تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 356 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

اقا تورو خدا منو راهنمایی کنید.من در مورد hummer h1 میتونم تا 100 ملیون هزینه کنم.(اما فعلآ نه سه ماه تا 4 ماه دیگه)
    در مورد گلف و الفا هم تا 40 -50 ملیون.البته بگم من یکی از این 3 رو میخوام.و اینکه نمره بشه برام خیلی مهمه. یه hummer h2 تو چهار راه پارک وی دیدم.یشمی رنگ بود لامسب مثل تانک بود.ولی گذر موقت بود.اگه اونجوری باشه به درد من نمیخوره.یه کوروت c5 نارنجی 350 اسبی 2004 هم به تازگی وارد ایران شده.اقا اینم بگم من رو با اون دوستمون که Ferrari 599 GTB Fiorano و دو سه تا مورسیه لگو و 550 مارانلو و fxx داشت مقایسه نکنیدا!!
    راستی در مورد دوستی که دوج چالنجر سوپر چارجر دار داره باید بگم شما میتونی با مجله ماشین تماس بگیری تا تو هم به جنبش خودروهای کلاسیک بپیوندی و ماشینت در سرتاسر اسیا و بعضآ اروپا و امریکا معرفی بشه.واقعآ چیز استثنائئیه.مجله ماشین هم از این چیزها به سادگی نمیگذره.دفتر مجله ماشین : 88528021

در مورد دکمه ی سرعت هم بگم که جایی نگید دکمه سرعت.
    بلکه یه اسم علمی داره که من الان خاطرم نیست.این تکنولوزی رو روی بسیاری از کامیون ها و تریلی ها میتونیم ببینیم.روی fh12 , fh16 , و اکتروس ها این سیستم وجود داره که مثلآ وقتی شما با سرعت 70 تا داری میری با بکار انداختن اون سیستم یهدفعه سرعتت میشه 95 تا.دکمه سرعت عامیانه ترین اسمیه که میتونستیم استفاده کنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عکس ماشینای فوق العاده در ایران
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راستی چجوری از vinمیشه اطلاعاتی بدست آورد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا جريان اين دكمه‌ى كذايى چيه؟!

علی ؟ تو دیگه چرا ؟

بابا این خزعغولات چیه !! من یه چیزی به شوخی پروندم در جواب این رفیقمون که حالش خوب نبود ! دکمه سرعت چیه ؟!!!!! بابا تیپ 5 و این ... خوری ها !!!!!

بابا سر ظهری ما رو نخندونید !!!

در مورد دکمه ی سرعت هم بگم که جایی نگید دکمه سرعت
    بلکه یه اسم علمی داره که من الان خاطرم نیست.این تکنولوزی رو روی بسیاری از کامیون ها و تریلی ها میتونیم ببینیم.روی fh12 , fh16 , و اکتروس ها این سیستم وجود داره که مثلآ وقتی شما با سرعت 70 تا داری میری با بکار انداختن اون سیستم یهدفعه سرعتت میشه 95 تا. دکمه سرعت عامیانه ترین اسمیه که میتونستیم استفاده کنیم

.

بابا ! بی خیال ! این حرفها چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم منتظرو شما OVER DRIVE باشه ! دوست عزیز این چیزا چه ربطی به تیپ 5 داره !!!! ( خدایا شکرت !)

اقا تورو خدا منو راهنمایی کنید.من در مورد hummer h1 میتونم تا 100 ملیون هزینه کنم.(اما فعلآ نه سه ماه تا 4 ماه دیگه)

.
    دوست عزیز ! این شائاله همون موقع درخواست بدی بهتره . تجربه نشون داده چون هیچ وقت در این مملکت روی یک قانون که هست و انجام میشه بیش از 1 هفته اکتفا نباید بکنی . چه برسه به 4 ماه !!!! چون هر هفته نقض قانون قبل و چیزه دیگه وضع میشه . پس بهتره به جای اینکه رو حرف الان من حساب کنی بر حسب قانون الان همون 4 ماه دیگه تقریبا مطرح کنید .
    Last edited by Nomber1; 24-12-2007 at 16:26.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا اگه پول باشه چجوری میشه هر ماشینی رو وارد کرد؟
    در مورد هزینه ها لطفا توضیح بدید.
    مرسی
    بله که میشه ! چه جوری یه دوچ چلنجر اومده با 2 تا توربو !!! اونم 12 میلیون هر کدوم از توربو ها ( بهت انداختن !)

میدونم آقا حمیدو میگی دیگه .
    در مورد موتور وقتی خریدم طرف عوض کرده بود.بعد سال 1371آوردم
    نه بابا چرا ناراحت بشم ؟
    ASM Superchargerمارکشه
    من تو اینترنت خریدم سال 1378
    با shipingو گمرک شد دونه ای 12تومن
    در مورد عکس دو روز دیگه صبر کنید من بعد از بازسازی میزارم

ا ؟ ا ؟ ا ؟ زشته / زشته / زشته . نزن این حرف رو ! حمید آقا گل این جمع بوده

دوست عزیز مطمئنآ این قیمت نیست و خیلی کمتر از ایت حرف هاست ...

بالاخره یه جورایی میشه دیگه ! ( هنوز خودمونی نشدی که !)
    Last edited by Nomber1; 23-12-2007 at 13:14. دليل: یادم رفت از حمید بابایی دفاع کنم !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اون فرق داره من موقعی آوردم که انقدر سخت نمیگرفتن .

ما این همه اطلاعات دادیم بعد یه سوال پرسیدم......
    Last edited by hemi; 23-12-2007 at 15:04. دليل: یادم رفت از شهید بابایی دفاع کنم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

عکس ماشینای فوق العاده در ایران
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !Thx so much

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ما این همه اطلاعات دادیم بعد یه سوال پرسیدم......

دوست عزیز .

اینجا کسی اطلاعاتی که در اختیار کسی میزاره به خاطر منفعت خاص یا صرفا اینکه حتما جواب اون اطلاعات رو بگیره این کار رو نمیکنه . شما که 2 روزه اومدید اینجا . از صفحه 330 تازه پست دادید . اونی که از اول تاپیک تا الان بوده پس اصلا نباید با کسی حرف یزنه دیگه ؟

بجه های اینجا خیلی وقته دارند زحمت می کشند توقعی هم از کسی ندارند . یعنی کسی به حرف اینها گوش نمیکنه . 1000000000 بار به مدیرای ... گفتند انجمن شه اینجا که نشد . پس دارند برا دل خودشون حال میدند و به بچه ها اطلاعات میدند /

من هم اگه گگفتم هنوز خودمونی نشدی اولا شوخی بود / دوما من متن تکست ندارم کامل یه متن هست که دارم مینویسم و هر وقت کامل شد ( شاید تا فردا شاید امشب ( میزارم تا همه استفاده کنند .

V I N یعنی Vehicle Identification Number /
    یک کد شناسایی خودرو هست که در مورد چلنجر وی ای ان هایی که تعریف شده کاملا یونیت و منحصر به فرده و کاملا میشه با یو ای ان به کلیه مشخصات ظاهری / فنی و حتی خریدار و ادرس اون دست یافت /.

حالا جزییاتش رو کامل میکنم براتون .
    Last edited by Nomber1; 23-12-2007 at 16:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسی

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

در مورد دکمه ی سرعت هم بگم که جایی نگید دکمه سرعت.
    بلکه یه اسم علمی داره که من الان خاطرم نیست.این تکنولوزی رو روی بسیاری از کامیون ها و تریلی ها میتونیم ببینیم.روی fh12 , fh16 , و اکتروس ها این سیستم وجود داره که مثلآ وقتی شما با سرعت 70 تا داری میری با بکار انداختن اون سیستم یهدفعه سرعتت میشه 95 تا.دکمه سرعت عامیانه ترین اسمیه که میتونستیم استفاده کنیم.
    این دکمه در کامیون mercdes benz actros اسمش پاور شیفت
    من یه فیلم ازش دارم وقتی میزنه ماشین جون میگیره 20 30 تا به سرعتش اضافه میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •