پارسال معلم هندسه گسستمون برگزار کرده بود مشابه 11 تاش اومده بوده به نظرت چیز مزخرفیه؟در کل چیز مزخرفیه
پارسال معلم هندسه گسستمون برگزار کرده بود مشابه 11 تاش اومده بوده به نظرت چیز مزخرفیه؟در کل چیز مزخرفیه
حاجی با هواپیما جت اومدی؟
یا اینکه منظورت اینه که از استادیوم درس اومدی بیرون ؟
معلم دیف ما طراح گزینه 2 هست.من میرم کانون ... اون معلم دیفشه ...اسمش محمدی هست نمیدونم میشناسینش یا نه ؟ گفته بود از 24 سوال دیفرانسیل و ریاضی پایه پارسال تو همایش 20 تاشو دقیقا فقط با تغییر عدد گفته و تاکید هم کرده میاد.. حالا من شما رو دیگه نمیدونم..راستی استاد وفایی رو کسی میشناسه .؟ استاد گسسته ..
اونو ول کن عزیز.
اون فقط بر حسب درصد ها میگه اصلا تراز رو کاری نداره ..یعنی مثلا پارسال ریاضی سخت بوده شما ریاضی رو بالای 60 بزنی رتبتو میزنه زیر 1000 !!!!
همون محمدی که تو آموزشگاه ایران درس میده؟اسمش محمدی هست نمیدونم میشناسینش یا نه ؟
bye till Tir![]()
چرا با جت؟ دقیقا ساعت 2 رفتم ساعت 9/30 برگشتم. یه نگاهی یه محل سکوت بنداز
.........................
سنجش هم
18 در شهر
23 در استان
388 در کشور
235 در سهميه
9990 :نمره کل
Last edited by John Doe; 26-04-2009 at 22:29.
کتاب مبتکران پیش 1 خیلی خوبه
می تونی فقط تست های آرایه و ارتباط معناییش رو بزنی
من دارم استفاده میکنم خیلی فاز میده
راستی توی گاج کلمات ادبیات معنی خلیج فارس رو نوشته خلیج فارس یا خلیج عربی
من که اینو دیدم حالم از گاج بهم خورد و فردا هم واسشون زنگ میزنم
از همتون میخوام که شما هم زنگ بزنین
دوستانبه نظر شما بعده کنکور چه کنسولی بخرم ؟
وی یا پی اس 3 یا ایکس باکس یا پی اس پی ؟![]()
از mgs خیلی خوشم میاد ولی حیف که گرونه :(
به نظر شما کدومش میتونه رنج این یک سال رو تلافی کنه ؟![]()
سلام دوستان من هنوز دیپلم نگرفته بودم و یه درس رو داشتم و همچنین در مقطع شبانه پیش دانشگاهی رو میخوندم و کنکور هم ثبت نام کرده بودم و در امتحان دی ماه اون یه درسم یعنی فیزیک رو افتادم و به خاطر اینکه دیپلم رو نگرفتم از پیش دانشگاهی هم اخراج شدم حال من میتونم امسال کنکور بدم یا نه و اگه امسال نشد سال بعد چطور (چون من از یکی شنیدم که اگه ثبت نام بکنم و کنکور ندم از کنکور سال بعدش هم محروم میشم یعنی کنکور سال 89 آیا این صحت داره یا خیر) با تشکر
معذرت !! حواسم نبود....
ولا نمیدونم اونجا هم درس میده یا نه؟
اما چیزی که عیان است اینه که اسمش محمد رضا هست..24-25 سالشم میخوره باشه !!
ماشالله اعتماد بنفست منو کشته.انشاالله ولی تمومه دیگه
من از بچگی تو کف سونی بودم و تا پی اس 2 هم که الان چندین سال هست که گذاشتم کنار با بازی ها پیش رفتم.ولی پی اس 3 چون کپی خور نشد ... دیگه فعلا تو کفش موندمmgs هم تا ورژنی که تو پی اس 2 بود با داستانش بودم.اما...
به هر حال این نظر منه.(بریم شکات کنیم چرا سونی این کنسولش کپی خور نشده اخه چه وضعشه؟!؟!؟!!!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)