Metal Gear Solid Digital Graphic Novel این اسمش
نمیدونم چکار کنم![]()
Metal Gear Solid Digital Graphic Novel این اسمش
نمیدونم چکار کنم![]()
بازي هاش كپي ديگه ، مثل بقيه بازي ها ! البته اگه اينترنت سرعت بالا هم داريد مي تونيد دانلود كنيد ...ببخشید می پرسم ولی میشه بگید قیمت بازیهای psp چنده؟
میخوام برم psp بخرم gow بازی کنم.
اون متال گيره كلا سيستمش همين جوريه ! اسمشم روشه ديگه حالت رمان داره !Metal Gear Solid Digital Graphic Novel این اسمش
نمیدونم چکار کنم
یعنی 900 مگ دان کردیم پشم؟
کدوم ورژنش خوبه اسمش میگی یا لینک بده![]()
والا من خودم از متال گير Acid خوشم اومد ! ولي هيچكس به جز خودم از اون خوشش نيومد ! بيشتر طرفدار Metal Gear : Portable Ops نسخه بازين كه سبكش مثل همون متال گير هاي پلي استيشنه تقريبا ...
بچه ها لينك دانلود بازي گاد آف وا از رپيد رو الان تو تاپيك دانلود بازي هاي پي اس پي مي خوام بذارم !
کو من که ندیدم اینیم که خریدم ژاپنی بود
لینکاش کار نمیکنه
سلام جاويد جان . ما برگشتيم . كلاساي بعد از ظهرمو پيچوندم تا به عشقه گاد آف وار زودتر برسم تهران . حالا بازي كردي ؟ چه جوري بود ؟
تازه اومده ! البته فكر كنم همون زور چپوين انگليسي شده باشه دانلود نكردم !کو من که ندیدم اینیم که خریدم ژاپنی بود
اون موقع كه من گذاشتم سالم بود !لینکاش کار نمیکنه
آره بازي كرديم به ايرانم ربط نداره به پرشيا ريط داره !!!!!!!!!!!!!!!!! زياد بازي نكردم در كل خوبه ولي احساس مي كنم از نسخه دموش گرافيكش يه نمور كمتره !سلام جاويد جان . ما برگشتيم . كلاساي بعد از ظهرمو پيچوندم تا به عشقه گاد آف وار زودتر برسم تهران . حالا بازي كردي ؟ چه جوري بود ؟
آخ خوش به حالت!من امروز تهران گردی برگزار کردم گیر نیاوردم!
حالا اگه بازي ممنوع نشه مي آرن يواش يواش مغازه دارا تا رايت بزنن كاور چاپ كنن اينا يكم طول مي كشه ! البته خداييش كنترلش با آنالوگ Psp سخته مخصوصا جا هايي كه بايد سريع يه چيزي بپيچوني ! حجم فايل هم 1.49 گيگا بايت به صورت Iso من Cso ش نكردم ببينم حجمش چقدر كم مي شه ولي فكر نكنم كمتر از 1.2 گيگ بشه !آخ خوش به حالت!من امروز تهران گردی برگزار کردم گیر نیاوردم!
Last edited by J A V I D; 06-03-2008 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)