تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 616 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوستان یه سوال
    دوست من متولد سال 68 هست و امسال داره پیش میخونه حالا به هر دلیلی که به من نگفت نمیدونم چرا
    تا اخر شهریور 90مدرک پیش میگیره از این ور ازمون سراسری و ازاد شرکت کرده برای کنکور سال 90
    اگه ایشون دانشگاه ازاد یا دولتی سال 90 قبول بشن مهر سال اینده میتونه بره سر کلاس دانشگاه و مشکلی از نظر نظام وظیفه نداره ؟؟؟؟
    در ضمن دانش اموز هست و فقفه تحصیلی نداره
    ممنون میشم جواب بدید

هیچ مشکلی نداره برای شرکت در کنکور و رفتن به دانشگاه،
    اما به شروط زیر

1- همه مقاطع رو به صورت حضوری خونده باشه ( نوع تحصیل حضوری باشه)
    2- در یک مقطع بیشتر از 2 سال تحصیلی توقف نداشته باشه ( یعنی به طور مثال، پیش دانشگاهی رو بیشتر از 2 سال تحصیلی نمونده باشه ) یعنی تاریخ اشتغال در مقطع پیش دانشگاهی از 88/7/1 تا حداکثر 90/6/30 باشه

2. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من کف دست هام و کف پاهام زیاد عرق میکنه جوری شده که حتی ازشون چکه میکنه به نظرتون من معاف میشم؟ در صورت معافیت آموزشیو باید برم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من چند روز پیش همه مدارکم را برای معافیت پزشکی در پلیس +10 ثبت کردم و برگه معرفی به بیمارستان اومد و امروز هم رفتم بیمارستان و دکتره برگه را مهر کرد و گفت به احتمال 99 درصد معافی منم از فرط خوشحالی یادم رفت بگم حالا بعدش باید دیگه چیکار کنم؟
    کسی میدونه الان من باید چیکار کنم و برای کمیسیون خودشون نامه میفرستند در خونه یا؟؟
    ممنون عزیزان
    نامه میاد دره خانه که بری برای کمیسیون پزشکی

5. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من سوالی داشتم که به چند طریق چندین بار مطرح کردم ولی کسی جوابم رو نداد یه بار دیگه مطرح می کنم امیدوارم دوستان کمکم کنند:
    من در دوره کارشناسی پیوسته (ترم آخر)مشغول به تحصیل هستم و به دلیل اینکه در مدت مقرر تحصیلات را به پایان نرساندم ؛این ترم که برای گرفتن سنوات به نظام وظیفه رفتم به من سنوات دادن ولی با 3 ماه غیبت .حالا بعد از فارغ التحصیلی می توانم از معافیت پزشکی استفاده کنم یا به علت 3 ماه غیبت خوردن معافیت پزشکی نمی دن

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من کف دست هام و کف پاهام زیاد عرق میکنه جوری شده که حتی ازشون چکه میکنه به نظرتون من معاف میشم؟ در صورت معافیت آموزشیو باید برم؟

2 نوع معافیت داریم
    1-معافیت دائم
    2- معافیت از رزم

اگه معاف دائم بشی که کلا نمیری ( نه آموزشی نه خدمت) میشینی خونه
    اگه معاف از رزم بشی میری آموزشی
    اما خیلی فرق میکنه با آموزشی عادی

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

با سلام خدمت دوستان
    من سوالی داشتم که به چند طریق چندین بار مطرح کردم ولی کسی جوابم رو نداد یه بار دیگه مطرح می کنم امیدوارم دوستان کمکم کنند:
    من در دوره کارشناسی پیوسته (ترم آخر)مشغول به تحصیل هستم و به دلیل اینکه در مدت مقرر تحصیلات را به پایان نرساندم ؛این ترم که برای گرفتن سنوات به نظام وظیفه رفتم به من سنوات دادن ولی با 3 ماه غیبت .حالا بعد از فارغ التحصیلی می توانم از معافیت پزشکی استفاده کنم یا به علت 3 ماه غیبت خوردن معافیت پزشکی نمی دن

دوست عزیز به احتمال زیاد میتونی معافیت بگیری
    چون پزشکی میخوای معاف شی

8. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    برای مرخصی حین خدمت واسه دانشگاه قوانین خاصی هست چون من 18 ماه غیبت دارم ، اگه برم خدمت وبعد دانشگاه قبول بشم میتونم برم یا حتما باید خدمتو تموم کنم ،اصلا میتونم کنکور بدم ؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه کسی مشمول نباشه و زود بره دانشگاه بازم از معافیت تحصیلی استفاده می کنه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بنده 2تا سوال دارم

1. ایا در حین خدمت میشه در دانشگاه هم تحصیل کرد به صورت همزمان _ (پیام نور..نیمه وقت)

2. من الان دفترچه را از پلیس 10 گرفتم و پر کردم یه جاش نوشته که مدرک تحصیلی میخواد
    من رفتم دانشگاه و مراحل فارغ التحصیلی انجام دادم و فقط به من یه نامه داددن مربوط به معافیت تحصیلی و نظام ظیفه بود که از تاریخ تا این اریخ درس خوندم و مهر و امظا شده بود....به من گواهی موقت هیچی ندادن همین برگه کافی هست ایا؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    برای مرخصی حین خدمت واسه دانشگاه قوانین خاصی هست چون من 18 ماه غیبت دارم ، اگه برم خدمت وبعد دانشگاه قبول بشم میتونم برم یا حتما باید خدمتو تموم کنم ،اصلا میتونم کنکور بدم ؟
    ممنون
    اگه در حین خدمت قبول بشی ترخیصت میکنن ولی تنها شرطش نداشتن غیبته.

اگه کسی مشمول نباشه و زود بره دانشگاه بازم از معافیت تحصیلی استفاده می کنه ؟
    اگه امسال قبول بشی مطمئنا سال بعد مشمول میشی.چون هیچ رشته ای کمتر از یک سال نیست.

اگه معاف باشی که هیچ ولی اگه نباشی دانشگاه خودش برات معافیت تحصیلی میگیره.

بنده 2تا سوال دارم

1. ایا در حین خدمت میشه در دانشگاه هم تحصیل کرد به صورت همزمان _ (پیام نور..نیمه وقت)
    اگه بخایی بری دانشگاه از خدمت ترخیص میشی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام

اگه الان من دفترچه را پست کنم به احتمال زیاذ 6 ماه دیگه اعزام میشم

یعنی تابستون...........با این اوصاف اموزشی تو تابستون میوفته......اینکه خیلی بد میشه

حالا از شانس ما هم تو بندر عباس بیوفتیم دیگه هیچی

به نظر شما بهتر نیست دیرتر پست کنم من تا تیر 90 فرجه معاف تحصیلیم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •