تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 333 از 358 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    بخش جنوبی فروم که هوای خنکتری داره...اصولا اونجا پلاسم

پيش فرض

خب خب . اگه اجازه هست منم وارد بازی بشم و نظرمو اعلام کنم .

نکته اول اینکه در این عالم پهناور مخلوقات زیادی وجود دارن ، و همه شون یه گوشه ای دارن زندگی میکنن . اما به نظرم حکمت اینه که ما همدیگر رو نبینیم ، چون اون موقع به زبون ساده بگم ممکنه دعوامون بشه .
    انسان ها روی کره زمین نمیتونن با آرامش زندگی کنن و همدیگرو دارن لتو پار میکنن ، چه برسه به اینکه با کهکشانی ها هم ارتباط داشته باشن

اما نکته ای که در رابطه با ویدئو های فضایی ها در برخی سایت ها هست، به نظرم اینا یک مشت دروغ از سوی بعضی کشور هاس که باور های خودشونو به خورد جماعت بدن ، پیش خودتون فکر کردید که اگه فضایی با سفینه اش میاد زمین ، چرا همش میرن سمت کشورای خارجی ؟ چرا نمیان ایران ؟ نکنه ازمون میترسن ؟ اصلا چرا یکی شون نمیاد محله مون من ببینمش ؟ خب جواب مشخصه .
    به همون علتی که ما اجنه و دیو میبینیم و اونها نمیبینند...هر قومی اسطوره های خودش رو تصور و توهم میکنه....ژاپن جن آب داره(دورتادور پر از آبها) ، اروپا خون آشام ، خاورمیانه هم ذکر شد؛ آمریکای جهانخوار چون در اون مردم با تکنولوژی و فضای نویی رشد کردن بیشتر یوفو میبینند و در اونجا هم البته وفور وسایل هوانوردی و فضانوردی بیشتره.
    (البته همه جاها کم و زیاد داره و من بیشتر موردا منظورمه نه همه، همونطور که در ایران هم گزارش یوفو هست ولی به مراتب کمتر. در آمریکا هم گزارش جن هست ولی به مراتب کمتر)
    و اینکه گزارشهای یوفو میتونه ساختگی باشه البته همونطور که خودتم میگی ضد این نیست که حیاتهای بیگانه وجود داشته باشند یا نداشته باشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

به همون علتی که ما اجنه و دیو میبینیم و اونها نمیبینند...هر قومی اسطوره های خودش رو تصور و توهم میکنه....ژاپن جن آب داره(دورتادور پر از آبها) ، اروپا خون آشام ، خاورمیانه هم ذکر شد؛ آمریکای جهانخوار چون در اون مردم با تکنولوژی و فضای نویی رشد کردن بیشتر یوفو میبینند و در اونجا هم البته وفور وسایل هوانوردی و فضانوردی بیشتره.
    (البته همه جاها کم و زیاد داره و من بیشتر موردا منظورمه نه همه، همونطور که در ایران هم گزارش یوفو هست ولی به مراتب کمتر. در آمریکا هم گزارش جن هست ولی به مراتب کمتر)
    و اینکه گزارشهای یوفو میتونه ساختگی باشه البته همونطور که خودتم میگی ضد این نیست که حیاتهای بیگانه وجود داشته باشند یا نداشته باشن.

نه منظوره من این نیست که خارج از کره زمین مشاهده شده یا نشده . منظورم اینه که توی مثلا یوتیوب طرف دم در خونه شون از یه سفینه فیلم گرفته !
    به هر حال من مخالف مخلوقات در دیگر کرات نیستم . من فقط میگم فیلمای منتشر شده ساختگی هستن . اگه نبودن حتما یکی شون تا به حال دیده بودیم ، نه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

در گذشته انسان به قاره امریکا نیز دسترسی نداشت ولی امروزه دسترسی دارد. حکمت الهی فراتر از درک ماست ولی امروزه ستارگان و کهکشان ها که به نظر بنده در اندازه و تعدادشان بزرگنمایی شده است نقش مثبت مانند مسیریابی برای انسان دارند.
    شما بگویید اگر انسان اشرف مخلوقات نیست چرا ستارگان و خورشید و کهکشان هایی که در آسمان هستند و به دور زمین می چرخند بدون آنکه با هم برخورد کنند یا به زمین بیفتند؟

بنده اینگونه فکر می کنم البته تعادل ستارگان به دلیل زمین است چون زمین بزرگ تر است. زمین کمک می کند همه اجسام در آسمان متعادل باشند بدون آنکه به روی زمین بیفتند. بنده و شما در مقامی نیستیم که حکمت پروردگار را زیر سوال ببریم.
    دوست عزیز شما در قرون وسطی زندگی میکنید؟
    الان چند قرن هست که ثابت شده زمین دور خورشید میچرخد و در این دنیا نقطه ی کوچکی است.
    ستارگان هم فقط نقش مسیریابی دارن که شما ببینی قبله کدوم طرفیه؟
    شما چطوری مهندس شدی که کلاس پنجم ابتدایی رو هم یاد نگرفتید.

اگر هم موجوداتی در سیارات و کهکشان های دیگر باشند این امکان نیز وجود دارد که آنها نیز همچون ما نتوانسته اند به آن دانش و تکنولوژی پیشرفته دست یابند که خود را آماده چنین سفرهای طولانی بین کهکشانی کنند.

4. 5 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما در قرون وسطی زندگی میکنید؟
    الان چند قرن هست که ثابت شده زمین دور خورشید میچرخد و در این دنیا نقطه ی کوچکی است.
    ستارگان هم فقط نقش مسیریابی دارن که شما ببینی قبله کدوم طرفیه؟
    شما چطوری مهندس شدی که کلاس پنجم ابتدایی رو هم یاد نگرفتید.

اگر هم موجوداتی در سیارات و کهکشان های دیگر باشند این امکان نیز وجود دارد که آنها نیز همچون ما نتوانسته اند به آن دانش و تکنولوژی پیشرفته دست یابند که خود را آماده چنین سفرهای طولانی بین کهکشانی کنند.
    بنده قبلا هم درباره موضوع چرخیدن خورشید به دور زمین با سایر کاربران صحبت کرده ام. بنده معتقدم خورشید به دور زمین می چرخد و زمین مرکز کائنات است. من مخالف وجود حیات فرازمینی هستم و مهمترین دلیل هم شک بنده درباره اندازه سیاره ها و ستاره ها است که فکر نمی کنم به اندازه ای باشد که حیوانات یا انسان روی آن ها جای بگیرند.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

بنده قبلا هم درباره موضوع چرخیدن خورشید به دور زمین با سایر کاربران صحبت کرده ام. بنده معتقدم خورشید به دور زمین می چرخد و زمین مرکز کائنات است. من مخالف وجود حیات فرازمینی هستم و مهمترین دلیل هم شک بنده درباره اندازه سیاره ها و ستاره ها است که فکر نمی کنم به اندازه ای باشد که حیوانات یا انسان روی آن ها جای بگیرند.

حتی مدرک دینی هم برای عدم وجود موجودی در سیارات دیگر نیست. اسمشون هرچی که میخواد باشه، آدم فضایی یا فرازمینی مهم نیست مهم اینه آب ملاک حیاته و اگه سیاره ی دیگه ای آب داشته باشه و ما هنوز پیداش نکرده باشیم حتما حیات هم داره. دین هم این رو نقض نکرده.

بله درسته، خورشید به دور زمین میچرخه و زمین هم گرد نیست و جاذبه ای هم وجود نداره. دانشمندان ما هم مشکل روانی داشتن که اینارو کشف کردند.

حرفاتون کاملا منطقیه!!!

7. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sia mohamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام رفقا
    بشقاب پرنده ها همش دروغه
    من و شما رو خر می کنن تا نفهمیم چی میگذره
    قربونتون
    سیا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز با عقیده ی من و شما که واقعیت عوض نمیشه 2*2 که جوابش 15 نمیشه!
    یک سری مسائل قرن هاست که اثبات شده قبل از ورود به مبحثی اول اندکی مطالعه بفرمایید حتی در کتب مدارس ابتدایی هم می تونید پیدا کنید.

Last edited by Artam01; 27-10-2014 at 20:07.

10. 3 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام در بين مطالبي كه در مورد فضا خوندم اين يكي خيلي جالب بود گفتم بزارم شما هم بخونيد: آیا ما در فضا همسایگانی داریم ؟ یا وجود موجودات فضایی خیالی بیش نیست ؟ شاید ما به عنوان نمونه ای از موجودات هنوز در دوران کودکی بسر می بریم و در تاریکی سرگردانیم . از تاریکی میترسیم و و درون آن را جستجو می کنیم با این اطمینان که تنها نیستیم . میدانیم امکان دارد در اعماق فضا موجوداتی متفاوت از ما اما پیشرفته تر و هوشمندتر از ما وجود دارند که میتوانند اسرار وجود ما را برایمان روشن کنند . ما نیاز دار یم به این موضوع ایمان داشته باشیم . بعضی ازدانشمندان بر این امر تاکید دارند که ما تنها هستیم و انسان حاصل فرایند ظریف و دقیقی است که امکان تکرار آفرینش آن در جایی دیگر از کائنات وجود ندارد . عده ای دیگر میگویند در کائنات تعداد زیادی موجودات هوشمند وجود دارند . کره ما ذره ایست در پهنه کائنات . پهنه ای آنچنان وسیع و بی انتها که اندیشه قادر به درک آن نیست . . اینکه خود را نمونه منحصر بفردی در تمام عالم بدانیم اندیشه ای بی معناست .و از خود محوری بشر نتیجه میگیرد . اما اگر همسایگانی داریم چگونه می توانیم امید به دیدار آنها داشته باشیم ؟ آنها کجا هستند ؟ و چگونه می توانند فواصل بعید مابین ستارگان را بپیمایند ؟ بر لبه مرزهای علوم ریاضی و فیزیک نظریاتی جای گرفته که نه تنها پاسخی برای معماهای موجود به ما نمی دهند بلکه خود معماهای جدیدی را پیش روی ما میگذارند . یکی از این معماها وجود سیاه چاله هاست . سیاه چاله میدانیست با جاذبه ای هولناک که حتی نور را به درون خود میکشد . در سیاه چاله مسئله فضا - زمان در هم نوردیده میشود .. در آنجا احتمالا قوانین موجود فیزیک حکمفرما نیست . بعضی از دانشمندان احتمال میدهند سیاه چاله ها به فضا و ابعادی دیگر راه دارند و قوانین علت و معلول در آنجا معنای خود را از دست میدهند . آیا امکان دارد موجودی پا بدرون آن بگذارد زنده بماند و از دنیای دیگری سر درآورد ؟ آیا سیاه چاله ها راههای میان بری هستند که مرز سرعت و زمان در آنها از میان می رود ؟ از طرفی میتوانیم فرض کنیم همسایگان ما از فضاهای دور نمی آیند بلکه دور و بر ما هستند .ریاضیدانها احتمال میدهند جهان ما دارای جهان همزادی است که به موازات این جهان به وجود خود ادامه میدهد . آیا احتمال دارد گاه و بیگاه دریچه ای به آن جهان گشوده شود و موجوداتی از آن جهان به جهان ما وارد شوند و موجودات تی از دنیای ما به آن جهان بروند ؟ بعضی از دانشمندان جهان ما را بزرگتر از اتمی در یک مولکول - در مقایسه با کل کائنات - نمیدانند . تعداد بیشماری جهان میتواند وجود داشته باشد . و در بسیاری از آنها موجودات هوشمند که واقعیتهای خاص خود را ابداع کرده اند . شاید در عالم واقعیتهای آنها گذشته آینده و حال در یک زمان اتفاق می افتد . شاید جهان آنها دارای دو بعد است یا بیست بعد و شاید سفرهای مابین ستاره ای در یک لحظه اتفاق می افتد . چنین است فرضیات حاشیه ای علم و که میداند شاید حقیقت عجیبتر از آن است که ریاضیدانها و فیزیکدانها بتوانند حتی در خواب ببینند .*** گزیده ای از کتاب سفر به ناشناخته ها معمای بشقابهای پرنده اثر کریستوفر .تی . لاین

12. 2 کاربر از پي سي ورد1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز با عقیده ی من و شما که واقعیت عوض نمیشه 2*2 که جوابش 15 نمیشه!
    یک سری مسائل قرن هاست که اثبات شده قبل از ورود به مبحثی اول اندکی مطالعه بفرمایید حتی در کتب مدارس ابتدایی هم می تونید پیدا کنید.
    چرا اتفاقا، گاهی 4 میتونه با 15 باربر باشه !
    در بعضی علوم این موارد توجیه خاص خودش رو داره و اینطور نیست که مطلقا باطل و اشتباه باشه.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض این دو موضوع رو با هم قاطی نکنین .

سلام دوستان
    پرونده ی این موضوع که در جهان هستی غیر از زمین , در جاهای دیگه هم ممکنه حیات وجود داشته باشهرو باز نگه دارین در ذهنتون چون هنوز هیییچکسی دلیلِ قاطعی که ثابت کنه اصلاً وجود نداره ارائه نداده .
    اما پرونده این موضوع که یوفوها ( بشقاب پرنده ها ) بیگانگانِ فضائی و موجودات فضائی هستند رو در ذهنتون ببندین و بذارین کنار .
    میپرسین چرا ؟
    چون تمام کشورهای پیشرفته و توسعه یافته , سازمانهائی دارند برای تحقیقاتِ فضائی و ساخت انواع فضاپیما و ایستگاههای فضائی در زمین و فضا و ساخت انواع تلسکوپهای زمینی و فضائی و ارسال کاوشگرهای گوناگون به جاهای مختلف منظومه ی شمسی و حتی خارج از منظومه ی شمسی برای یافتنِ حیات و حتی یک تک سلولی یا یک ملکول حیات , اما هییییچ کدومشون علاقه ای به تحقیقات در مورد بشقاب پرنده ها ندارند و حاضر نیستند یک دلار هم براش خرج کنند . چون خودشون خوب میدونند حقیقت چیه .
    مطلبِ کوتاهِ این تاپیک رو هم اگر دوست داشتین بخونین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •