تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 905 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.تازه تعمير مثلا يك هفته پيش يا يك ماه پيش؟(بعضي مواقع يدكي چيني رو ماشين ميبندند بعد از يك ماه... و بعضي مواقع طرف بدرستي كار نميكنه و بعد از يك هفته...)دوباره ببر همون تعميرگاه چون خودش ميدونه چه چيزهايي رو باز كرده بتونه عيب رو پيدا كنه.ولي امكانش هست از دسته موتور يا گريبكس ويا حتي به عبارتي از رام زير موتور باشه.ميتوني با كمك يكي از دوستان كاپوت رو باز كني بعد از فاصله دور با سرعته مطمئنه بياد و جلو شما ترمز بزنه شايد اون مشكل به راحتي پيدا بشه.

2. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان من یه پراید 85 دارم که تازگیها وقتی که ترمز می کنم، موقع وایستادن ماشین احساس می کنم یه چیز حجیم داخل کاپوت یا پشت سپر تکون می خوره. نکنه موتور باشه؟ مشکل از چی می تونه باشه؟ جلو بندی تازه تعمیره!
    ممنون! البته اینم بگم که ماشینم مدت هاست که توی دنده پایین یعنی 1 و 2 خصوصا سرعت پایین تقه داره. به این صورت که وقتی گاز میدم یا پامو از روی گاز برمیدارم ماشین یکی دو تا تقه میخوره. علی الخصوص موقع برداشتن پا از روی گاز که تقه ها به سه چهار تا میرسن. البته تقه اول شدیدتر و بقیه با شدت کمتر و کمتر.مشکل جدید میتونه ادامه همون باشه یا ربطی بهش نداره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.منظور شما از تقه اگه داخل گريبكس باشه ميتونه از دنده ديشلي ها ويا گلدوني هاي ته پلوس باشه.ولي اگه از داخل موتور هستش كه با اين توضيحات چيزي به ذهنم نرسيد.شرمنده

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون! البته اینم بگم که ماشینم مدت هاست که توی دنده پایین یعنی 1 و 2 خصوصا سرعت پایین تقه داره. به این صورت که وقتی گاز میدم یا پامو از روی گاز برمیدارم ماشین یکی دو تا تقه میخوره. علی الخصوص موقع برداشتن پا از روی گاز که تقه ها به سه چهار تا میرسن. البته تقه اول شدیدتر و بقیه با شدت کمتر و کمتر.مشکل جدید میتونه ادامه همون باشه یا ربطی بهش نداره؟
    اگه ماشین تازه تعمیره می بایست حتما آچار کشی بشه ممکنه مشکلتون حل شه و سرپلوس و حتی لنت رو هم چک کنید میتونه از اون باشه

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوشحالم كه مشكل شما حل شده.
    ظاهرا گاز كولر كم شده بوده و البته ترموستات كولر هم بيش از حد در دماي بالا عمل ميكرده.
    تصور كنم كه تنظيم ترموستات كولر رو كمي بيشتر كرده تا در دماهاي سردتري برق كمپرسور را قطع بكنه، و اينجوري كولر توان خنك كنندگي بيشتري پيدا كرده و شما اين تغيير را متوجه شديد، و گاز كولر هم مقداري كم بوده كه به اون اضافه شده
    سلام
    آقا این ترموستات رو دست کاری کرده . فشار به موتور نمیاره؟ چون کمپروسور دیر خاموش میشه؟

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام چند روز پیش با ماشین بیرون بودم کولرش روشن بود و هی گاز میزد صدای فیس گاز میومد خیلی خنک کرده بود خیلی خیلی این مشکلی نداره
    صدای تقه ی کولر هم میومد که هی خاموش میکردو هی روشن میشد.
    ////...... به نظر شما چی شده اما خیلیییی خنک بود.
    ماشن پزو 405 xu7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشین من آر دی است
    در زمان حرکت دما بالا نمی ره و خوبه اما وقتی مسافت طولانی رو طی میکنم
    پس از خاموش کردن ماشین بعد از چند ثانیه دما خیلی بالا میره و شلنگ آب بقدری باد میکنه که میخواد بترکه
    اگه کسی میدونه راهنمایی کنه چکارکنم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.اين موضوع تو اردي انژكتوري و روا طبيعيه.شما اگه 5دقيقه بعداز خاموش كردن ماشين رو دوباره روشن كني جفت فنهاي رادياتور مياد تو مدار.در مورد باد كردن شيلنگ فكر كنم يك هواگيري لازم داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    آخه خیلی باد میکنه هوا گیری هم شده آب رادیاتور از مخلوط آب کولر گازی و ضد یخه
    حالا مجدد هواگیری میکنم
    من یک سنسور نصب کردم و در حالت خاموش هم کار میکنه ولی مشکل سنسور اینه که با دمای 55 درجه کار میکنه و باطری رو خالی میکنه برای همین از مدار خارجش کردم اگه راهی پیدا میکردم که سنسور در مای بیشتر از 90 درجه کار کنه مشکل رفع میشد

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    آقا این ترموستات رو دست کاری کرده . فشار به موتور نمیاره؟ چون کمپروسور دیر خاموش میشه؟
    بطور كلي ترموستات تنظيم دما در وسائل خنك و سرد كننده، براي نگه داشتن دماي مورد نظر در سطحي هست كه بوسيله ترموستات تنظيم شده.
    مثلا دماي 8 درجه براي يخچال يا 25 درجه براي كولر خانگي.
    در مورد كولر خودرو هم همين وضعيت صدق ميكنه و تفاوتي نداره، اگر تنظيم ترموستات را براي دماي كمتر گذاشته، و شما هم از اين دماي جديد راضي هستيد و كمپرسور هم به فاصله خيلي ديرتر قطع ميشه، پس مشكل رفع شده و ديگه نيازي به تنظيم مجدد نيست.
    در غير اين صورت بايد تنظيم جديد انجام بديد و يا اگر ترموستات ايرادي داره، تعويض بشه.
    البته نكته اي هست و اينكه اگر ترموستات در زمان لازم قطع نكنه، و كولر همچنان به سرد كردن ادامه بده، در نهايت باعث يخ زدن اواپراتور خواهد شد( با توجه به ميزان رطوبت و دماي هواي محيط) و كارايي كولر بشدت پايين آمده و پرتاب باد و خنكي اون خيلي كم ميشه.
    اگر چنين وضعيتي پيش آمد يعني يا تنظيم درستي انجام نشده و يا ترموستات خرابه. البته در نقاط مختلف ايران اين وضعيت فرق ميكنه و بطور مثال در جنوب با وجود حرارت شديد هوا، تقريبا هيچ زماني ترموستات كولر، كمپرسور را قطع نميكنه مگر اينكه خيلي سرد شده باشه و يا دماي هواي محيط هم بطور قابل ملاحظه يا كم بشه( مثلا در شب و يا اوائل صبح كه هوا خنكتر باشه).
    اين قضيه اگر بطور استادارد انجام بشه مشكلي نداره اما اگر خيلي دير قطع بكنه كه شدت سرما بيش از اندازه باشه، در واقع كولر بيهوده به خنك كردن ادامه داده كه مصرف سوخت اضافي را در پي داره.
    Last edited by camaro lt; 11-08-2013 at 11:38.

13. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •