arashrasa جان جدای از این بحث ها ممنون میشم در مورد گراف های cacti که مربوط به پهنای هماراست کمی توضیح بدید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
arashrasa جان جدای از این بحث ها ممنون میشم در مورد گراف های cacti که مربوط به پهنای هماراست کمی توضیح بدید
زیاد مهم نیستش مسعود جان . با توحید صحبتی داشته باش حتما
به نظرم بار علمیش زیاد بوودا کاش یه توضیحی هر چند کوچوولو داشتی
Last edited by MaSoOd; 12-11-2009 at 00:23.
همه این جریانات زیر سر توحیده
بحث و انداخته و خودش در رفته, خبری ازش نیست
راستشو بگو توحید چقدر گرفتی از پی سی ورلد![]()
يك سوال داشتم براي اينكه ديتا بين مشتركين پخش شود بايد چطوري اين كنترل انجام گيرد در Dialup كه كل ديتا را به ISP منتقل مي كردند بعد از آنجا به مشتركين منتقل مي شود آيا در پپ فرق دارد يا باز بايد به شركت پپ منتقل شود و شركتي مثل پارس يا صبانت اين پهناي بزرگ ديتا را چگونه منتقل مي كنند
بازم سلام.
دوست خوبم با لحن حرف زدنتون شک دارم شما یک مدیر باشید.!!!
البته هستند از این مدیرهایی که یه مغازه رایت سی دی دارن و نمایندگی ADSL هم گرفتن ( حمل بر مزاح ، جسارت نردم)
اگر مدیر هستید بهتره همیشه ، تاکید می کنم همیشه!! راه جذب کردن مشتری رو یاد بگیرید،
با پست دادن تو فروم و نتیجه سرعت اینترنتون رو گذاشتن کاری از پیش نمی بره، شاید مختصرا کاری کنه ولی لطفا مدیریت یاد بگیرید.
آقای جلیل زاده هر چی هم باشند، یک مدیر موفق هستند و همه این رو قبول دارن. هم استراتژی بالایی دارن هم طرز تفکرشون مثه شما کوچیک و تخریبی نیست.
اگر دانشی دارید استفاده می کنیم ولی شخصا دوست ندارم از دانش یه شخصی که فکر می کنه مدیره و تا حدودی غرق شده، استفاده کنم.
دوست خوبم تمامیه این حرفا رو حمل بر بی ادبی نزارید. بزارید به حساب انتقاد برای بهتر شدن در عرصه مدیریت.
سایر دوستان و شاید خود بنده پستی بالاتر از یک مدیریت نمایندگی ADSl رو داریم ولی هرگز به خودمون اجازه جسارت و بی ادبی به دانش سایر افراد رو نمی دیم.
اگر فکر می کنید علم ناقص ما اشتباهه ! بهتره برید جای دیگه ای تبلیغ کنید نه اینجا که همه به قول شما آماتورن!!!!
پیروز باشید
با عرض سلام
دوستان کسی می دونه برا شبانه رایگان مکس نت باید پسورد خاصی داد یا همون پسورد عادی رو باید داد؟
ممنون
برادر چه پسورد خاصي؟شما استفادتو از نت ميكني فقط از ساعت 2 تا 8 بصورت خودكار هيچي از شارژت كم نميشه.
منظورشون این بود که برای استفاده شبانه باید یوزر و پسورد رو تغییر بدن یا نه.
چون بعضی از شرکت ها اینجوری هستن که برای استفاده شبانه باید نام کاربری رو عوض کرد و به جاش مثلا night user استفاده کرد.
سرعت دانلود چقدر هست؟محدویت؟هزینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)