تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 416 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه ناروتو ریکودو میشه نه راسنگان کارایی داره چون بشدت مسخره میشه این وسط نقش استاد بزرگ و اسطوره ی همیشه ماندنی اروچیمارو لازمه بعلاوه قدرت های ساسکه که بتونه جلوی جماعت اوچیهایی وایسه
    مادارا برای جمع کردن کیوبی کافیه سوسانوش رو بکشه! ولی نمیدونم چرا اینقدر دست دست میکنه سر اون کاگه ها هم اعصابمون رو خورد کرد همه هم هی میومدن میگفتن هفته دیگه مادارا سیل میشه سیل میکننش کاگه ها فلان بهمان تا تهش زد نفلشون کرد الانم سر کیوبی این حرکاتو میزنه که باز حرف و حدیث ها به راه بیفته! خب بزن نفلشون کن دیگه

2. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شایدم این اورچیمارو هم مثل ایتاچی یه ماموریت فوق سری داشت و الان که میبینه موقعشه به جنگ اضافه میشه البته به طرف ناراتو و اون تیم تاکا رو هم با خودش میاره
    البته اینم باید در نظر بگیریم اورچیمارو قویترین سنین بوده و تقریبا تا الان کلی جتسو ممنوعه یاد گرفته اصلا برا همین از دهکده فرار کرده
    من میگم اگه اون ارتش یا همون پلیسا برسن البته + اورچیمارو شاید ناراتو یه شانس مقابل مادارا داشته باشه و گرنه راسنگان رو که بریز دور میخواد با اون دراگون هاشی رو بزنه یا سوسانوی مادارا
    شایدم ناراتو زمانی که فهمیده بود که با عنصر بادش حریف ساسکه نمیشه در خفا عنصر دیگه ای رو تقویت کرده و با راسنگانش ترکیب کنه باز این میشه یه چیزی
    ولی من نمیدونم واقعا گای اون وسط چی میخواد با تایجتسو بگه دروازهاشم که تموم شده ولی کاکاشی نه فک کنم چون چشم کاکاشی دور برد باشه بهتر از توبی عمل کنه

البته یه چیز یادم رفت کاگه ها هم که سوناده زندشون کردم اونا هم احتمال داره با اون ارتش برسن

4. این کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من با وجود اینکه طرفدار سرسخت ناروتو و کاگه ها(به خصوص گارا) هستم و از اوچیها بدم میاد ولی به نظرم کاگه ها با ارتششون جلوی مادارا هیچ کاری نمیتونن بکنن!

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سر خود سوناده کلی بحث هست!

اخه لامذهب اخه لامصب سوناده بدنس نصف شده یکی اینور اون یکی 10 متر اونور تر ولی همچنان حرف میزنه مهر میزنه تازه احضار هم میکنه میخواد کاگه هارم زنده کنه! د بسه دیگه کیشی جان خودت خسته نشدی؟ نمردن سوناده و تکنیک های ترمیم بی نهایت و روح شدن دوست پسرش و بقیه رو قبول کردیم ولی دیگه این اخری ته مسخره بازیه!!

عجب

8. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه ناروتو ریکودو میشه نه راسنگان کارایی داره چون بشدت مسخره میشه این وسط نقش استاد بزرگ و اسطوره ی همیشه ماندنی اروچیمارو لازمه بعلاوه قدرت های ساسکه که بتونه جلوی جماعت اوچیهایی وایسه
    ناروتو مطمئنا ریکودو میشه و این رو میشه از ظاهرش هم متوجه شد . به قول خودت کیشی نوجتسو فراموش نشه و شاید با یک راسنگان مادارا رفت قاطی باقالی ها

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بحث رو عوض کنم : دی
    به نظرتون ساسکه میره طرف ناروتو اینا آخر سر یا نه؟ : دی

12. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من آخرش ساسکه با ناروتو همراه میشه و یک پایان خوش و خرم رو شاهد هستیم و یک فیلم هندی کامل . چیزی که کیشی توی این مدت نشون داده اینه که دوست نداره کارکترهای مثبت رو به این راحتی حذف کنه.
    اون افرادی هم که حذف شدن از سر اجبار بوده . جنگ به این سنگینی اتفاق افتاده ولی همچنان همه کارکترها زنده هستن و فقط شاهد مرگ سیاهی لشگرها بودیم.
    ساسکه و ناروتو هم مطئمنا دوباره با هم همراه میشن.

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اونطور که ایتاچی مخش رو شست عمرا دیگه ساسکه کسی رو لت و پار کنه (یه موقع دیدی بعد از جنگ رفتن براش میزوکاگه رو هم گرفتن ) مگر اینکه اوبیتو شارژش کنه تا فقط با ناروتو بجنگه که اون هم احتمالا برای قوی تر کردن و شکستن محدودیت های چشم های ساسکه هست و شاید رسیدن به ریننگان اونطوری که مادارا فعال کرد ولی خود اوبیتو نتونست

چیزی که من میگم اینه که داستان باید طبق روال همیشه ش بالانس باشه یعنی اگر ناروتو ریکودو بشه ساسکه هم باید حداقل ریننگان فعال کنه و بعید هم نیست هرچی باشه ریکودو دوجیتسو داشته و ناروتو نداره و در مقابل ساسکه دوجیتسو قوی داره ولی ژن سنجو نداره پس اگر قرار باشه بگیم ناروتو ریکودو میشه بدون داشتن دوجیتسو میشه گفت ساسکه هم میتونه ریننگان فعال کنه بدون ژن هاشیراما. از بین افرادی که تا حالا بهشون میگفتن ریکودو بیشترین شباهت رو مادارا داشته به ریکودوی اصلی و حتی ناروتو هم بتونه به ته قدرت یانگ المنت برسه باز هم خیلی فاصله داره تا مادارا که این فاصله رو ساسکه پر میکنه متاسفانه

16. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ساسکه نشون داده که خیلی راحت تحت تاثیر قرار میگیره و فقط باید آماده اش کنی . یعنی هر طرف باد بیاد ساسکه به همون جهت میره . شاید دوباره رفت سمت توبی یا شاید هم اروچیمارو .
    چیزی که واضحه اینه که برای رینگان به قدرت بدنی فوق العاده ای نیازه و تا ژن سنجو نباشه از رینگان هم خبری نیست . حتی خود مادارا هم به این قضیه اشاره میکنه .
    البته مادارا با تقلب و به لطف هاشیراما به این سطح رسیده ولی این که در سطح ریکودو باشه رو قبول ندارم

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بازم همون طرز فکر! واقعا ادم میمونه چی بگه...
    برای ریکودو شدن هر 2 قدرت سنجو و اوچیها لازمه مادارا هم فرایندش رو تکمیل کرد و شد این! تنفر تا چه حد؟ اخه تنفر از چی؟ مادارا هم شده هدف واسه هر کی میخواد تا تعصب و کم بینی خودش رو بکوبه روش اینا همش روانشناسیه ولی گفتنش در لغت نمیگنجه!

تقلب و لطف هاشیراما و ریکودو فلان و... همون ناروتو خوبه!

دارم به نتیجه میرسم اب تو هاون نکوبم بذارم هر کی با خودش خوش باشه نمیدونم اگر اینها رو به خود شماها میگفتن چی فکر میکردید با خودتون!!؟

20. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •