ممنون counter attac یعنی چی ؟با چه کلید ی .شرمنده من تازه واردم![]()
ممنون counter attac یعنی چی ؟با چه کلید ی .شرمنده من تازه واردم![]()
دوستان من همون اول بازی یه ماموریت میده بنام pichpacket اینجا باید چیکار کنم.میرم دنبال یارو فرار میکنه
باید اول به حرفاشون گوش کنی و بعد به آرومی بری از کنارش SHIFT رو بزنی که ازش دزدی کنه (نباید بفهمه) و باید خیلی آروم حرکت کرد
دوست من در کل برای کشتن با شمشیر توی این ورژن دو راه داری:
یکی این کلید سمت چپ موس رو به طور منظم و به موقع پی در پی بزنی که خوب در اون صورت هی حمله می کنه و دشمنا رو می کشه و در مواردی که به طور منظم دکمه رو بزنی حرکات مخصوصی می کنه که دشمن رو در جا می کشه.
مثلا یهو شمشیر می کنه وسط قلبش.
راه دیگه که واقعا مخصوص این بازی هستش که کاملا آدم رو یاده جنگ های وافعی می کنه اینه که کلید سمت راس موس رو نگه داری که همون دفاع کردن می شه و بعد درست هنگامی که دشمن می خواد حمله کنه کلید سمت چپ موس رو هم فشار بدی که اینجوری با حرکاتی دشمن رو در جا می کشه یا صدمه ی جدی می زنی.(که فکنم به این می گن counter attac)
توی این ورژن همیشه می تونی از این طریق از خودت دفاع کنی. ولی در ورژن 2 همیشه نمی شه.
سلام دوستان
تو مرحله اورشلیم از بازی می پره بیرون
الان سه تا کرک رو امتحان کردم بدبختی اینجاست که هر بار که کرک رو عوض می کنم مجبورم بازی رو از اول برم تا اون قسمت اورشلیم تا ببینم کرک کار می کنه یا نه
لطفا یکی برام کرک درست و مطمئن رو بذاره دیگه کم کم دارم زده میشم
ممنون
این مربوط به نسخه بازی میشه. سری اولی که به بازار اومد این جوری البته کرک شده هاش برای حلش هم یه پچ حدودا 900 مگی روسی بود. که اون هم دردسرهای خودش رو داره.
شما یه نسخه جدید تر رو باید تهیه کنید. نسخه هایی که الان تو بازار هست اکثرا مشکل ندارند.
ای بابا پس باید بی خیالش بشم البته من نسخه کامل تموم کردم خواستم این رو هم برم که انگار مشکلات زیاده
نسخه جدید منظورم ACII نیستا !!
توزیع های بعدی همون AC رو تو بازار ایران میگم.
میدونم
نسخه های بعدی AC رو میگی که اونطور که من متوجه شدم نسخه های اولیه همین ایرادو داشتن
البته من این بازی رو اون موقع انجام ندادم چون درگیر بازی های دیگه بودم
بعد یه مدت اومدم دوباره برم . رسیدم مرحله آخر . ایندفعه بعد کشتن اون چند نفر ( المعلمی کپی پست شده بود ) یه ضربه بهش زدم و سریع رفت بالا و هیچ راهی نیست بزنمش . چیکارک نم ؟ دوباره load کردم نشد ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)