تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 333 از 641 اولاول ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,321 به 3,330 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل اس ام اس

سلام دوستای عزیز و اساتید
    من یه گوشی p990i دارم و اس ام اس های توی inbox من وقتی ذخیره میشند ساعت عای عجیب و غریب دارند مثلا الان ساعت 12 ظهر برای من ا س ام اس اومده و ساعت گوشی هم درست هست اما میزنه ساعت 14 و این باعث میشه که sort شدن اس ام اس هام هم به هم بریزه میشه راهنمایی کنید چی شده ؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا شرمنده یه سوال دیگه:
    اگه مموری گارانتی داشته باشه یعنی برچسب هولوگرام داشته باشه فقط میشه اونو عوض کرد یا اینکه میشه کلا به مغازه دار پس دادش؟
    آخه من به یارو گفتم پس ور دار گفت نمیشه فقط میتونم برات عوضش کنم.
    ممنون.
    این بستگی به فروشنده داره باید باهاش شرط کنی و فاکتور هم بگیری. من به شرط تعویض خریدم. معمولا پس نمیگیرن. ولی موظف هستن عوض کنن البته اگر خراب باشه یا هنگ کنه. در ضمن هولوگرام هم ربطی به گارانتی نداره . حد اقل توی مموری گوشی که اینطوریه . باید به شرط بگیری.
    سلام دوستای عزیز و اساتید
    من یه گوشی p990i دارم و اس ام اس های توی inbox من وقتی ذخیره میشند ساعت عای عجیب و غریب دارند مثلا الان ساعت 12 ظهر برای من ا س ام اس اومده و ساعت گوشی هم درست هست اما میزنه ساعت 14 و این باعث میشه که sort شدن اس ام اس هام هم به هم بریزه میشه راهنمایی کنید چی شده ؟
    بارها و بارها جواب داده شد. توی 5-6 صفحه فبل مطالعه کن.---- همینجوریه چاره نداره.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

آره کار میکنه دوست عزیز
    چرا نمیتونی پلی لیست بسازی این که کاری نداره
    میری توی media player-->music-->playlist از اونجا new playlist رو انتخاب میکنی بعد هر آهنگی که خواستی بهش اضافه کنی میری روش more رو میزنی و add to playlist رو انتخاب میکنی

.
    ,عملی نیست. وقتی 600 تا فایل ام پی تری ریختی تو گوشی دیگه عملا امکان نداره پلی لیست بسازی چون همه این 600 تا رو عین گوسفند پشت سر هم نشون میده و اصلا امکان نداره بفهمی هر ترکی مال چه خواننده و چه آلبومیه . ماشالا آرتیست و آلبوم موسیقی ها هم که بی سر و تهه و معلوم نیت.

اینجوری میشه عملا
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 3
    track 3
    track 3
    track 3
    track 3
    track 3
    .
    .
    .
    از طریق file manager هم که نمیشه آلبوم ها ( فولدر ها) رو ریخت توی پلی لیست.!!!
    گفتم با مدیا پلیر ویندوز پلی لیست بسازم بریزم توی فولدر ها ولی بازم نمیشناستشون
    برنامه های دیگه پخش موسیقی هم نصب کردم همشون یه ایرادی دارن
    چاره چیه؟
    Last edited by nakhordemast; 10-11-2007 at 13:08.

داره خودمونی میشه Adel1977's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

سلام.
    ديروز داشتم با گوشي كار ميكردم. يه چندتا چيز جالب(به نظر خودم) موقع نوشتن متن با قلم رو صفحه فهميدم.
    شايد دموده شده باشه و خيلي هاتون ياد داشته باشين ولي بد نيست اينجا ذكر كنم:
    1-نحوه كپي كردن متن انتخابي: موقعي كه متن رو انتخاب ميكنيم(با نگاه داشتن قلم و كشيدن روي متن مثل موس كامپيوتر) با يك حركت قلم به سمت راست و سپس بالا(بدون برداشتن قلم مثل |__ ) متن انتخابي كپي ميشه و ميرهتو حافظه بدون اينكه از منوي Edit گزينه كپي رو بزنين. (اگه كسي طريقه پيست كردن رو بلده به همين صورت بگه كه من هر كار كردم نشد)
    2-موقع تايپ يه علامت مثلث سمت راست صفحه نشون ميده. من هميشه با خودم ميگفتم اين چيه تا ديروز كه فهميدم!!!
    وقتي بالاي مثلث يعني بالاي صفحه چيزي رو با قلم مينويسيم عدد تايپ ميشه. مثلا اگه شما هر كار هم كنيد كه S رو تايپ كنيد عدد 5 رو تايپ ميكنه
    بر عكس وقتي پايين مثلث با قلم چيزي رو مينويسيم در هر صورت حروف تايپ ميشه البته حروف كوچك
    برا نوشتن حروف بزرگ هم اگه قسمتي از نوشته بالاي مثلث و قسمتي پايين مثلث باشه حروف بزرگ تايپ ميشه.
    اميدوارم براتون جالب بوده باشه.

دوست عزیز سلام

در مورد روش پیست کردن بعد از کپی مورد کپی شده در حافظه باقی میمونه در هر قسمت دیگری که بروید با باز کردن منوی بالای صفحه وانتخاب ادیت و بعد پیست میتوانید آن را پیست کنید.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

,عملی نیست. وقتی 600 تا فایل ام پی تری ریختی تو گوشی دیگه عملا امکان نداره پلی لیست بسازی چون همه این 600 تا رو عین گوسفند پشت سر هم نشون میده و اصلا امکان نداره بفهمی هر ترکی مال چه خواننده و چه آلبومیه . ماشالا آرتیست و آلبوم موسیقی ها هم که بی سر و تهه و معلوم نیت.

اینجوری میشه عملا
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 3
    track 3
    track 3
    track 3
    track 3
    track 3
    .
    .
    .
    چاره چیه؟
    بهترين راه كه خودمم اين كار رو كردم اينه كه برنامه LCGJukebox رو نصب كني. با اين برنامه خيلي راحت ميشه پلي ليست ساخت.كافيه يك پوشه رو باز كني بعد قسمت Platlist گزينه Edit Play list رو بزني و بعد پلي ليست رو ذخيره كني.
    حالا موزيك پلير خود گوشي رو آپديت كن.ميبيني كه پلي ليستها رو ميشناسه به همين راحتي.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دوست عزیز سلام

در مورد روش پیست کردن بعد از کپی مورد کپی شده در حافظه باقی میمونه در هر قسمت دیگری که بروید با باز کردن منوی بالای صفحه وانتخاب ادیت و بعد پیست میتوانید آن را پیست کنید.

با تشكر.
    ولي من منظورم اين نبود.
    منظورم اين بود كه با همين قلم مثل روش كپي كردن كه اول به راست ميدي بعد بالا ، پيست كردم هم تقريبا همينجوري انجام بدي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

13

سلام به همه ی دوستان گلم توو این کلوپ.من خودم قبلا خیلی به اینجا سر می زدم ولی دیگه کمتر اینجا میام.
    یه درخواست از عزیزان داشتم.کسانی که P990i دارن می دونن.اگه کسی از شما بروبچ گل دموی P990i رو داره می شه خواهشا بذاره واسه دانلود!خیلی دنبالش گشتم.(همون فیلم گوشی رو می گم)...
    بازم می گم اگه دارین لطفا بذارینش برای دانلود!ممنون میشم.
    خواهشا یه جوابی به ما بدید.لطف می کنید(ضمنا اگه سوالی در مورد P990i هم داشتید بپرسید تا جایی که بتونم بهتون کمک می کنم"با اجازه ی اساتید عرض کردم"بالاخره ما هم یه چیزایی از این گوشی می دونیم که بدردتون بخوره)...
    Last edited by Titan Boy; 10-11-2007 at 15:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام.
    ديروز داشتم با گوشي كار ميكردم. يه چندتا چيز جالب(به نظر خودم) موقع نوشتن متن با قلم رو صفحه فهميدم.
    شايد دموده شده باشه و خيلي هاتون ياد داشته باشين ولي بد نيست اينجا ذكر كنم:
    1-نحوه كپي كردن متن انتخابي: موقعي كه متن رو انتخاب ميكنيم(با نگاه داشتن قلم و كشيدن روي متن مثل موس كامپيوتر) با يك حركت قلم به سمت راست و سپس بالا(بدون برداشتن قلم مثل |__ ) متن انتخابي كپي ميشه و ميرهتو حافظه بدون اينكه از منوي Edit گزينه كپي رو بزنين. (اگه كسي طريقه پيست كردن رو بلده به همين صورت بگه كه من هر كار كردم نشد)
    2-موقع تايپ يه علامت مثلث سمت راست صفحه نشون ميده. من هميشه با خودم ميگفتم اين چيه تا ديروز كه فهميدم!!!
    وقتي بالاي مثلث يعني بالاي صفحه چيزي رو با قلم مينويسيم عدد تايپ ميشه. مثلا اگه شما هر كار هم كنيد كه S رو تايپ كنيد عدد 5 رو تايپ ميكنه
    بر عكس وقتي پايين مثلث با قلم چيزي رو مينويسيم در هر صورت حروف تايپ ميشه البته حروف كوچك
    برا نوشتن حروف بزرگ هم اگه قسمتي از نوشته بالاي مثلث و قسمتي پايين مثلث باشه حروف بزرگ تايپ ميشه.
    اميدوارم براتون جالب بوده باشه.
    مرسی. واسه من جالب بود، بخاطر همین رفتم دنبال این قضیه.
    دقیقش اینجوریه:
    بالای مثلث: اعداد و علائم
    روبروی مثلث: حروف بزرگ
    زیر مثلث: حروف کوچک
    توو اینترنت گشتم و paste هم پیدا کردم + چیزای دیگه. باحاله، نگاه کنین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خواهشا یه جوابی به ما بدید.لطف می کنید(ضمنا اگه سوالی در مورد P990i هم داشتید بپرسید تا جایی که بتونم بهتون کمک می کنم"با اجازه ی اساتید عرض کردم"بالاخره ما هم یه چیزایی از این گوشی می دونیم که بدردتون بخوره)...
    من واسه خودمو پاک کردم. اگه حامد داشت واست آپلود میکنه. نگران نباش. یکم صبر کن.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینجوری میشه عملا
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 1
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 2
    track 3
    track 3
    track 3
    track 3
    track 3
    track 3
    .
    .
    .
    چاره چیه؟
    افسوس میخورم به افرادی که کینه بی اطلاعی خودشون رو سر تکنولوژی خالی میکنند . حالا این تکتواوژی هر چی

میخواد باشه کاری به اینش ندارم.

دوستان وقتی از چیزی خبر نداریم بهتره که بریم دنبالش بگردیم و تحقیق کنیم نه اینکه بیاید و اسم نتیجه کار یک

عالمه متخصص و کارآمد رو گوسفند بزارید. گوسفند اونهایی هستند که باعث شدند مملکت ما به این شکا در بیاد نه

افرادی که یک عمر درس خوندند تا به جایی برسند.

برای اینکه مشکل شما حل بشه کوتاه و مختصر بهتون میگم و دقیق همون کاری رو بکنید که میگم چون دیگه به هیچ

سوالی جواب نمیدم.

ممنون از همراهی تون در این زمینه.

اول برنامه MP3tag رو که حجم بسیار کمی داره رو از لینک زیر دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه رو نصب کنید و جهت اطمینان برای اینکه منوهای این برنامه در کلیک راست موس ظاهر بشه یک بار سیستم

رو رستارت کنید.

حالا دقیقا مانند عکس زیر برید رو روی اون آلبوم، فولدر، و یا پوشه خواننده ای که میخواهید داخل گوشی تون وارد کنید

کلیک راست کنید و اون Mp3tag رو که بهتون نشون دادم در کلیک راست موستون انتخاب کنید.

مثلا من اومدم و یکی از آلبوم های معین رو روش راست کلیک کردم و اون گزینه رو انتخاب کردم حالا پنجره زیر برای

من باز شده.

معمولا بعضی سایت های ایرانی کلی تبلیغات اون سایت رو در فایل های صوتی ذخیره میکنند. برای اینکه اول

مطمئن بشیم که هیچ آثار و رد پا و آتو آشغالی در مشخصات فایل صوتی مون وجود نداره این کار رو بکنید.

بات ماوستون از پایین به بالا همه اون فایل های MP3 رو انتخاب کنید و بعد مانند شکل پایین بر روش کلیک راست کنید

و اون گزینه ای رو که بهتون نشون دادم انتخاب کنید تا همه tag ها پاک بشند.

خب حالا که همه مشخات پاک شد دوباره همه فایل ها رو انتخاب کنید و این بار در قسمت سمت چپ مشخصات اون

آلبوم و خواننده رو به دلخواه خودتون پر کنید. مثلا من مشخصات این آلبوم از معین رو به شکل زیر پر کردم. مشخصات

رو که کامل پر کردید فلش شماره 2 رو که در عکس نشون دادم کلیک کنید تا اون مشخصات برای همه اون فایل هایی

که انتخاب کردید ثبت بشه.

قسمت مشخصات رو تکمیل شد برای اینکه مطمئن بشید که آیا این مشخصات برای همه فایل ها یکسان ثبت شده

یا نه بر روی دونه به دونه اونها کلیک کنید و به قسمت سمت چپ نگاه کنید.

حلا اگر کسی خواست که گوشی موبالش هنگام پخش آهنگ عکس هم نشون بده اونوقت شما فلش شماره 1 رو

کلیک میکنید و مانند عکس زیر اون قسمتی رو که نشون دادم کلیک میکنید و مسیر عکس اون خواننده رو اونجا وارد

میکنید و بعد OK رو میزنید. >> دقت کنید که قبل از زدن فلش شماره 1 همه فایل ها انتخاب شده باشند وگرنه فقط

برای یک فایل عکس وارد میشه و بقیه بدون عکس میمونند.

برای اینکه مشکلی در نشون دادن عکس در داخل گوشی بوجود نیاد سعی کنید سعی کنید عکس خواننده رو در

داخل همون پوشه ای قرار بدید که الان دارید این کارهای بالا رو انجام میدید و بعد از تمام شدن کارتون هم از داخل

پوشه پاکش نکنید و بزارید عکس و یا کاور در داخل همون پوشه آلبوم خودش بمونه.

حالا کار ما اینجا تمام شد. اگر شما این آلبومی رو که الان با سلیقه خودتون و بصورت یکسان برای همه تعیین کردید

داخل مموری کارت و یا گوشی تون بریزید متوجه میشید که گوشی شما کاملا این آلبوم رو بصورت خیلی منظم

دسته بندی کرده.

یعنی شما هم میتونید از روی اسم خواننده آلبوم رو پیدا کنید و بزنید تا پخش بشه و هم از روی آلبوم میتونید آهنگی

رو که دوست دارید پخش کنید.

شما باید مشخصات دقیق رو برای تک تک آلومها و موزیک هاتون که میخواهید در گوشی وارد کنید مشخص کنید و

گرنه نرم افزار گوشی چطور میتونه خواسته شما رو حدس بزنه. جادوگر و فالگیر که نیست. این شما هستید که باید

برای گوشیتون تعیین کنید یک آلبوم رو چطور دسته بندی کنه.

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •