اشکالی به وجود میاد gigaget داشته باشم بعد Internet Download Manager رو هم نصب کنم؟؟
اشکالی به وجود میاد gigaget داشته باشم بعد Internet Download Manager رو هم نصب کنم؟؟
سلام
برا من مدتیه که یه مشکل عجیب پیش اومده وقتی فایلی رو دانلود میکنم این ارور رو میده
و شروع میکنه از اول با تک کانکشن دانلود کردن
از یه دانلود منجر دیگه هم استفاده کردم که با اون کامل دانلود کرد ولی فایلها خراب بودن
صفحه دانلود منجر مربوط به این ارور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو لینک بالایی نوشته مشکل ممکنه از فایروال و ISP باشه
فایروال و آنتی ویروسم رو هم عوض کردم چند بار هم ویندوز عوض کردم (ویندوز جدید, نه ویندوز قبلی)
زنگ زدم به پشتیبانی اینترنت گفتن مشکل ممکنه از مودم باشه مودمو بردم شرکت برا تست گفتن سالمه
در ضمن مودم رو با وایرلس و با کابل وصل کردم تو هر دو مشکل پا برجاست
لپ تاپ رو بردم وایرلس دانشگاه هیچ مشکلی نداشت ولی با مودم 3G هم همین مشکل پا بر جا بود!!
نمیدونم اگه مشکل از سیستمه چرا با وایرلس دانشگاه مشکلی نداره!!
و اگه مشکل از سیستمه اصولا باید با ویندوز و عوض کردن فایروال و آنتی ویروس درست میشد
کلا هر چی به فکرم رسیده کردم نشد
فقط مونده با یه سیستم دیگه رو اینترنت خودم تست کنم که مطمئن بشم مشکل از نته یا سیستم
اقا منم دقیقا همین مشکل رو دارم
فایل رو تا 99% دانلود می کنه بعد این ارور رو میده و باز از اول دان می کنه البته همه فایل ها رو نه ولی تقریبا از هر سروری تست کردم همین مشکل رو داره
این صفحه رو پیشنهاد می ده واسه رفع مشکل:
من نود 32 رو غیرفعال کردم نشد که بشه
فایروال ویندوز رو غیر فعال کردم نشد که بشه
دیگه موندم چه کنم؟؟؟
کسی اگه چیزی می دونه به ما هم بگه
ممنون
صرفا رو 99% قطع نمیشه و تو هر درصدی اتفاق میافته
به فایل و سرور هم بستگی نداره
بگیر نگیر داره گاهی یه فایل رو بعد چند بار دانلود کردن کامل دانلود میشه
ولی روی فایلهای حجیم حتما اتفاق میافته چون مدت دانلودشون که زیاد طول میکشه احتمال اینکه این مشکل پیش بیاد بیشتره
شما برنامه خاصی نصب نکردین که بعد نصب برنامه این مشکل براتون پیش بیاد؟
چون این مشکل برا من بیشتر از 2 ماه هست که اتفاق افتاده و چون اون موقع با وایرلس دانشگاه تست کرده بودم تصور میکردم که مشکل از مودمم باشه
واسه همین یادم نمیاد چه برنامه ای نصب کردم
اگه میشه شما لیست برنامه هاتون به همراه ورژنشو بدین تا اگه برنامه مشترکی باشه علت رو بفهمیم
من که دیگه عقلم جایی قد نمیده هر چی به فکرم رسیده کردم
اره تو هر درصدی میشه
فایل های حجیم هم مستعد تر هستند واسه این مشکل
دوست عزیز من برنامه ای نصب نکردم والا
من تو خونه برادرم هم داره از همین اینترنت استفاده می کنه با وایرلس وصل هست به مودم ولی مشکلی نداره
واقعا منم منوندم
driver max رو شما نصب نکردین؟
نه
چی هست؟
حدود دو ماهی میشه که منم با IDM مشکل تخریب فایلها را دارم.
متن خطا
---------------------------
Internet Download Manager
IDM started to download the file using one connection because of data corruption when newly received data in several connections did not match the same data downloaded earlier
?Do you want to read about possible reasons of data corruption
Yes No
از اوایل آذرماه این مشکل خیلی شدید و زیاد شد تا حالا ادامه دارد. مثلاً هنگام دانلود فایلهای 1.6 گیگابایتی. یعنی تا حدود 90-99 درصد پیش میرفت و درنهایت خطا داده و فایل را از اول دانلود میکرد.
با قندشکن و بدون اون هم امتحان کردم ولی در بیشتر مواقع خطا میداد. با کریور بیشتر خطا میده. حتی بعضی از فایلهایی که از سافت گذر و پیسیدانلود می گرفتم هم این خطا را میداد.
ویندوز را هم عوض کردم. اول XP بعد 7 و درنهایت 8.1 ولی تغییری حاصل نشد. بدون فایروالESET هم باز همون شد.
موندم مشکل اساساً سخت افزاری هستش یا نرم افزاری؟ یعنی مشکل از کامپیوتر یا مودم یا حتی ISP من هستش یا تنظیمات نرم افزاری IDM یا فایروال ESET
البته گویا کاربران دیگه هم این Error را داشتن
تو خود سایت IDM چندین عامل را احتمال داده که برای من نتیجه نداده
اگه از کاربران کسی تونسته این خطا را کاملاً برطرف کنه، لطفاً یه راهکار عملی و قطعی بده
دانلود شبانه من تو این مدت بیشتر از 40 گیگ تخریب فایل شده
اصلا باورم نمیشه
فکر می کردم فقط خودم این مشکل رو دارم
دوستان کسی نمیدونه باید چه کنیم؟![]()
منم فکر نمیکردم، فقط موندم چرا حالا؟
به نظرم تو سیستم یا اینترنتم تغییری ایجاد نشده ولی چرا IDM اذیت میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)