باید ببینی خودت چقدر برات اهمیت داره و بیشتر از چی گوشی میخوای استفاده کنی...گوشی بدون ضعف نداریم...همیشه باید از یه چیزی بگذری تا به بقیه برسی...
شاد باشی![]()
باید ببینی خودت چقدر برات اهمیت داره و بیشتر از چی گوشی میخوای استفاده کنی...گوشی بدون ضعف نداریم...همیشه باید از یه چیزی بگذری تا به بقیه برسی...
شاد باشی![]()
سلام
ممنون یونس جان بابت راهنمایی
من بیشتر سرعت/ صفحه نمایش/دوربین وان گیج برام مهمه...
حالا اگه شما بودید یونس جان از بین n82-n85-n79 کدوم رو انتخاب میکردی؟؟؟
واقا ممنون
سرعت که تو کارایه محاسباتی (از قبیل: نصب برنامه و گردش در منو ها) 79 و 85 بهتر عمل میکنند...ولی 82 تو کارایه گرافیکی و سنگین عالی عمل میکنه...
صفحه نمایش که 85 از همشون بهتره ...من 79 رو ندیدم ولی 82 من 78 رو میخوره...
دوربین هم که 82 خداس...: دی
انگیج هم فقط 82 فول اجرا میکنه...
بنابراین من 82 رو انتخاب میکنم...
شاد باشی![]()
با رم ریدر فرمت نمیشه توی گوشی های دیگه هم همینطوره
سلام
یونس جان خیلی ممنون هم به خاطر راهنمایی هم سرعت جواب دادن
من 90% n82 رو انتخاب میکنم(امیدوارم با صفحه کلیدش کنار بیام البته تو انگیج)
بازم ممنون
صفحه كليدش واست عادي ميشه . . .
من الان با سرعت نور sms ميزنم . . .![]()
سلام
سامان جان من چند وقتی نبودم و تازه این گفته شما رو میبینم
البته نمیدونم منظورتون من بودم یا نه این هم اینجا بیان میکنم تا همه بچه ها ببینن
شما از حرفهای من برداشت اشتباه کردین اگه من از کلمه اساتید استفاده کردم به خاطر احترام گذاشتن به شما و زحمات شما بوده که بارها من و دیگران رو راهنمایی کردم و قصد بی احترامی به دوستان را نداشتم و منظور من از کلمه اساتید به خاطر تجربه شما در این خصوص بوده و قصد بی ارزش کردن فعالیتهای شما را نداشتم لطفا از کلمات همیشه معنی بد را برداشت نکنید
ما هم به جمع n82 دار ها اونم از نوع مشکیش پیوستیم!![]()
این چند روزه که دارم ازش استفاده می کنم واقعاً از کار باش راضیم و لذت می برم بخصوص دوربین و سرعت بالای گوشی...
سلام .... نه دوست من این حرفا چیه اون کسی که باید میفهمید خودش فهمیده ...
.
اولاً که من خودمو همیشه شاگرد میدونم چون هر موقع اومدم چیزهای جدیدی از کاربران اینجا یاد گرفتم پس استاد صفتی هست که حداقل برای من سنگینه ....
.
دوماً من همه بچه های اینجا رو مثل دوست و برادرهای خودم میدونم ... ولی همیشه یه عده ای هستند که دوست ندارن بقیه با نگاه مثبت بهشون نگاه کنن ....
.
این قضیه تموم شده و بهتره دیگه بحثش رو پیش نکشیم ... در ضمن باعث افتخار منه که دوستای خوبی مثل شما داشته باشم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)