تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 607 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه x ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزیزم عذر می خوام که اینقدر سوال می کنم...
    اول اینکه کد Altimeter که توسط ATC اعلام می شه و گاها عوض می شه دقیقا به چه منظور هست؟؟
    دوم درباره تقسیم وزن هواپیما ( منظور کارگو جلو و عقب و سوخت هست ) در FSP باید به چه صورت عمل کرد که اصولی تر باشه؟؟
    سوم اینکه من بعضا در بعضی گیت ها دیدم که هواپیماهای دیگه درب قسمت Cargo رو باز کردن و تخلیه بار انجام می دن .... دکمه مخصوص این کار چی هست و چگونه Request بدیم برای ماشین های تخلیه بار؟؟
    چهارم در مورد پروازهای آنللاین و به خصوص ایران ایر ... می خواستم ببینم چطور می شه کانکت شد و پرواز کرد؟؟؟ من عضویت دارم اما نمی دونم چطور می شه پرواز کرد براشون؟؟
    و یه مشکل که گاهی اوقات پیش می آد این هست که در هنگام لندینگ با ILS گاها دکمه NAV روشن نمی شه یعنی روشن می شه اما عمل نمی کنه و گاهی اوقات با اینکه فرکانس ILS رو درست وارد می کنم و NAV هم کار می کنه اما هواپیما اشتباها اطراف باند فرود می آد و Crash می کنه!!!

بازم ببخشید که زیاد سوال می کنم.... منتظر سوال های بعدیم هم باشید
    در مورد سئوال اولتون باید بگم که این کد برحسبه Flight level تعیین می شه و در سطح دریا و نزدیک کوه ها خود ATC کد عوض می کنه و واستون می خونه.
    در مرود درب Cargo باید بگم که در هر هواپیما این کلید فرق می کنه بستگی به نوع هواپیماتون داره مدل بگید تا بهتون بگم و اگر خواستید Request بگیرید باید حتما نرم افزار AEC داشته باشید تا ماشین بیاد و بارهاتون تخلیه کنه.
    در خصوص این ایران ایر هم با دوست من دانیال که مدیر ایران ایر هست (ایشون آمریکا زندگی می کنن) به آی دی زیر تماس حاصل فرمایید حالا چرا ایران ایر ایوائو بهتره
    ysm Id: danial_eliadorani
    در مورد ILS هم هر وقت فرکانس باند ILS و ADF وارد کردین دکمه NAV را روشن کنید و Nav Hold Switch بزنید تا هواپیما خودش جهت باند پیدا کنه
    موفق باشید...
    Last edited by x ali; 20-06-2010 at 11:25.

2. این کاربر از x ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزیزم عذر می خوام که اینقدر سوال می کنم...
    اول اینکه کد Altimeter که توسط ATC اعلام می شه و گاها عوض می شه دقیقا به چه منظور هست؟؟
    فشار هوای محلی هست(از سطح دریا) که در تنظیم ارتفاع صحیح هواپیما موثر هست.

دوم درباره تقسیم وزن هواپیما ( منظور کارگو جلو و عقب و سوخت هست ) در FSP باید به چه صورت عمل کرد که اصولی تر باشه؟؟
    همیشه باید تعادل برقرار باشه و سمتی از هواپیما نباید سنگین تر باشه .

و یه مشکل که گاهی اوقات پیش می آد این هست که در هنگام لندینگ با ILS گاها دکمه NAV روشن نمی شه یعنی روشن می شه اما عمل نمی کنه و گاهی اوقات با اینکه فرکانس ILS رو درست وارد می کنم و NAV هم کار می کنه اما هواپیما اشتباها اطراف باند فرود می آد و Crash می کنه!!!
    برای فرود ILS باید دکمه APP روشن کنید (اول باید فرکانس ILS رو در RADIO وارد کنید). در هواپیمایی که APP وجود نداره بهتره فرکانس VOR اون فرودگاه رو جهت پیدا کردن فرودگاه استفاده کنید و NAV رو روشن کنید و بعد طرحهای تقرب ویژوال و یا VOR استفاده کنید.
    استفاده از کلید NAV برای فرکانس ILS این مشکل رو داره که در محدوده خاصی فرکانس دریافت می شه و اگر خارج از اون محدوده باشید، احتمال اشتباه وجود داره.
    استفاده از ADF هم که دوستمون گفتند برای پیدا کردن فرودگاه بسیار مفید هست ولی فرود ILS رو به شما نمیده.

