تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 1178 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام .دوستان یه سوال داشتم.انگار هارد ساتا با این سیستم xp کمی مشکل داره

می خاستم بدونم می شه یه هارد

اکسترنال به غیرازساتا خرید که linux-98-dos بریزم مثلا هروقت لازم بود از هارد اکسترنال استفاده کنم و هارد داخلی رو غیر

فعال کنم و برعکس .آیا این امکان وجود دارد اگر میشه یه توضیح کاملی بدهید.آیا درایورهاش موجود است یا فقط برای xp - vista

وجود دارد راستش یه لپ تاب برای برنامه نویسی و کدنویسی می خواستم که بتونه این سیستمهارو جواب بده بدون مشکل.

پیشاپیش متشکرم
    1- هارد اصلا مشکلی نداره ، چیسپت کنترلر ساتا مشکل داره

2- بله شما میتونید یک لینوکس یا XP یا داس یا همشون نصب کنید روی هارد اکسترنال و هر موقع نیاز داشتید اتصال بدید و از روی هارد اکسترنال که با پورت USB وصل شده بوت کنید فقط باید firs device boot رو روی USB قرار دهید در تنظیمات boot order در bios setup

3- درایورهاش رو باید بگردید ... نبود که نداره چون به هر حال می تونی درایورهای قطعات رو از سایت های سازنده اونها بگیری یا از درایورهای مشابه استفاده کنید

4- جای سوالت اینجا نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

بچه ها من بلخره 9880 اومد دستم
    خیلی خشکل ناز عالی پر قدرت
    تو رینج 2 تومن این بهترین انتخاب
    مطمئن باشین
    فقط یه چیزی
    نه سی داره نه میکروفون فقط یک ریموت کنترل همراشه!!
    زنگ زدم گفتن دیگه همراه لپ تا پ به خاطر حق کپی رایت سی ویندوز باخاش نمیفرستن!!!
    حتی سیدی ویندوز هم همراش نیست!!!!!
    چیکار کنم؟ راست گفته؟؟؟
    در واقع هیچ سی دی همراش نبود!!!
    Last edited by man7tomani; 19-08-2008 at 11:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

هنوز به دستم نرسیده ار دبی گرفتم حدود 1 و 200 دقیقا 4600 درهم در این لینک مشخصات کاملش اومده کافیه آدرس رو کپی و past کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط نمیدونم این سری P چیه فکر کنم سرعت بایوس زیاد شده توی این مدل از 800 شده 1633 (همون FSB)
    سری P سری Centrino2 dou هست که قبلا گفتم توی توضیحات HP dv5t ... سرعت بسیار و به طرز محسوسی بالا رفته ...

یه چیزی بیشتر از 2 برابر نسبت باس 667 یه 800 .... اگر لپ تاپ قبلا داشتید (از سری های قدیمی تر) این رو به راحتی حس می کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بچه ها من بلخره 9880 اومد دستم
    خیلی خشکل ناز عالی پر قدرت
    تو رینج 2 تومن این بهترین انتخاب
    مطمئن باشین
    فقط یه چیزی
    نه سی داره نه میکروفون فقط یک ریموت کنترل همراشه!!
    زنگ زدم گفتن دیگه همراه لپ تا پ به خاطر حق کپی رایت سی ویندوز باخاش نمیفرستن!!!
    حتی سیدی ویندوز هم همراش نیست!!!!!
    چیکار کنم؟ راست گفته؟؟؟
    1- سی دی که نداره ... هیچ اچ پی نداره (همه چیز توی خودشه و اون دی وی دی ریکاوری که بعدا رایت میکنی )

2- کجا خوندی میکروفن داره (حتمااز اونایی که خواننده ها میگیرن دستشون) ؟ فکر میکنی اون سوراخ ها (دو تا هستند چون استریو هست) بغل وبکم برای چیه ؟ سری DV باشه غیر ممکنه نداشته باشه (قلابیه)

3- کدوم کپی رایت ؟ توی بازار دی وی دی ریکاوری ات رو میدن 20 هزار تومن ... یعنی ممکنه ویندوز اصلت دست همه باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

نفهمیدم !!
    بلخره میک داره یا نه؟؟؟
    راستی یه آداپتور داره اون واسعه شارژشهم استفاده میشه؟ یا شارژر جدا داره؟ باطری همیشه تن لپ تاپ باشه؟ واسعه شارژش هم تن لپ تاپ باشه بعد پریز رو تن برق بزنم تا شارژ شه؟

داره خودمونی میشه MatinCracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

1

خدمت تمام اساتید سلام میکنم مخصوصا از register user عزیز اینکه گفتم کسی به سوال من رسیدگی نکرد به خاطر خانم نازلی بود فقط محض شوخی بود نه خودنمایی یا موارد مشابه!! از من هم ناامید نباشید!! که همیشه گفتن در ناامیدی بسی امید است پایان ....از تاپیک خیلی خوبتون ممنون من رو که خیلی کمک کرد من مدتی بود که در سایت های ایرانی ، خارجی مثل laptapcheck.com و و همچنین بازار پایتخت و ولی عصر گشتم و آخرش لپ تاب HP DV5t 1060ee رو خریدم البته با گارانتی اینترنشنال (در واقع بدون گارانتی!!)مشخصات این لپ تاب در سایت HP و در لینک زیر است :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا مورد می نویسم شاید بتواند کمکی در خرید دوستان داشته باشد :1- بودجه پیش بینی شده خیلی مهم من مثلا تا 1 و 300 گذاشته بودم شاید اگر HP DV 6880 کارت گرافیکی GeForce 8600 داشت کمی بیشتر میزاشتم چون BLUE RAY هم داشت و اگر در 10 سال آینده در ایران !! فیلم های HD میومد می تونستم فیلم با کیفیت نگاه کنم اما 2 تا مورد داشت یکی اینکه از کجا معلوم درایور BLUE RAY های جدید از درایور های DVD ضغیف تر نباشه به هر حال 2 سال بیشتر از پیدایش این تکنولوژی نمیگذره و ریسکش بالاست دوما اگر خواستم بعدا external اون رو می گیرم ( راستی بگم من برای این مدل 1200000 تومان هزینه کمتر یعنی 100 هزار تومان صرفه اقتصادی !!)2- من از افرادی که مغازه دار بودن در مورد مونیتور Dell پرسیدم که همه می گفتن از HP شفافیت کمتری دارد که این رو دوستان هم می دانند اما یه چیز جالب دیگه که بعضی ها گفتن این بود که مونیتور های جدید مدل Vostro 1500 که جدید وارد بازار می شوند کیفیت مدل های قدیمی این مدل رو ندارن ( این رو بیشتر در پایتخت می گفتند )3- به دلیل اینکه مدل Vostro 1500 با کانفیگ CPU 2.5 که کارت گرافیکی آن GeForce 8600 است را هم می تونستم بخرم اما چون در نوع خودش کارت گرافیکی بالایی هست در هنگام اجرای کار های گرافیکی سنگین و بازی بیشتر داغ میکنه و با توجه به سیستم خنک کننده دل که خیلی چیز جالبی نیست احتمال سوختن کارت زیاده 4- خیلی به حرف فروشند ها اطمینان نکیند چون اونا جنس زیادی توی انبارشون بهترین جنس بازار معرفی می کنند بیشتر خودتون از اینترنت تحقیق کنید 5- در نهایت به نظر من تا زمانی که واقعا به لپ تاب نیاز پیدا نکردید نخرید چون یه حساب ساده نشون می ده که قیمت استهلاک لپ تاب خیلی زیاده که اگر یه لپ تاب حدود 3 سال عمر کنه می شه ماهی بین 60 تا 70 هزار تومان چون به سرعت مدل های جدید تر با تکنولوژی های جدید تر می آید دیگه سفارش نکنم خیلی تو جو خرید لپ تاب نرید!!!6- هر نوع لپ تابی خریدید خوب نگه داریش کنید که گارانتی کشک !! خیلی خیلی لطف کنن می فرستنش دبی !!یک سئوال هم داشتم این سری p مثلا 8400p با سری های T مثلا 9400T چه فرقی می کنه ؟ و این تجهیزات جانبی که در سایت HP آورده برای این لپ تاب چی هستن و باید با دستگاه باشند؟همیشه ایرانی و شاد باشید
    سلام
    دوست عزيز سيستمت داغ نميکنه ؟؟
    چون تو سايتای مختلف نوشته بودن dv5 هنگام بازی خیلی داغ ميکنه
    اگه ميشه لطفا مزايا و معايبش رو بنويس .
    اين مدل تو ايران کانفيگهای بالاتر هم داره ؟؟ چون خيلی بهتر از 1530 هستش
    خيلي ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فعلا مجارستان

پيش فرض

نظرتون در مورد acer چیه؟
    قیمت مناسب با امکانات خوب
    ایسر برند زیاد جالبی نیست ولی ببین توی رنج زیر 800000 ایسر انتخاب خوبیه مخصوصا مدل 5920 که 2-3 تا پیج عقبتر هم در موردش بحث شده و هم لینکش هست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    بودجه من بالاخره دقیقا مشخص شد ( 1300000 )
    طبق راهنمایی هاتون تصمیم دارم همون Hp Pavilion Dv6870 رو بگیرم .
    چند تا سوال داشتم
    1- تو این رنج قیمت بهترین چیزی که می تونم بگیرم همینه؟
    2- با این می تونم بازی هایی مثل Assassins یا Crysis رو بازی کنم؟ ( نه روی تنظیمات High )
    3- من اینجا قیمت کردم 1260000 با گارانتی امیتاک پرشین . قیمت خوبه ؟ گارانتیش معتبره؟
    خیلی ممنون . ببخشید اگه سوالام تکراری بود .
    راستی یه سوال تقریبا بی ربط
    چرا لپ تاپ های سونی انقدر گرونه ؟ ( مزیتشون چیه ؟ )
    HP pavilion DV 6870

2.1intel core2 dou peryn- 3MB
    3072 250 DVD RW
    15.4 WXGA
    1535 M GS Geforce
    Vista-H
    2.8

حدود 1.250.000 با گارانتی معتبر ایران یکساله ... خوبه انتخاب خوبیه

1- چیز دیگه ای فعلا نیست ...

2- ببین میاره بالا اما انتظار نداشته باش روان اجرا کنه ... کرایسیس روی 8600 تست شده ... اما فکر کنم بتونی STALKER رو بیاری بالا

3- گارانتی معتبری هست امتیاک اما برای رایتر ها و ادوات اداری مثل پرینتر و اسکنر نه برای لپ تاپ !!! کارش این نیست احتمالا گارانتی خودش رو داره اما ساپورت نمیکنه !

4- سونی کلاس کاری خودش رو داره و قیمت خودش ... به نظرت فرقش با تلویزیون های LCD سامسونگ چیه که اینقدر گرونتره ؟ حدود 500 تومن مثلا روی 42 اینچ ؟!! تکنولوژی ساخت ، کیفیت و زیبایی و .... بالاتره

تا حالا به جنس بدنه سری SZ دقت کردید و تفاوتش با پلاستیک فشرده بی کیفیت XPS M1330 در قسمت زیر و رایتر ؟ چرا سونی داغ میکنه هیچ اتفاقی نمیفته ولی اچ پی یا دل یه بوی خاصی میدن در صورت داغ شدن زیاد و فنشون زود به زود صداش در میاد ؟ چرا سونی رنگ بدنه اش دیرتر دل میره ؟ و یه کلی سوالات دیگه

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

موقعیتی برام پیش امده که میتونم لپ تاپ از امریکا بیارم منتها 1 مشکلی هست که تمام کانفیگهای hp اونجا کارت گرافیکی شیر و انبورد هستند....ایا بنظر شما با توجه به اینکه کمی نیاز به کارهای مهندسی دارم مشکل ساز میشه؟
    کی گفته ؟ شما از یسایت خرید کن و از ریسلرش تحویل بگیر همون چیزی که میخوای نه اون چیزی که توی نمایشگاه نمایندگی هست

نیاز مهندسی = برنج متوسط به بالا ححداقل 128 مگابایت گرافیک dedicate با کارت سری 8000 جیفورس بهمراه یک سی پی یو core2 dou و رم 2 گیگ و هارد 160 ( نه اینکه 4 تا نرم افزار نصب کنی نکشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نفهمیدم !!
    بلخره میک داره یا نه؟؟؟
    راستی یه آداپتور داره اون واسعه شارژشهم استفاده میشه؟ یا شارژر جدا داره؟ باطری همیشه تن لپ تاپ باشه؟ واسعه شارژش هم تن لپ تاپ باشه بعد پریز رو تن برق بزنم تا شارژ شه؟

آقا دو تا سوراخ کنار وب کمش نیست ؟ اصلا وب کم داره ؟ ببینم اصلا اچ پی خریدی ؟ مثلا چیز دیگه ای نخریدی ؟

این عکس رو ببین ( اون عکسی که باز شده کنار وب کم نوشته : integrated microphones ) و دو تا هم هستند

در مورد مباحث شارژ اینجا صدها بار بحث شده ... به نظرم بخونیش کمک زیادی بهت میکنه تا بچه ها از صفر توضیح بدهند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

12. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •