تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 577 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

در آغاز فعالیت Uboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بچه ها، من مدت هاست دارم تلاش میکنم Fingerprint لپ تاپم رو راه بندازم اما موفق نمیشم.

مدل لپ تاپ: Dell Vostro 1520

مدل دقیق Fingerprint Rader:

UPEK TCEDA3CA000

و اینم لینک این ماژول:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ===========================

من هر کاری رو که به ذهنوتن میرسه انجام دادم، تمام پروژه ها و درایورهایی که تو وب پیدا میشه از جمله Thinkfinger ، fingerprint-demo ، چیزهیی که تو سایت upek و dell هست و.... هیچ کدوم جواب نداد. خروجی دستور lsusb برای من در خط اول اسم upek رو نشون میده و این یعنی اوبونتو این سنسور رو پیدا کرده، اما فرمان اجرای Thinkfinger و... میگه USB Device Not Found (توضیح اینکه درسته که این سنسور روی خود برد لپتاپ نصب میشه ولی جزو لیست هاردورهای با ارتبط USB هستش).

- من تو IRC کانال اوبنتو ایران و ubuntu# هم ساعت ها فک زدم! ولی چیزی عایدم نشد
    - تو هر چی فروم ایرانی و خارجی و ubuntuforums.org و.... هم کارساز نبود
    - فروم های تخصصی dell هم همینطور

حالا کسی هست اینجا بتونه منو کمک کنه این سنسور رو فعال کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alyssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

سلام بچه ها، من مدت هاست دارم تلاش میکنم Fingerprint لپ تاپم رو راه بندازم اما موفق نمیشم.

مدل لپ تاپ: Dell Vostro 1520

مدل دقیق Fingerprint Rader:

UPEK TCEDA3CA000

و اینم لینک این ماژول:

کد:
    ===========================

من هر کاری رو که به ذهنوتن میرسه انجام دادم، تمام پروژه ها و درایورهایی که تو وب پیدا میشه از جمله Thinkfinger ، fingerprint-demo ، چیزهیی که تو سایت upek و dell هست و.... هیچ کدوم جواب نداد. خروجی دستور lsusb برای من در خط اول اسم upek رو نشون میده و این یعنی اوبونتو این سنسور رو پیدا کرده، اما فرمان اجرای Thinkfinger و... میگه USB Device Not Found (توضیح اینکه درسته که این سنسور روی خود برد لپتاپ نصب میشه ولی جزو لیست هاردورهای با ارتبط USB هستش).

- من تو IRC کانال اوبنتو ایران و ubuntu# هم ساعت ها فک زدم! ولی چیزی عایدم نشد
    - تو هر چی فروم ایرانی و خارجی و ubuntuforums.org و.... هم کارساز نبود
    - فروم های تخصصی dell هم همینطور

حالا کسی هست اینجا بتونه منو کمک کنه این سنسور رو فعال کنم؟
    خب شما از چه how to هایی رو مطالعه کردین ...
    شاید نیاز باشه کرنل شما دست کاری بشه ... نیاز به لود ماژول و یا حتی درایور اون .
    لطف کنید بگید از چه منبع هایی استفاده کردید ...
    توی صفحه قبل چند مورد خوب بودند ... یه نگاهی بندازید
    کد:
    و
    https://wiki.ubuntu.com/ThinkFinger
    و
    http://www.thinkwiki.org/wiki/How_to_enable_the_fingerprint_reader#Debian.2F_Ubu ntu_Dapper
    دقیقا چه کارایی رو انجام دادید؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

الان که دارم این ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍بست رو می زنم اوبونتو داره نصب میشه
    نصب نشده سوالا شروع شد
    چرا مرورگرش با فارسی قاطیه؟
    این ب نداره؟ (سومین حرف البای فارسی)
    بد نیست خوشم اومد

در آغاز فعالیت Uboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب شما از چه how to هایی رو مطالعه کردین ...
    شاید نیاز باشه کرنل شما دست کاری بشه ... نیاز به لود ماژول و یا حتی درایور اون .
    لطف کنید بگید از چه منبع هایی استفاده کردید ...
    توی صفحه قبل چند مورد خوب بودند ... یه نگاهی بندازید
    کد:
    و
    و
    http://www.thinkwiki.org/wiki/How_to_enable_the_fingerprint_reader#Debian.2F_Ubu ntu_Dapper
    دقیقا چه کارایی رو انجام دادید؟
    قبی از هر چیز من خروجی lsusb رو اینجا میذارم > (مشخصه که اسم UPEK تو خط اول نشون دهنده شناختن ماژول فینگر\رینت توسط سیستمه)
    کد:
    بله من تقریبا همه پکیج ها و پروژه هایی که وجود داشت رو امتحان کردم٬ انقدر کارا کردم که باور کن یادم نمیاد همشو توضیح بدم٬ اما این چند مورد که خیلی معروفن:

در مورد Thinkfinger که تو سایت Ubuntu گفته من تمام مراحا را تا آخر با دقت رفتم٬ و لایبرری های مورد نیاز دانلود و نصب شد٬ خود سورس هم بعد از دانلود طبق دستوراتش کامپایل و نصب کردم و اونم با موفقیت انجام شد٬ اما در نهایت وقتی می خواهیم تست کنمُ میگه USB Device Not Found ٬ که همه اتفاقاتی که تو Terminal افتادرو اینجا گذاشتم >
    کد:
    (البته یه چند خطی از اولش جا نشد دیگه ....)

اون دو تا مطالب Thinkwiki هم که آدرسشو دادی٬ در نهایت همون Error بالایی را می ده٬و....

من به اینا اکتفا نکردم٬ رفتم تو synaptic هر چی پکیج شامل کلمه های thinkfinger ٬ libpam ٬ و... نصب کردم بازم نشد و USB Device Not Found

تو فروم ubuntuforums.org هم سرچ کردم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه٬ اونجا هم همشون همین لینک Thinkfinger هم دادند و...

البته یه پروژه GUI دیگه هم که ظاهرا چیز خوبی هستش تو همون فروم خارجی پیدا کردم که کار یکی از همون کاربرای developer سایت هستش.

این لینک تاپیکش >
    کد:
    این لینک سایت پروژه اش >
    کد:
    این پروژه رو هم دریافت کردم (ورژن 0.14 ) اما این Error رو بعد از دستور install.sh/. میده:

کد:
    --------------------------------
    فکر کنم الان هر چی لایبرری و پکیج در مورد Thinkfinger - BIOAPI - fprint demo - fingerprint gui و... رو سیستم نصب باشه ولی....

> اون پروژه آخریه که لینکشو بالا دادم رو اگر بهم بتونی بگی که مشگل دقیقا از کجاست که نصب صورت نمیگیره و چه جوری باید حل بشه٬ شاید یه اتفاقات مثبتی بیفته

در نهایت من دیگه دارم کم کم نا امید شم از استفاده از فینگر پرینتم تو اوبنتو٬ باورت میشه این توضیحاتی که برا شما دارم میدم هزار جور مختلف برای کلی آدم فارسی زبون و انگلیسی زبون توضیح دادم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

الان که دارم این ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍بست رو می زنم اوبونتو داره نصب میشه
    نصب نشده سوالا شروع شد
    چرا مرورگرش با فارسی قاطیه؟
    این ب نداره؟ (سومین حرف البای فارسی)
    بد نیست خوشم اومد
    چرا...
    البته ممکنه بر اساس کیبورد فرق کنه ولی حرف M همون < پ > میشه.... شاید فرق داشته باشه ...

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

قبی از هر چیز من خروجی lsusb رو اینجا میذارم > (مشخصه که اسم UPEK تو خط اول نشون دهنده شناختن ماژول فینگر\رینت توسط سیستمه)
    کد:
    بله من تقریبا همه پکیج ها و پروژه هایی که وجود داشت رو امتحان کردم٬ انقدر کارا کردم که باور کن یادم نمیاد همشو توضیح بدم٬ اما این چند مورد که خیلی معروفن:

در مورد Thinkfinger که تو سایت Ubuntu گفته من تمام مراحا را تا آخر با دقت رفتم٬ و لایبرری های مورد نیاز دانلود و نصب شد٬ خود سورس هم بعد از دانلود طبق دستوراتش کامپایل و نصب کردم و اونم با موفقیت انجام شد٬ اما در نهایت وقتی می خواهیم تست کنمُ میگه USB Device Not Found ٬ که همه اتفاقاتی که تو Terminal افتادرو اینجا گذاشتم >
    کد:
    (البته یه چند خطی از اولش جا نشد دیگه ....)

اون دو تا مطالب Thinkwiki هم که آدرسشو دادی٬ در نهایت همون Error بالایی را می ده٬و....

من به اینا اکتفا نکردم٬ رفتم تو synaptic هر چی پکیج شامل کلمه های thinkfinger ٬ libpam ٬ و... نصب کردم بازم نشد و USB Device Not Found

تو فروم ubuntuforums.org هم سرچ کردم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه٬ اونجا هم همشون همین لینک Thinkfinger هم دادند و...

البته یه پروژه GUI دیگه هم که ظاهرا چیز خوبی هستش تو همون فروم خارجی پیدا کردم که کار یکی از همون کاربرای developer سایت هستش.

این لینک تاپیکش >
    کد:
    این لینک سایت پروژه اش >
    کد:
    این پروژه رو هم دریافت کردم (ورژن 0.14 ) اما این Error رو بعد از دستور install.sh/. میده:

کد:
    --------------------------------
    فکر کنم الان هر چی لایبرری و پکیج در مورد Thinkfinger - BIOAPI - fprint demo - fingerprint gui و... رو سیستم نصب باشه ولی....

> اون پروژه آخریه که لینکشو بالا دادم رو اگر بهم بتونی بگی که مشگل دقیقا از کجاست که نصب صورت نمیگیره و چه جوری باید حل بشه٬ شاید یه اتفاقات مثبتی بیفته

در نهایت من دیگه دارم کم کم نا امید شم از استفاده از فینگر پرینتم تو اوبنتو٬ باورت میشه این توضیحاتی که برا شما دارم میدم هزار جور مختلف برای کلی آدم فارسی زبون و انگلیسی زبون توضیح دادم؟

تو سایت پروژه نمیره تو looking up میمونه ...
    من کامل مطالبی رو که گفتید خوندم در مورد
    کد:
    این پکیچ نیاز به کامپایل داره به خاطر همون نمی تونید ادامه بدید . چون سایت پروژه Down هست میشه بگید فرمت این پکیج چی هست و نامش رو اینجا بزارید ... چون من موفق نشدم سایت رو ببینم ...

در ضمن من نمی دونم آیا این ها رو دید البته توی سرچام کسی از ایران این مشکل رو گفته بود با این لینک :
    کد:
    این رو دیدید ؟
    کد:
    و این لینک ها (حقیقتا نمی دونم از چه لینک هایی استفاده کرده اید )
    کد:
    و
    کد:
    و
    کد:
    Last edited by Alyssa; 07-07-2010 at 07:54.

7. 2 کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

در مورد مشکل دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،

ببین دوست من، زمانی که دستورهای ls نام دستگاهی رو می نویسند، فقط به این معنی هست که سیستم عامل شما از حضور این دستگاه یا به قولی قطعه با خبر هست، ولی این به هیچ عنوان به معنی اینکه سیستم عامل شما قادر به کار با اون دستگاه هست نمی باشه، مانند مودم ها، اکثر توزیع ها متوجه وجود مودم های دایلآپ در سیستم هستند ولی شما نمی تونید از اونها استفاده کنید.
    بنابراین، وقتی پیغام خطا عدم یافت یو اس بی رو می ده دو حالت داره، اول اینکه: سیستم عامل شما از بر قراری ارتباط عاجز هست، که این رو باید در کرنل حل کنید و البته از من کمکی بر نمی آید چون تا به حال از این چیزها نداشتم دوم: قطعه ی شما به صورت پیش فرض خاموش هست، که اگر در بایوس سیستم تنظیمی داره، برید و روشنش کنید، اگرر بر روی کیبورد دکمه ای داره روشنش کنید، و گرنه باز باید به کرنل و یا گراب خودتون وابسته بشید و در اون مرحله ی بوت قطعه رو روشن کنید، من باز در Launchpad مطرح کردم اگر جوابی اومد باهاتون در میان می گزارم

9. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H051n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میشه دستورات را بذارید اینجا ؟
    از این لینک ها کمک گرفتید ؟
    کد:
    و
    کد:
    و
    کد:
    شرمنده یادم نیست دستورش چی بود لینکش رو هم پیدا نمی کنم

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض اتو فوکوس موس

برای من خیلی جالب هست که برای okey کردن موس رو تغییر ندم اتوماتیک کرسر به سمت دکمه default بره حتی هم زیاد استفاده هم نکنم برایم جالبه ( هم برای گنوم و kde )

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من بعد از نصب اوبونتو 10.04 با مشکل عجیبی برخورد کردم.
    من یه netbook acer aspire one d250 دارم.
    مثل بیشتر لپتاپها خودش یه پارتیشن مخفی ریکاوری برای ویندوز اکس پی داره.
    ویندوز اکس پی هم در درایو c نصب هست.
    من اوبونتو رو در یه پارتیشن دیگه نصب کردم و تا اینجای کار مشکلی نیست.
    بوت لودر اوبونتو رو هم در درایو c نصب کردم.
    موقع استارت اپ در grub لیست همه سیستم عامل ها میاد شامل خود اوبونتو و ویندوز اکس پی و ویندوز ویستا (که همون درایو ریکاوری هست و نمیدونم چرا اینو به ویستا شناخته)
    اوبونتو که کار میکنه در گروب و لود میشه.
    درایو ریکاوری یا همون ویستا هم لود میشه.
    ولی وقتی در گروب روی اکس پی میزنم و میخوام برم توو اکس پی یه لحظه کوتاه یه صفحه سیاه میاد و دوباره برمیگرده توو همون بوت لودر یا گروب و ویندوز لود نمیشه.هیچ اروری هم نمیده.
    در اوبونتو هم از دستور sudo update-grub استفاده کردم و همه چی درست بود و گروب هم نوشت اپدیت کرد ولی بازم این مشکل برقراره.تو اینترنت هم سرچ کردم ولی نتیجه ای نداشت.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •