تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 2376 اولاول ... 2332833233293303313323333343353363373433834338331333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه delusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین تاریکی

پيش فرض

محمد نوازى: خوشحالم كه استقلال باخت!

ايران ورزشى - نوازى حالا كه از استقلال جدا شده راحت تر عليه تيم سابقش حرف مى زند: «با چند تيم ليگ برترى صحبت كردم ولى هيچكدام جاى خالى نداشتند كه به آنها بپيوندم. هنوز اميد خود براى پيوستن به تيم هاى ليگ برتر را از دست نداده ام. از ليگ يك چند پيشنهاد دارم ولى آنها هنوز در حال تست گيرى بازيكنان جوان هستند. اگر تيمى از ليگ برتر پيدا نشود مجبورم كه در ليگ يك بازى كنم. بازى استقلال مقابل پگاه را نديدم تا نظر بدهم ولى از شكست استقلال مقابل پگاه ناراحت نشدم چرا كه اول فصل است و نمى توان چيزى را پيش بينى كرد.»

داره خودمونی میشه delusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین تاریکی

پيش فرض

چون خودم وبلاگ ورزشی دارم و تمام اخبار را از سایتهای دیگه توش میذارم دیدم تاپیک استقلالی ها بی خبر هست برای همین هرچی خبر تو وبلاگم بود کپی کردم اینجا...

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رشتی های عزیز
    اینجا تایپیک استقلاله, فکر کنم این جمله به اندازه کافی واضح هست که احتیاجی به توضیح نداشته باشه.
    رشتــــــــــــــــــــی های عــــــزیـــــــــز

اینجا تایپیک استقلاله, فکر کنم این جمله به اندازه کافی واضح هست که احتیاجی به توضیح نداشته باشه.

وچیزی نباید بر علیه استقلال گفته بشه.
    مجتبي خان اينجا جاي خوبي براي درد و دل كردن نيست.
    ببینید دوستان چه تاپیک استقلال باشه چه تاپیک پگاه این صحبت های من چیزی نیست جز حقیقت و ابدا اسمش درد و دل این حرفا نیست...
    اینی هم که می بینید اینجا پست دادم به خاطر اینه که :
    1 - خبر ارسال فیلم فحاشی توو این تاپیک ارائه شد.
    2 - این تاپیک پربیننده تره تا تاپیک پگاه ، پس بزارید همه بدونن که چه خبره.همینطوری الکی الکی پگاه رو محکوم نکنن...
    حالا بازی برگشت که توو تهرانه معلوم میشه که تماشاگرنماهای استقلالی هم دست کمی از تماشاگرنماهای پگاه ندارن!!!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حسین كاظمی: مقابل سپاهان انگیزه بسیار بالایی دارم

حسین كاظمی هافبك بازیساز و دفاعی تیم استقلال تهران یكی از امیدهای امیر قلعه نویی برای بازی مقابل سپاهان است كاظمی كه یك فصل در سپاهان حضور داشته از این تیم شناخت كافی دارد. در مورد بازی استقلال و سپاهان به سؤالات ما پاسخ داد.
    ● اول از بازی مقابل پگاه بگو، آیا قبول دارید در این بازی خط میانی خوب كار نكرد؟
    ▪ من نمی دانم شما خوب بودن را به چه چیزی می گویید، بروید موقعیت های خط حمله را ببینید، مهاجمان ما بیش از ۸ موقعیت گل را از دست دادند و خط دفاع ما هم فقط یك بار غفلت كرد، این موقعیت ها چه جوری به وجود آمد باور كنید اگر فقط ۲ گل می زدیم الان همه از خط میانی سپاسگزاری می كردند، من در آن بازی نبودم اما این ها را گفتم تا از حقیقت دفاع كرده باشم .
    ● فكر می كنید شكست در بازی مقابل سپاهان چه تأثیری دارد؟
    ▪ شكست، جزئی از فوتبال است اگرچه در مقابل پگاه ما مستحق شكست نبودیم و نتیجه عادلانه شكست پگاه بود اما سعی می كنیم از این موضوع درس گرفته و در مقابل سپاهان از فرصت ها بیشترین استفاده را كنیم تا اگر حریف ما شانسی به یك موقعیت رسید مثل پگاه كه با حداقل فرصت امتیاز را گرفت، از ما امتیاز نگیرد.
    ● بازی سپاهان را چطور ارزیابی می كنید؟
    ▪ بازی سخت است، این تیم همیشه مقابل ما خوب بازی كرده و مثل همه تیم ها یك حریف قابل احترام است. سپاهان یك مدعی برای كسب عنوان قهرمانی است و ما باید خیلی هوشیارانه مقابل این تیم كار كنیم.
    ● انتظار می رود در این دیدار انگیزه بیشتری داشته باشید؟
    ▪ از سپاهان شناخت كافی دارم و مطمئن هستم بسیاری از ویژگی های این تیم حتی با وجود فیرات باز هم حفظ شده است سعی می كنم اگر در این بازی اجازه بازی كردن داشتم از این شناخت بهره گرفته و بازیكن تأثیرگذاری برای استقلال باشم.
    ● از تیم ملی برایمان بگو.
    ▪ بازی های غرب آسیا بازی های مهمی است و با توجه به اینكه تیم ملی جهت كسب آمادگی بیشتر در این مسابقات حضور یافته نباید این مسابقات را بی اهمیت دانست، تیم ملی نیاز به كمك دارد.
    ● پس به نوعی با نظر باشگاه در این زمینه مخالف هستید؟
    ▪ من تابع باشگاه استقلال هستم و هرگز موضع مخالف مقابل استقلال نمی گیرم، من احساس می كنم از حرف های مسئولان استقلال برداشت درست نشده است. استقلال، پرسپولیس، سپاهان و صباباتری شرایط متفاوتی دارند و این تیم ها به نوعی نگران وضعیت بازیكنان خود هستند و می ترسند با توجه به فشاری كه در تمرینات به بازیكنان وارد می شود دچار مصدومیت شوند وگرنه بعید می دانم كسی تیمش را وابسته به ۲ ۳، بازیكن بداند چرا كه فوتبال كار تیمی است.
    ● در مورد حرف هایی كه علی دایی در مورد قلعه نویی زده است حرفی نداری؟
    ▪ من به هر ۲ كه مربیان من هستند احترام می گذارم و امیدوارم این ۲ بزرگوار مثل همیشه در كمال آرامش به رشد فوتبال ایران كمك كنند.
    ● از این می ترسی كه به خاطر این اختلافات از تیم ملی خط بخوری؟
    ▪ خودتان می گویید تیم ملی، فكر نمی كنم مربیان تیم ملی چنین كاری بكنند، بین امیرخان و علی دایی اگر اختلافی هم باشد بیشتر یك اختلاف نظر است و قطعاً در آینده برطرف می شود امسال هم سرنوشت استقلال اهمیت دارد و هم اینكه تیم ملی اهداف بزرگی پیش رو دارد چرا كه هر ۲ نماینده ایران در میادین بین المللی هستند.
    ● از بازی مقابل سوریه بگو.
    ▪ همان طور كه گفتم تیم ملی برای كسب آمادگی بیشتر در این مسابقات شركت كرده و قطعاً در مقابل سوریه هم مثل قطر تمام تلاشمان را خواهیم كرد كه از فرصت ها برای گلزنی استفاده كنیم. سوریه حریف خوبی است اما باید برای شكست آماده باشد.
    ● پول هایت را از استقلال گرفتی؟
    ▪ هنوز اول فصل است و زود است كه از مشكلات مالی حرف بزنیم، انشا الله كه امسال مشكل مالی كمتری خواهیم داشت و استقلال بدون دغدغه مالی در مسابقات به میدان می رود.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پيش از تمرين امروز آبي پوشان/قلعه نويي: استقلال قطعا قهرمان ليگ مي‌شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از شكست برابر پگاه گيلان، از قهرماني تيم خود در ليگ برتر مطمئن شدم.
    امير قلعه‌نويي پيش از تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: پرسپوليس و استقلال بعد از هر باخت دچار مسايل حاشيه‌اي مي‌شوند؛ اما من با بازيكنان صحبت كردم تا از لحاظ روحي رواني در شرايط مطلوبي قرار گيرند و از نظر روحي براي ديدار با سپاهان آماده باشند.
    وي افزود: در مسابقه با پگاه از نظر فني از بازيكنان راضي بودم؛ اما در نتيجه‌گيري بدشانس بوديم و نتوانستيم تك گل پگاه را جبران كنيم.

وي با تاكيد بر اين نكته كه ما موظفيم به تيم ملي بازيكن بدهيم؛ تصريح كرد:‌ اينجا ديگر بحث من و دايي مطرح نيست و موفقيت كشورمان ايران مطرح است؛ اما اگر اين روال در تيم ملي ادامه پيدا كند مجبوريم با كفاشيان جلسه بگذاريم تا به توافق برسيم. من و بازيكنان با تمام وجود در اختيار تيم ملي هستيم؛ اما بايد تعامل داشته باشيم.
    قلعه نويي در مورد ميانجيگيري براي آشتي وي با دايي گفت: با هيچكس قهر نبوده و نيستم و باز هم اعلام مي‌كنم فقط براي منافع استقلال اين صحبت‌ها را انجام دادم.
    سرمربي سابق تيم فوتبال در مورد فشردگي مسابقات ليگ كه هر 5 روز يك بار انجام مي شود گفت: تابع فدراسيون هستيم و هر چه تكليف كنند موظف به پذيرش آن هستيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

روانخواه تنها مصدوم استقلال تهران است/آمادگي پولادي براي بازي مقابل سپاهان اصفهان

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران پس از هفته ها مصدوميت، براي بازي برابر سپاهان آماده است.
    مهرداد پولادي كه مدتها دچار مصدوميت بود، مي تواند در هفته سوم ليگ برتر به ميدان برود.
    اميدرضا روانخواه كه رباط صليبي پايش دچار پارگي شده است، تنها بازيكن مصدوم آبي پوشان در ديدار با سپاهان است.
    ابراهيم تقي پور نيز مصدوميت جزيي دارد كه گفته مي شود براي بازي با سپاهان آماده خواهد شد.
    وحيد طالب لو و حسين كاظمي نيز به دليل حضور در اردوي تيم ملي نيز در اين هفته همراه استقلال تمرين نكرده اند.
    استقلال از مجموع 2 بازي اول ليگ 3 امتياز دارد و درمكان هفتم جدول است.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همبازي روماريو در استقلال تهران

پرنس مهاجم برزيلي كه در اردوي تركيه استقلال حضور داشت، امروز دوباره به جمع بازيكنان اين تيم پيوست و پس از احوالپرسي با قلعه نويي همراه بازيكنان تمرين كرد.
    مسئولان استقلال به دنبال جذب يك مهاجم ششدانگ و گلزن هستند.مهاجمان ايراني استقلال در اين فصل تاكنون نتوانسته اند در امر گلزني موفق عمل كنند.

مسئولان باشگاه استقلال تهران اعلام كردند، اين مهاجم 30 ساله برزيلي كه سابقه بازي در تيم هاي مطرحي چون واسكودوگاما و حضور درليگ ژاپن را دارد

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هاشم بیگ زاده در گفتگو با bleu2u4u:
    برای شکست دادن سپاهان لحظه شماری می کنم// به قلعه نویی حق می دهم که نگران باشد

تهران– bleu2u4u:هافبک تیم استقلال تهران با اشاره به وضعیتش گفت:خدا را شکر پس از پشت سر گذاشتن مصدومیتم با آمادگی کامل در تمرینات شرکت می کنم تا با حضور در بازی مقابل سپاهان شایستگی هایم را نشان داده و غیبتم در دو هفته اول لیگ را بخوبی جبران کنم.
    هاشم بیگ زاده روز چهارشنبه درگفتگو با bleu2u4u خاطر نشان ساخت: پس از مصدومیتی که پیش از شروع رقابت های لیگ برتر برایم بوجود آمد زیر نظر پزشک تیم به درمان آن پرداختم و حالا با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت آماده ام تا با انگیزه ای بالا غیبتم در دوهفته اول را جبران کرده و مقابل سپاهان شایستگی هایم را به اثبات برسانم.
    وی تصریح کرد: در حال حاضر از وضعیتم راضی هستم و برای بازی مقابل سپاهان لحظه شماری می کنم چراکه قصد دارم با درخش در ترکیب استقلال بار دیگر پیراهن تیم ملی را برتن کنم.
    بیگ زاده با اشاره به شکست تیم استقلال مقابل پگاه به bleu2u4u گفت: متأسفانه موقعیت های مسلم گل زنی را یکی پس از دیگری از دست دادیم و در حالی که باخت مستحق باخت نبودیم بر اساس قانون نانوشته فوتبال بازی را واگذار کردیم اما باید بگویم که اما این باخت چیزی از ارزش های استقلال کم نخواهد کرد.
    وی درخصوص اعتراضات قلعه نویی به دلیل حضور نداشتن دو بازیکن ملی پوش تیم استقلال در بازی مقابل پگاه اظهار داشت: به عقیده من بازی های غرب آسیا در سطحی نیست که بخواهیم از بازیکنانی همچون کاظمی ،طالب لو و... استفاده کنیم و بهتر بود تا با تیم ملی جوانان این مسابقات را انجام می دادیم و در کل به قلعه نویی حق می دهم که در مورد شرایط آینده تیمش نگران باشد.
    وی افزود: من در این خصوص حق را به قلعه نویی می دهم چراکه درصورت حضور کاظمی و طالب لو به حتم روند بازی به گونه ای دیگر رقم می خورد و نتیجه بازی چیزی غیر از این بود که در حال حاضر می بینید.
    بیگ زاده گفت: با تمام این تفاسیر چیزی عوض نشده و ما سی و دو هفته دیگر وقت داریم تا با پیروزی های متوالی که در لیگ بدست می آوریم مقام قهرمانی را از آن خود کنیم که من به این قضیه خیلی امیدوارم.
    Last edited by bleu2u4u; 14-08-2008 at 08:04.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جواد زرینچه در گفتگو با bleu2u4u:
    تعدد بازیکنان سایپا و سپاهان در تیم ملی بودار است// اختلافات پیش آمده بین دایی و قلعه نویی تاسف بار است

تهران- خبرگزاری bleu2u4u: بازیکن اسبق استقلال تهران درخصوص دعوت بیش از حد از بازیکنان سایپا و سپاهان برای حضور در مسابقات غرب آسیا گفت: نمی خواهم صلاحیت بازیکنان دعوت شده از این دو تیم را زیر سئوال ببرم اما فکر می کنم دعوت بیش از حد از بازیکنان این دو تیم بودار است.
    جواد زرینچه روز سه شنبه در گفتگو با bleu2u4u، خاطر نشان ساخت: دایی با دعوت تعداد زیادی از بازیکنان سایپا و سپاهان شایعات زیادی را در فوتبال ایران به وجود آورد که می توانست با کمی دقت بیشتر مانع از ایجاد این شایعات شود.
    وی افزود: اگر کمی انصاف بیشتر رعایت می شد هیچ بازی در این هفته لغو نمی شد البته لغو بازی دو تیم سپاهان و سایپا کاملا به نفعشان بود.
    بازیکن اسبق استقلال تهران در خصوص وضعیت استقلال در لیگ سال جاری به bleu2u4u گفت: فعلا برای صحبت در خصوص شرایط استقلال زود است و باید کمی صبر کرد تا بتوانیم در مورد استقلال صحبت کنیم. باید فعلا از انتقاد پرهیز کنیم و به عقاید قلعه نویی احترام بگذاریم.
    زریینچه درخصوص صحبت های دایی علیه قلعه نویی تصریح کرد: استقلال و تیم ملی برای شخص خاصی نیست و این دو تیم برای مردم است. اختلافات پیش آمده بین دایی و قلعه نویی تاسف بار است و این دو مربی که از بزرگان فوتبال ایران هستند باید کمی مهربانانه تر با یکدیگر برخورد کنند
    Last edited by bleu2u4u; 14-08-2008 at 08:06.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

كوشكى: يك روز جهنمى را براى سپاهان رقم مى زنيم

بيژن كوشكى، هافبك تيم فوتبال استقلال تهران در رابطه با شرايط فعلى تيمش گفت: وضعيت خوبى داريم. امسال تيم ما تيمى پرمهره است. براى قهرمانى پا به رقابت ها گذاشته ايم و قطعاً در پايان فصل جام در دستان كاپيتان استقلال خواهد بود. تمامى اعضاى تيم شكست مقابل پگاه را فراموش كرده اند و هدف كنونى ما پيروزى مقابل سپاهان است.كوشكى در مورد سپاهان اظهار داشت:آنها پتانسيل بالايى دارند. سپاهان در اين چند سال اخير هميشه در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته است. قطعاً مقابل آنها كار سختى خواهيم داشت. ما در ورزشگاه آزادى بازى مى كنيم و اميدوارم هواداران نيز روز يكشنبه ما را تنها نگذارند و به استاديوم بيايند تا به كمك آنها روزى جهنمى را براى سپاهان رقم بزنيم.كوشكى اضافه كرد: خوشحال مى شوم اگر مقابل سپاهان نيز به من بازى برسد. اين باعث افتخار من است كه در تركيب پرافتخارترين تيم آسيا بازى كنم. به هر حال من فقط تمرين مى كنم و ديگر همه چيز به نظر قلعه نويى بستگى دارد. استقلال مدافعان خوبى دارد و هر كدام بازى كنند فرقى نمى كند. مهم اين است كه تيم موفق شود و اگر اين اتفاق بيفتد مايه افتخار تمام بازيكنان است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •