سلامم..لینکش را چند صفحه قبل گذاشته بودم از dpreview.com یه مقایسه ی تخصصی کرده بودش بین عکس و فیلمهای ایندو تا دورین و HX1
سلامم..لینکش را چند صفحه قبل گذاشته بودم از dpreview.com یه مقایسه ی تخصصی کرده بودش بین عکس و فیلمهای ایندو تا دورین و HX1
تا 250 همین sx110 بهترین گزینه است
از بین دوربین هایی که گفتین W230 بهتره. البته کیفیتشون اونقدرام فرق نمیکنه. بیشتر باید به مشخصاتشون توجه کنین.
sx110 را که ولش کن
همین w230 را میگیرم
راستی شارژر داره؟ (آخه بعضی از سایتهای ریویو ایرانی نوشته بودند شارژر نداره)
مموری خوب چه مارکی بگیرم؟
Last edited by s-b; 18-07-2009 at 13:26.
به نظر من یه ذره غیرمعقول میاد که شارژر نداشته باشه. البته اگه باتری قلمی میخوره چندان هم دور از انتظار نیست.
دوربین های سونی فقط مموری سونی میخورن. با توجه به این مساله که فیلم HD نمیگیره فکر میکنم 2 گیگ بگیری هم کفایت کنه.
شارژر داره.با خیال راحت خرید کنین.
اگه ميشه دوستاني كه تجربه دارن نظر بدن:
ميشه بگين در عمل فرق دوربين هاي
panasonic fz 28
canon g10
canon sx10
Fuji S100fs
چيه؟؟؟
دوستان من ريويو هاي اينا رو خوندم و از مشخصاتشون (روي كاغذ) اطلاع دارم ولي ميخوام بدونم در عمل هر كدومشون چه مزايايي بر ديگران دارن و كدوم بيشتر قابل توصيه هست؟
از توجهتون ممنونم
مهمترین ویژگی هاشون:
FZ28:
فیلمبرداری HD, کیفیت نسبتا خوب در ایزوی بالا, باتری لیتیومی با دوام خوب, از بین بردن اتوماتیک انحراف فامی, عملکرد خوب لرزشگیر و فوکوس, فرمت RAW
کیفیت نه چندان بالا در سطح پیکسل, چشمی کوچک
G10:
رزولوشن بالا و جزئیات بسیار خوب در حساسیت پایین, لنز با کیفیت بالا, فلاش و ماکروی خوب, تنظیمات روی بدنه و طراحی خوب و کیفیت ساخت بالا, RAW با کارآیی خوب
قیمت بالا, نویز زیاد حساسیت های بالای 400, عملکرد ضعیف فوکوس
SX10:
عکس های شارپ با کیفیت بالا در حساسیت های پایین, کیفیت ساخت خوب, دوام باتری عالی در صورت استفاده از NiMH, چشمی بزرگ, ال سی دی چرخان, قابلیت استفاده از فلاش اکسترنال
وزن زیاد در مقایسه با رقبا, مشکل انحراف فامی, دیافراگم 5.7 در حالت تله
S100fs:
نویز بسیار کم, جزئیات خوب و لنز با کیفیت بالا
انحراف فامی, باتری ضعیف, وزن فوق العاده زیاد
LX3:
لنز بسیار روشن 2.8-2.0 با واید 24 میلیمتر, کیفیت عکس بسیار خوب چه در حساسیت پایین و چه در حساسیت بالا, کیفیت ساخت بالا, تصحیح اتوماتیک انحراف فامی, ال سی دی با رزولوشن بالا, دوام باتری خوب, فرمت RAW, سبک
زوم تله ی 60 میلیمتر, فلاش ضعیف
در کل به نظر من اگه یه دوربین همه کاره میخواین SX10 و FZ28 هر دو مدل های خوبی هستند. اگه دنبال rangefinder هستین (که مسلما کیفیتش بهتره) LX-3 و اگه زومش براتون کمه G10.
Last edited by prowler88; 20-07-2009 at 14:39.
سلام
ببخشید چندتا فروشگاه خوب برای خرید دوربین دیجیتال تو تهران معذفی میکنید با آدرس که قیمتاشون مناشب مباشه
برای خرید sx10 یا اگه تو بازار باشه fz28 میخوام
من چندتا سول برام پیش اومده خیلی دوست دارم یکی کامل توضیح بده./؟؟
بریا خرید یه دوربین عکس برداری:::
1--باید بیشتر به چه چیزش توجه داشته باشیم..؟؟؟ (پیکسل..لنز..زوم..یا چیزای دیگش)....؟؟؟؟
2--برای خرید دوریبن عکس برداری اون دسته از دوربینهایی که دارای لنز بزرگتر هستند بهترن یا فرقی نداره؟؟
(مثلا مدل دوربین Canon IXUS 980 IS داری لنز کوچیک هست و 14.7 پیکسل...و دوربین Nikon COOLPIX P80 داری لنز بزرگ ولی 10.1 پیکسل..)...یا نمونه های دیر شرکتها..
3--این پاور شات یا سایبر شات یا کولپیکس که برای مدلهای دوربین هستتند یعنی چیه؟؟؟ مخصوصا سایبر شات و پاور شت...برای چی هستن؟؟؟
4--اگه من بخوام یه دوربین عکس برداری بخرم بنظرتون چه مارکیو بخرم بهتره؟؟؟ (بدون به قول معروف تعصب یا چیز دیگه))
5-- در آخر میشه بهم یکی دوتا دوربین عکس بردرای تا رنج 300 تا 350 هزار بهم معرفی کنید برم بخرم...؟؟ بخدا دیگه خسته شدم از بس سرچ کردم....
پ.ن.من دوربینی میخوام که ان نظر کیفیت عکس حرف اولو بزنه..طوری که .قتی چاپ میشه حال کنم..هه هه
ضمنا عکس بردرای باشه..
.............
ببخشید که زیاد شد..شرمنده ولی چیکار کنم دست خودم نیست..
منتظر جواب میمنونم..خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)