عجیبه! من که ان82 دارم گوشیم هم فقط رو ویبرست ! گوشی رو آدم اگه رو ویبره نذاره که حال نمی ده
راستی ، اولا کاربر فعال کلوپ گوشی شدن و قهرمانی پرسپولیس رو تبریک می گم.ثانیا ، این ... گذاشتن تیریپ چیه ؟
خبرش رو بهمون بده که چی شد گوشیت.
عجیبه! من که ان82 دارم گوشیم هم فقط رو ویبرست ! گوشی رو آدم اگه رو ویبره نذاره که حال نمی ده
راستی ، اولا کاربر فعال کلوپ گوشی شدن و قهرمانی پرسپولیس رو تبریک می گم.ثانیا ، این ... گذاشتن تیریپ چیه ؟
خبرش رو بهمون بده که چی شد گوشیت.
مشکل من اینه که وقتی سیم کارتی که توی n95 ام هست رو در میارم و سیم کارت جدید میذارم sms اش کار نمی کنه! کسی میدونه باید چه کار کنم؟
تمام تنظیماتش رو هم چک کردم، شماره سرویس اس ام اس رو هم دوباره وارد کردم اما هیچ تاثیری نداشت:(
احتمالا شما گوشیت خیلی به سیم کارتت وفاداره!! (شوخی)
والا من تاحالا همچین جیزی ندیدم.
شاید دوستان دیگه بتونند کمکت کنند.
ممنون مجتبی جان...لطف داری...اقایی...
این گذاشتنه 3 نقطه فقط یک عادته بخدا...
نمدونم چیکارش کنم...لول...
...لول...
سیم کارت جدید رو که گذاشتی گوشیت رو به تنظیمات کارخونه برگردون.درست می شه احتمالا.
چاکریم
من یه راهی سراغ دارم.یه آچار بردار ، دکمه . کیبوردت رو بکن بنداز دور.اینجوری عادتت ترک می شه![]()
سیم کارت جدید رو که گذاشتی گوشیت رو به تنظیمات کارخونه برگردون.درست می شه احتمالا.
نمی دونم تنظیمات کارخونه چی بوده که! توی help خود گوشی نوشته بود وقتی سیم کارت رو عوض می کنید شماره مرکز سرویس دهنده رو چک کنید که درست باشه. منم چون هردو سیم کارت مال همراه اول هستش شماره مرکز رو تغییری ندادم همون 9891100500+ هست
شما برا برگشتن به تنظیمات کارخونه برو ادرس زیر:
تولز> ستینگ>جنرال> پنجمین گزینه یعنی فکتوری ستینگ
اگه رمز خواست پیش فرض 12345 هست. البته اگه عوض نکرده باشی!
کمک کمک.........................................
با سلام:
چند روزی میشه که گوشی من تصویر نداره همه چی هست به جزء تصویر صفحه نمایش ؟؟؟؟؟
دوستان یادتونه که گفتم ویبره گوشیم کار نمیکنه؟
امروز صبح دوباره شروع کرده به ویبره زدن و داره کار میکنه مثل روز اولش!!
نمیدونم چرا گوشیم اینجوری میشه؟
شاید بعضی موقع ها یه قسمتهایی از گوشی میرن استراحت میکنن و دوباره میان سر کارشون!!!!
تا حالا برای شما از این اتفاق ها افتاده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)