یک سوال دیگر
من یک فایل دیدم که تمام شیت هایش درونش یک نمودار بزرگ و تمام صفحه شده بود
و قسمت view (اون پایین) نماهای دید (چی بهش می گن) خاموش بود
چطور می توان در هر شیت یک نمودار را به صورت بزرگ شده قرار داد
و جدول آن پیدا نباشد
یک سوال دیگر
من یک فایل دیدم که تمام شیت هایش درونش یک نمودار بزرگ و تمام صفحه شده بود
و قسمت view (اون پایین) نماهای دید (چی بهش می گن) خاموش بود
چطور می توان در هر شیت یک نمودار را به صورت بزرگ شده قرار داد
و جدول آن پیدا نباشد
براي فورمول.نوشتن در اكسل كافيست درءسلول مورد نظر اول علامت =را واردكرده و بعد هر فرمولي را كه بخواهيم بنويسيم مثل 2+3= بجاي.عدد نوشتن در فورمول ميشود هركدام از اعداد را در.يك سلول قرار داده و.در فورمول بجاي عدد آدرس سلول حاوي.آن.را قرار دهيد مثل a2+b2= در اينصورت با عوض شدن اعداد فرمول نياز به تعويض.ندارد
براي اين كار بعد از تكميل چارت روي فضاي خالي داخل آن راست.كليك كرده و move chart را انتخاب كنيد بعد. از پنجره بازشدهءnew sheet را انتخاب نماييد براي اينكه.جداول اصلا فابل رويت نباشند ميتوانيد آنها را به اين روش مخفي كنيد كه ابتدا روي نام.sheet راست كليك كرده.و ازءمنو باز شده hideرا انتخاب كنيد
Last edited by f.s.vakil41; 06-06-2012 at 14:27.
سلام
بابت روش فرمول واقعاً ممنون خیلی روان گفتید مرسی
راستی برای تقسیم علامت / بگذارم یا چی
2- برای سوال نمودار که قرار شد در یک شیت باشد
اون موردی که دیدم جور دیگه ای بود انشاء اله نمونه اش را پیدا می کنم و آپ می کنم مرسی
سلام
خوشحالم که به دردتون خورد
برای تقسیم از همان علامت / باید استفاده کنید
برای چارت می توانید جدول را هم بصورت مخفی در SHEETداشته باشید به این شکل که بعد از ساختن و تکمیل چارت آنرا در زیر جدول قرار دهید . بعد سطر های حاوی جدول را با گرفتن و دراگ کردن شماره سطر های آن هایلایت کرده روی آن ( درهمان قسمت شماره سطرها ) راست کلیک کنید و گزینه hide را انتخاب کنید تمام سطر های حاوی جدول مخفی می شوند .اندازه جدول را هم مثل یک تصویر با گرفتن و کشیدن گوشه های می توان تنظیم کرد
سلام
چطور می تونم نمودار عمودی را از سمت چپ به راست منتقل کنم؟
ممنون
![]()
با سلام
من یه بانک اطلاعاتی اولیه دارم که شامل کد پرسنل مجموعه و مشخصات کامل آنها به همراه خانواده آنها می باشد
حالا برای بانک اطلاعات ثانویه می خواهم تعدادی از این افراد به همراه خانواده آنها قرار دهم که با دستور VLOOKUP انجام می دهم اما فقط اطلاعات اولین نفر را قرار می دهد و بقیه هم تکرار می کند
یک نمونه فایل هم پیوست می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی بفرمائید
با تشکر
سلام
چند تا سوال داشتم
1- برای جمع می نویسیم sum
برای باقی عملکردها چی باید نوشت
2- اگر بخواهم کلاً ستون o با ستون B جمع و در ستون D نوشته شود چطور یکی یکی تعریف نکنیم مثلاً در خانه c1 بنویسیم B1+d1 و در خانه c2 بنویسیم b2+d2 و الی ...........
3- فایلی دارم که گزینه های insert و delet وقتی روی سلول ها کلیک می کنم خاموش است چطور باید بازش کرد (فایل هم رمز نـــدارد)
4- بعضی از فایل ها هستند که در یک شیت اطلاعات وارد می شود و در شیت های دیگر به طور اتوماتیک از اطلاعات آن شیت استفاده می شود چطور این کار امکان پذیر است که نخواهیم اطلاعات را در شیت های دیگر وارد کنیم
یه سوال دارم از دوستان عزیز
چطور میشه داخل اکسل 2 تا ساعت رو با هم جمع کرد؟
توضیح بیشتر: 2 تا ستون دارم که ساعت شروع کار و ساعت پایان کار در آن تایم با ساعت و دقیقه قرار دادم. میخوام در ستون سوم جمع ساعات بطور ساعت و دقیقه کار قرار بگیره.
این کار رو باید چطور انجام بدم؟
این هم فایل نمونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by adel28; 09-06-2012 at 12:36.
با سلام
1- برای سه عمل اصلی دیگر از همان علامت های -و*و/ استفاده می شود
2- برای این کار باید نشانگر موس را روی سلول حاوی فرمول بر روی نقطه سیاه گوشه آن قرار دهید تا بشکل + نازک مشکی درآید بعد آن را به طرف پائین بکشید
4- برای این کار باید بین شیت ها لینک برقرار کنید . سلول مبدا را از شیت 1 کپی کرده و روی سلول مقصد در شیت دو راست کلیک کنید از لیست باز شده گزینه past special را انتخاب کنید نا پنجره آن باز شود حال روی دکمه پائین سمت چپ پنجره past link کلیک کنید ارتباط بین دو سلول برقرار شده است می توانید فرمول لینک را برای سایر سلول های مجاور از روش سوال دو تسری دهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)