شما به مموری یا همون به اصطلاح Ram گوشی دسترسی داری.
برای دستیابی به فایل های سیستمی در حافظه داخلی حتما باید گوشی هک بشه.
شما به مموری یا همون به اصطلاح Ram گوشی دسترسی داری.
برای دستیابی به فایل های سیستمی در حافظه داخلی حتما باید گوشی هک بشه.
من هک افزایش صدا رو انجام دادم ولی گوشیم دیگه بالا نمیاد چه کار کنم لطفا جوابمو بدید
ببخشيد اول بايد فايل هارو بريزيم تو گوشي بعد دوباره با
x_plore
تو مسيرايي كه ميگين كپي كنيم؟
گوشیت آپدیت نبوده ؟من هک افزایش صدا رو انجام دادم ولی گوشیم دیگه بالا نمیاد چه کار کنم لطفا جوابمو بدید
اگه تا مرحله ی انتخاب phone on و flight mode میاد بالا فرمت اینترنال کن حل میشه ولی اگه هی ریستارت میشه و تا اونجا نمیاد بالا فقط باید یا آپدیت کنی یا فلش .
من گوشی دوستم آپدیت نبود این بلا سرش اومد و مجبور به آپدیت شد . ( البته به نفعش بود ، آپدیت نا خواسته )
آره .. بریز یه جایی توو مموریت و بعدش با xplore به جاهای مورد نظر کپی کن .
موفق باشی
مرسي از اموزشتون من گوشيمو هك كردم پك ايفون ريختم , نميشه ايكن هاي داخله tools مثله كنترل پنل و فايل منيجر و ... هم مثله بقيه ايكن ها كه تغيير كردن تغيير داد ؟
يه سوال ديگه : اگه بخوام اين پك رو عوض كنم بايد چيكار كنم؟ فقط پك مورد نظرمو مثله همين كپي كنم ؟
من 1 پك ريختم رو گوشيم بعد از يه مدت كه خواستم يكي ديگه بريزم هنگامه كپي ارور ميده ميگه cant copy activitymenu/customisations/semc_default/semc_default.RSC به نظرتون بايد چيكار كنم ؟ يا بهضي وقتا ارور كپي ماله يه فايل ديگرو ميده !! ممنون ميشم كمكم كنين
با تشکر فراوان از دوست عزیز
بعضی ها ادعا میکنن که اگه گوشی اپدیت نباشه بعد هک افزایش صدا دیگه گوشی بالا نمیاد؟
ایا واقعا این درسته؟و شما مطمئنین که بعد انجام کار گوشی بالا میاد گوشی من اپدیت نیست اما هک کردم بدون اپدیت
چون من اینترنت پرسرعت ندارم نمیتونم اپدیت کنم
ممنون
میکنن که اگه گوشی اپدیت نباشه بعد هک افزایش صدا دیگه گوشی بالا نمیاد؟
ایا واقعا این درسته؟و شما مطمئنین که بعد انجام کار گوشی بالا نمیاد؟ گوشی من اپدیت نیست اما هک کردم بدون اپدیت
چون من اینترنت پرسرعت ندارم نمیتونم اپدیت کنم
ممنون
دیگه کسی جواب نمی ده ؟!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)