4. 3 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد سئوال اولتون باید بگم که این کد برحسبه Flight level تعیین می شه و در سطح دریا و نزدیک کوه ها خود ATC کد عوض می کنه و واستون می خونه.
    در مرود درب Cargo باید بگم که در هر هواپیما این کلید فرق می کنه بستگی به نوع هواپیماتون داره مدل بگید تا بهتون بگم و اگر خواستید Request بگیرید باید حتما نرم افزار AEC داشته باشید تا ماشین بیاد و بارهاتون تخلیه کنه.
    در خصوص این ایران ایر هم با دوست من دانیال که مدیر ایران ایر هست (ایشون آمریکا زندگی می کنن) به آی دی زیر تماس حاصل فرمایید حالا چرا ایران ایر ایوائو بهتره
    ysm Id: danial_eliadorani
    در مورد ILS هم هر وقت فرکانس باند ILS و ADF وارد کردین دکمه NAV را روشن کنید و Nav Hold Switch بزنید تا هواپیما خودش جهت باند پیدا کنه
    موفق باشید...
    برای هواپیماهای خود نرم افزار و هواپیمای 744 PMDG و 787 Wilco
    سپاس
    در مورد پروازهای آنلاین هم فرقی نمی کنه برام حالا فرض کنیم IVAO باشه...مشکل اینجاس که من نمی دونم چطوری باید این کار رو انجام بدم؟؟؟
    و آیا پروزهای آنلاین ATC دارند ؟؟ اگر ندارند چطور باید کار کرد؟؟؟
    فشار هوای محلی هست(از سطح دریا) که در تنظیم ارتفاع صحیح هواپیما موثر هست.

همیشه باید تعادل برقرار باشه و سمتی از هواپیما نباید سنگین تر باشه .

برای فرود ILS باید دکمه APP روشن کنید (اول باید فرکانس ILS رو در RADIO وارد کنید). در هواپیمایی که APP وجود نداره بهتره فرکانس VOR اون فرودگاه رو جهت پیدا کردن فرودگاه استفاده کنید و NAV رو روشن کنید و بعد طرحهای تقرب ویژوال و یا VOR استفاده کنید.
    استفاده از کلید NAV برای فرکانس ILS این مشکل رو داره که در محدوده خاصی فرکانس دریافت می شه و اگر خارج از اون محدوده باشید، احتمال اشتباه وجود داره.
    استفاده از ADF هم که دوستمون گفتند برای پیدا کردن فرودگاه بسیار مفید هست ولی فرود ILS رو به شما نمیده.
    متشکرم از شما
    در مورد همین کد Altimeter که فرمودین فشار هوای محلی هست....چطور می شه ازش استفاده کرد و اون رو به عنوان یک داده ازش بهره برد؟؟؟
    متاسفانه دوباره برم سوال پیش اومد...در مورد اون بخشی که توضیح فرمودین در مورد هواپیماهای فاقد APP که کلید NAV رو روشن کنم..... خوب ما وقتی که این کلید رو روشن می کنیم هواپیما به سمت اون فرکانس به صورت اتوماتیک پرواز می کنه....اما به طور مثال برای یک فرود ویژوال به چه شکل می شه طرح تقرب اجرا کرد اون هم مثلا در مورد فرودگاهی که شناختی روش نداریم؟؟؟ و سوال اینکه اصلا در دنیای واقعی از فرود ویژوال برای ایرلاین ها استفاده می شه و اگر می شه دلیلش چی هست؟؟؟؟
    اگر امکان داره استفاده از ADF رو هم یک توضیح کوتاهی بقرمایین ممنون می شم....
    و یه سوال کوچک دیگه هم مونده که از کجا و چطور باید اولا ارتفاع فرودگاه مقصد رو از سطح دریا به دست بیارم و دوما اون رو کدوم قسمت باید وارد کنم؟؟؟؟

واقعا سوال هام زیاده اما فکر می کنم برای کسی که یک ماهه کار رو شروع کرده این سوال ها پیش بیان...:43:

جا داره مجدد از شما و دوستان و اساتید خودم سپاسگزاری کنم به خاطر همکاری های عالی و راهنمایی های بسیار مفید که آدم با وجود شما احساس تنهایی و نا امیدی نمی کنه

6. این کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متشکرم از شما
    در مورد همین کد Altimeter که فرمودین فشار هوای محلی هست....چطور می شه ازش استفاده کرد و اون رو به عنوان یک داده ازش بهره برد؟؟؟
    این داده رو (که ATC های ایران QNH می گن) باید در تنظیمات نشان دهنده ارتفاع وارد کنید. که برای هر هواپیما فرق می کنه. در شبیه ساز می تویند کلید "B" رو از صفحه کیبورد بزنید، و این ارتفاع ست می شه.

متاسفانه دوباره برم سوال پیش اومد...در مورد اون بخشی که توضیح فرمودین در مورد هواپیماهای فاقد APP که کلید NAV رو روشن کنم..... خوب ما وقتی که این کلید رو روشن می کنیم هواپیما به سمت اون فرکانس به صورت اتوماتیک پرواز می کنه....اما به طور مثال برای یک فرود ویژوال به چه شکل می شه طرح تقرب اجرا کرد اون هم مثلا در مورد فرودگاهی که شناختی روش نداریم؟؟؟ و سوال اینکه اصلا در دنیای واقعی از فرود ویژوال برای ایرلاین ها استفاده می شه و اگر می شه دلیلش چی هست؟؟؟؟
    برای فرود بصورت ویژوال، استفاده از پترن یا همون دایره پروازی دور فرودگاه پیشنهاد میشه که نحوه ورود به پترن بسته به جهت پروازی شما متفاوت هست. اگر ATC فعال باشه که شما رو برای ورود به پترن راهنمایی می کنه، اما اگر نبود، و دید کافی وجود داشت، باید در ساده ترین حالت(بدون chart)، هواپیما رو موازی باند قرار بدید و وقتی با نگاه به سمت باند، ابتدای باند رو کنار بال هواپیما دیدید، باید به سمت باند اپروچ کنید و لندینگ رو انجام بدید (که البته این خودش نوعی پترن هست). نکته بعدی استفاده از Chart ها هست. هر فرودگاهی چارتهای مربوط به خودش داره که در مورد فرودهای ویژوال هم توصیه های زیادی انجام داده و باید طبق دستور العمل اون عملیات فرود انجام بشه.

در دنیای واقعی، ایرلاین ها و خلبانها هیچ کدام فرود ویژوال انجام نمی دهند. و چون ATC و دستگاههای ناوبری وجود دارند، ترجیح با فرود ابزاری است. البته در مواقع خاصی که دید کافی وجود داشته باشد و مورد اضطراری باشد احتمال لندینگ بصورت ویژوال وجود داره.

اگر امکان داره استفاده از ADF رو هم یک توضیح کوتاهی بقرمایین ممنون می شم....
    ایشالا به زودی یک آموزش اساسی در این زمینه میزارم که برای همه قابل استفاده باشه.

و یه سوال کوچک دیگه هم مونده که از کجا و چطور باید اولا ارتفاع فرودگاه مقصد رو از سطح دریا به دست بیارم و دوما اون رو کدوم قسمت باید وارد کنم؟؟؟؟
    این همون سوال اولت هست که با زدن دکمه B مشکل حل میشه. اما اینکه این اطلاعات رو از کجا بیارید، اگر ATC باشه که به شما اعلام می کنه و در صورت نبودش، در چارت ها ذکر شده.

واقعا سوال هام زیاده اما فکر می کنم برای کسی که یک ماهه کار رو شروع کرده این سوال ها پیش بیان...:43:

جا داره مجدد از شما و دوستان و اساتید خودم سپاسگزاری کنم به خاطر همکاری های عالی و راهنمایی های بسیار مفید که آدم با وجود شما احساس تنهایی و نا امیدی نمی کنه
    خواهش می کنم، خودمون هم یاد می گیریم

8. 3 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این داده رو (که ATC های ایران QNH می گن) باید در تنظیمات نشان دهنده ارتفاع وارد کنید. که برای هر هواپیما فرق می کنه. در شبیه ساز می تویند کلید "B" رو از صفحه کیبورد بزنید، و این ارتفاع ست می شه.

برای فرود بصورت ویژوال، استفاده از پترن یا همون دایره پروازی دور فرودگاه پیشنهاد میشه که نحوه ورود به پترن بسته به جهت پروازی شما متفاوت هست. اگر ATC فعال باشه که شما رو برای ورود به پترن راهنمایی می کنه، اما اگر نبود، و دید کافی وجود داشت، باید در ساده ترین حالت(بدون chart)، هواپیما رو موازی باند قرار بدید و وقتی با نگاه به سمت باند، ابتدای باند رو کنار بال هواپیما دیدید، باید به سمت باند اپروچ کنید و لندینگ رو انجام بدید (که البته این خودش نوعی پترن هست). نکته بعدی استفاده از Chart ها هست. هر فرودگاهی چارتهای مربوط به خودش داره که در مورد فرودهای ویژوال هم توصیه های زیادی انجام داده و باید طبق دستور العمل اون عملیات فرود انجام بشه.

در دنیای واقعی، ایرلاین ها و خلبانها هیچ کدام فرود ویژوال انجام نمی دهند. و چون ATC و دستگاههای ناوبری وجود دارند، ترجیح با فرود ابزاری است. البته در مواقع خاصی که دید کافی وجود داشته باشد و مورد اضطراری باشد احتمال لندینگ بصورت ویژوال وجود داره.

ایشالا به زودی یک آموزش اساسی در این زمینه میزارم که برای همه قابل استفاده باشه.

این همون سوال اولت هست که با زدن دکمه B مشکل حل میشه. اما اینکه این اطلاعات رو از کجا بیارید، اگر ATC باشه که به شما اعلام می کنه و در صورت نبودش، در چارت ها ذکر شده.

خواهش می کنم، خودمون هم یاد می گیریم

واقعا ممنونم از شما خیلی خیلی توضیحات کامل و عالی بود ولی شما که فرمودین اون کد مربوط به فشار هوای محلی هست .... من منظورم ارتفاع فرودگاه مقصد از سطح دریاست که البته مثلا من دیدم که تقریبا هر جای ایران پرواز کردم کد 29.92 به من اعلام شد و همون موقع هم می دیدم که در نشانگر آلتیمتر ست می شه...

و یه سوال کوچک دیگه....
    در آموزش ها خوندم که برای تاکسی کردن رو باند با جوی استیک باید از رادرها استفاده کرد و من هم همین کار رو انجام می دم و مشکلی هم نداره... اما سوال اینجا برام ایجاد شد که دیدم هواپیماهای دیگه که فرود می آمدند در هنگام تاکسی کردنشون رادر اونها حرکت نمی کرد....اون ها از چه چیزی استفاده می کنند که فقط Landing Gear جلو حرکت می کنه؟؟؟

و یه خواهش دیگه اینکه آموزش فرود و پرواز در شرایط اضطراری مثلا باز نشدن چرخ ها یا فلپ ها و یا Crash شدن اون ها در حین پرواز رو هم قرار بدین واقعا ممنونتون می شیم

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

سوم اینکه من بعضا در بعضی گیت ها دیدم که هواپیماهای دیگه درب قسمت Cargo رو باز کردن و تخلیه بار انجام می دن .... دکمه مخصوص این کار چی هست و چگونه Request بدیم برای ماشین های تخلیه بار؟؟
    برای باز کردن درب قسمت بار (برای هواپیماهای fs) باید از این کلید ها استفاده کنید shift + E بعد از فشار دادن اینها بهطور همزمان باید بلافاصله کلید 2 رو فشار بدید.
    بعد از باز شدن درب ها" اگه گیتی که شما در اون هستید ماشین حمل بار بود که ماشین به صورت اوتوماتیک حرکت میکنه اما اگر نداشت. باید همونطور که علی جان گفت AES رو نصب کنید.

11. 2 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا ممنونم از شما خیلی خیلی توضیحات کامل و عالی بود ولی شما که فرمودین اون کد مربوط به فشار هوای محلی هست .... من منظورم ارتفاع فرودگاه مقصد از سطح دریاست که البته مثلا من دیدم که تقریبا هر جای ایران پرواز کردم کد 29.92 به من اعلام شد و همون موقع هم می دیدم که در نشانگر آلتیمتر ست می شه...
    برای ست کردن ارتفاع فرودگاه از سطح دریا به QFE احتیاج هست که معمولا در چارت های پروازی ذکر می شه و یا می تونید از ATC بخواهید که QFE رو اعلام کنه. حالا اگر QFE رو ست کنید موقع فرود، ارتفاع سنج، ارتفاع صفر رو در هنگام تاچ دون نشون خواهد داد.

و یه سوال کوچک دیگه....
    در آموزش ها خوندم که برای تاکسی کردن رو باند با جوی استیک باید از رادرها استفاده کرد و من هم همین کار رو انجام می دم و مشکلی هم نداره... اما سوال اینجا برام ایجاد شد که دیدم هواپیماهای دیگه که فرود می آمدند در هنگام تاکسی کردنشون رادر اونها حرکت نمی کرد....اون ها از چه چیزی استفاده می کنند که فقط Landing Gear جلو حرکت می کنه؟؟؟
    منظورت از هواپیماهای دیگه، هواپیماهای آنلاین هست یا ترافیک خود شبیه ساز ؟ چون ترافیک خود شبیه ساز معمولا تغییر رادر و آیرولونز و ... رو نشون نمی ده. اما خوب جهت روشن شدن، در کنار دست خلبان چیزی شبیه به فرمان وجود داره که برای گردش چرخ جلوی هواپیما مورد استفاده قرار می گیره. در شبیه ساز این عمل با عمل رادر کردن کوک شده و نیاز نیست به تنهایی این کار رو انجام بدید.

و یه خواهش دیگه اینکه آموزش فرود و پرواز در شرایط اضطراری مثلا باز نشدن چرخ ها یا فلپ ها و یا Crash شدن اون ها در حین پرواز رو هم قرار بدین واقعا ممنونتون می شیم
    بحثش خیلی مفصله. اگر دوستان و اساتید بنویسند که عالیه و الا فعلا که شرایط نوشتنش رو در خودم نمی بینم

13. 2 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

PMDG MD-11_FSX.zip

اين فايل رو من از تورنت دانلود كردم
    حجمش 155.26 هست يا بايد بيشتر باشه؟

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

PMDG MD-11_FSX.zip

اين فايل رو من از تورنت دانلود كردم
    حجمش 155.26 هست يا بايد بيشتر باشه؟
    بله درسته.

16. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ...
    می خواستم بدونم ILS فرودگاه اصفهان درست کار می کنه برای شما....مهر آباد و امام خمینی چطور؟؟ باور کنید هر دفعه که خواستم با هر هواپیمایی فرود بیام یا کج می شینه روی باند یا اینکه اطراف باند فرود می آد....آیا پکی هست که بشه ILS فرودگاه های ایران رو ّFix کرد؟؟؟؟

راستی اون کد QFE رو چطور باید از ATC دریافت کرد؟؟؟ و کجا باید ست کردش؟؟؟ خیلی مهمه به نظرم چون با این کار می شه ارتفاع هواپیما از سطح زمین رو به دست آورد و برای لندینگ کمک می کنه....
    در ضمن از قسمت نقشه وقتی که روی فرودگاه کلیک می کنیم که اطلاعات داخلش هست یه جا نوشته Elevation می خواستم بدونم که آیا این همون ارتفاع از سطح دریاست؟؟؟ ( عجب گیری دادم من به سطح دریا!! )

یه سوال هم دارم درباره کورس و می خوام بدونم که با هدینگ چه فرقی می کنه؟؟؟ داخل کابین 737یه جا هست که کورس رو تنظیم می کنه می خواستم بدونم اون اصولا چی هست و چطور باید استفاده کرد ازش؟؟؟

و اینکه 737 دکمه NAV نداره و من وقتی CTRL+N رو می زنم VOR/LOC روشن می شه آیا این همون کار NAV رو انجام می ده؟؟؟
    و باز هم در 737 در کنار همین دکمه های کورس دکمه BARO قرار داره که با STD تنظیم می شه و یه سری دکمه های دیگه که کنار همینند می خواستم بدونم این ها چی هستند؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •