در ضمن فکر کنم این جیل هیپاد 4 باشه ها!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن فکر کنم این جیل هیپاد 4 باشه ها!
سایت های درست و حسابی چیزی اعلام نکردن!
کار خوبی کردی، چون من X1 گرفتم مثل ... پیشمون شدم!آیپاد بدون گوشی هم یه چیز دیگه است!
1. بلـــه، کاملا!
2. بلـــه! (و همچنین بالعکس!)
3. حتی زودتر هم ممکنه بیاد ولی حساب و کتابی نداره، کسی هم تضمین نمی کنه! (ولی میاد، نگران نباش!)
4. بله میتونه خودت با iTunes یه سری به فروشگاه برنامه ها بزنی، برنامه های رایگان رو ببینی!
5. بعید میدونم! (البت من کارشناس قیمت گذاری و بازار نیستم، ها!)
6. دقیقا مثل iPhone 4 هست!
7. آره اون PC Suite یه برنامه قاچاقی هست! نرم افزار رسمی مدیریت دستگاه iTunes هست!
8. جیل نکنی هیچی! (فقط قابلیت نصب برنامه های کرک شده و برنامه هایی که Apple بهشون مجوز نداده، رو نداری!) جیل کردن هم خطری نداره فقط میگن از سرعت کم میکنه (من که خودم همچین چیزی ندیدم!)
کلا فراموش نکن که جیلبریک یه کار ممنوع هست (از نظر اپل) و هیچ کار درست و حسابی بدون جیل دچار مشکل نمیشه!
9. بـــــله!
10. داره، امکانات قرار و برنامه و اینها هم داره، منظورت از حرفه ای چیه!؟
باز سوالی داشتی، بــپــرس!
Last edited by P A R S A; 08-10-2010 at 11:11.
سلام چنتا سوال هم من دارم
ipod4
گفتن رمش 256 هست/.؟ یکیم صحفه اش مثل iphone4 نیست؟
اونایی که این دو موضوع رو دنبال کردن بگن
ممنون
اینو که تو خود سایت اپل زده مجهز به نمایشگر رتینا (Retina Display) که توی آیفون 4 هم هست.....یکیم صحفه اش مثل iphone4 نیست؟
1. بله.
2. بله.
3. معلوم نیست ولی فکر کنم
4. حد اقل از برنامه های ipa نمی تونی استفاده کنی ولی از نظر آهنگ و ویدئو و pdf و word و ... مشکلی نداره
5. غیر ممکن به نظر میاد.
6. بله.
7. خیر فقط iTunes می خواد.
8. مشکلی نداره ولی برنامه های ipa روش کار نمی کنه (ipa تمام بازی ها و برنامه های iPhone و iPod touch هست).
9. بله. دو تا دوربین داره. دوربین جلو برای چت تصویری و عکسبرداری و فیلم برداری VGA هست و دوربین عقب فیلم برداری HD 720P یا همون اندازه تصویر 720*1280 هست که فوق العاده ست. و عکسبرداری دوربین عقب XGA یا همون اندازه تصویر 1024*1280 هست.
10. تقویم خیلی دقیق داره.
من یه خبر عالی برای شما دارم اونم اینه که jailbreak روز یکشنبه 10/10/2010 ساعت 10 صبح به وقت آمریکا (نمی دونم کجای آمریکا) میاد. همین الان فهمیدم.
با تشکر از mohsen_slr که این اطلاعات را در اختیارم گذاشت.
Last edited by Shayan PmaX; 08-10-2010 at 15:13.
رمش 256MB هست، متاسفانه!
صفحه اش توی رزولوشن یکی هست ولی توی آیپاد تاچ از تکنولوژی ips استفاده نشده و زاویه دیدش هم از آیفون 4 بد تره!
این هم بقیه تفاوت ها:
Touchscreen display
IPS technology vs non-IPS Technology
Battery size
5.25W/Hour vs 3.44W/Hour
RAM
512MB vs 256MB
Storage
16/32GB vs 8/32/64GB
Back Camera
5-megapixel vs 0.7-megapixel
Calling Alert
Ringtone and Vibration vs No Vibration for FaceTime
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
عزیز شما خوبی!؟
اتفاقا فقط ipa بدون جیل نصب میشه! (البته کرک نشده هاش!) فرمت های deb و pxl بدون جیل اصلا ممکن نیست!
Last edited by P A R S A; 08-10-2010 at 17:46.
یعنی چی پس
اپل دروغو شد؟
اینجوری باشه که زیاد فرقی نداره
نمی ارزه بفروشم
چیزی نشد!
اپل نگفت که LCD آیفون 4 رو میذاریم روی آیپاد تاچ جدید که! حداقل که رزولوشن 4 برابر شده!![]()
جئو هات (اولین هکر آیفون!) که قهر کرده بود و از صحنه کنار کشیده بود، میخواد برگرده! گفته 11 اکتبر (امروز نهم هست!) جیلبریک 4.1 رو عرضه میکنه!
لینک خبر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)