تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 1137 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه من با دیفرانسیل مشکل دارم هر چی جزوه معلمو می خونم نمی تونم تو آزمون های قلم چی درصد خوبی بزنم !
    چه کتابی واسه آموزش خوبه ؟ که دقیقا مطابق کتاب باشه و همه ی مسائل و قضیه های کتاب توش باشه! چون من فکر میکنم برای اینکه بتونیم درصد بالایی بزنیم باید اول کتاب درسی رو فول باشیم بعد بریم سراغ نکات تستی.
    به نظرتون کتاب سبز قلم چی خوبه؟
    من این کتابها رو هم دارم :
    ۱- ۱۰ سال کنکور قلمچی >>>> چرت و پرته
    ۲- کلک معلم >>>> تستاش تو بعضی مباحث تکراری و به درد نخوره
    ۳- ۳۰ سال کنکورم از یکی از بچه های پارسال گرفتم >>> تستاش بیشتر و بهتر از ۱۰ سال کنکوره
    ۴- آموزش: خوشخوان سال۸۵ (عباس مرادی)

راستی برای یادگیری بهتر حل سوال های کتاب دو سالانه به درد می خوره یا نه؟ (مخصوصا که امسال دیف هماهنگ کشوریه)
    یه سوال دیگه : یکی برای مثلثات کتاب قلم چی و معرفی کرد منظورت همون کتاب سبز آموزش مثلثاته ؟

فعلا همین!!!

2. این کاربر از sina_r2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

12

بچه من با دیفرانسیل مشکل دارم هر چی جزوه معلمو می خونم نمی تونم تو آزمون های قلم چی درصد خوبی بزنم !
    چه کتابی واسه آموزش خوبه ؟ که دقیقا مطابق کتاب باشه و همه ی مسائل و قضیه های کتاب توش باشه! چون من فکر میکنم برای اینکه بتونیم درصد بالایی بزنیم باید اول کتاب درسی رو فول باشیم بعد بریم سراغ نکات تستی.
    ۳- ۳۰ سال کنکورم از یکی از بچه های پارسال گرفتم >>> تستاش بیشتر و بهتر از ۱۰ سال کنکوره

راستی برای یادگیری بهتر حل سوال های کتاب دو سالانه به درد می خوره یا نه؟ (مخصوصا که امسال دیف هماهنگ کشوریه)
    یه سوال دیگه : یکی برای مثلثات کتاب قلم چی و معرفی کرد منظورت همون کتاب سبز آموزش مثلثاته ؟

فعلا همین!!!

سلام دوست عزیز هنوز دیر نشده . اگه در طول سال دیفرانسیل رو کمی خونده باشی راحته . اول بهت بگم که مباحث مشتق که همش تکراریه و فوری میتونی تموم کنی . حد هم همینطور . فصل اول هم که چیزی نداره .
    فقط در دیفرانسیل دنباله ها وسری ها جدید هستند.

باید بگم که این کتابهایی که داری همشون که تست هستند . تازه خوشخوان که دیفرانسیلش نویسندش حسین شفیع زاده هست . با تست زدن به جایی نمیرسی. من هم پنجشنبه امتحان دیفرانسیل دارم . ( البته من اواخر خرداد سال سوم دبیرستان دفتر دیفرانسیل رو بستم . finish شد ) یه چیزی بهت بگم دوست عزیز . امتحانات مدرسه رو با کنکور قاطی نکن . برای تست زدن بالا و فهمیدن کامل باید چندین کتاب اموزشی از انتشارات مختلف
    ( مثل بنده ) خونده باشی

برای اموزش کتاب حساب دیفرانسیل رمزینه خیلی خوبه . جلد یکش فعلا اومده . ولی به نظر من اصلا واسه امتحان مناسب نیست چرا یک کتاب کاملا کنکوریه . درس خوند برای امتحانات مدرسه با کنکور فرق داره

شما برو راهنمای دیفرانسیل 1 منتشران(2700 تومن ) رو بگیر و همراه جزوه معلمت بخون . اونجا هم نمونه سوال امتحانی داره وهم تست و هم اموزش وهم حل تمرینات درسی . کتاب حجیمی هم نیست . مطمئن باش که دیفرانسیل رو نمره ی بالایی میگیری . اول اموزشش رو با جزوه معلمت بخون . بعد تمرین کتابهای درسی رو حل کن از روی راهنما ( البته روشون یکم فکر کن بعدا") بعد برو نمونه سوالات رو حل کن . اگه وقت کردی تستهاشو هم بزن . اگه وقت هم نکردی تستاشو بزنی ضررهم نکردی . اینجوری با خیال راحت میری سر جلسه .

در ضمن نمیخوام بگم کتابهایی که داری خوب نیستا ولی بدرد امتحان نمیخورن . خوشخوان رو هم بزار کنار خواهش میکنم . برای مثلثات هم سبز قلم چی هست و هم انتشارات مدرسه ( بهتر از قلم چی ) است

موفق باشی . سوالی هست در خدمتم

4. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بچه ها این که میگن کتاب کلاس رمزینه دیفرانسیل بالاتر از سطح کنکوره و وقت تلف میکنه درسته ؟
    کتاب تست دیف هم رمزینه خوبه؟
    ببخشید اگه سوالم تکراری صفخه های قبل رو نخوندم...

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ميگم واسه گسسسسته اين "كتاب سبز" خوبه ؟؟
    Last edited by reza-atom; 05-01-2010 at 19:11. دليل: اشتباه شدن پستها

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فعلا همین!!!
    خير ، كتاباي قلمچي آشغالن مفت نمي ارزن !

چه ربطي داره !!!!؟؟؟؟؟

آره !

بچه ها این که میگن کتاب کلاس رمزینه دیفرانسیل بالاتر از سطح کنکوره و وقت تلف میکنه درسته ؟
    کتاب تست دیف هم رمزینه خوبه؟
    ببخشید اگه سوالم تکراری صفخه های قبل رو نخوندم...
    تقريباً ! مطالب اضافي زيادي داره ولي واقعاً مفوميه ! بدرد كسي ميخوره كه وقت زيادي داره ( مثلاً فارغ اتحصيل ها)

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

واسه زيست شناسي 1 و 2 بجز كتاب خيلي سبز ديگه چي خوبه ؟

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

تقريباً ! مطالب اضافي زيادي داره ولي واقعاً مفوميه ! بدرد كسي ميخوره كه وقت زيادي داره ( مثلاً فارغ اتحصيل ها)
    خوب پس ما از چی تست بزنیم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كسي نيست جواب من را بده يك سايت فروش اينترنتي كتاب معرفي كنيد كه ديني همگامان داشته باشه
    Adinebook.com

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

و البته
    Pedrambook
    ‏(یه پولی توجیب همشهریمون کرده باشیم!!)

12. این کاربر از masih eia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واسه زيست شناسي 1 و 2 بجز كتاب خيلي سبز ديگه چي خوبه ؟
    کتاب های نموداری مهروماه هم خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •