو دیدید ؟
کد:
و این لینک ها (حقیقتا نمی دونم از چه لینک هایی استفاده کرده اید )
کد:
و
کد:
و
کد: