تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3329 از 4105 اولاول ... 232928293229327933193325332633273328332933303331333233333339337934293829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,281 به 33,290 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

میبینم که دوستان قبل از رفتن به خدمت افکار جالبی دارن و میخوان خدمت راحت و بی دردسری انجام بدن......به همین دلیل چند تا نکته عرض کنم که به دردتون میخوره...

1: اگر آشنا ندارین دنبال امریه نرین و خودتونو آواره این اداره و اون اداره نکنین باور کنین بدون آشنا به کسی امریه نمیدن هر کی هم بهتون میگه من بدون آشنا گرفتم دروغ محضه و میخواد خودشو خراب نکنه....اینو من بهتون میگم که موقع رفتن به خدمت نزدیک به 30 تا اداره برای امریه رفتم و از 25 تاشون واضح شنیدم که میگن برو آشنا جور کن.....

2: اگر تو آموزش پرورش آنا دارین و دنبال سرباز معلمی هستین فکر درس دادن تو شهر خودتون باید از سرتون بیرون کنید چون سربتز معلم برای روستا های محرومه یعنی ممکنه دورترین روستا از شهرتون بیوفتین.....من کسیو میشناسم که سرباز معلمه و افتاده یه روستای محروم که با شهرشون نزدیکه 2 ساعت و نیم راهه و تازه باید بره وایسه تا اتوبوس روستا پر بشه بره و چیزی نزدیکه 3.5 الی 4 ساعت الاف میشه و به همین دلیل باید بمونه داخل روستا زندگی کنه که خودش میگفت از صدتا پادگان کیفیت زندگی بدتره...

3: اگر دنبال پذیرش سپاه هستین بدون آشنا احتمال داره مثلا 5 درصد بیوفتین سپاه ولی سریاز سپاهی بدون آشنا یعنی دوسال بدبختی محض....یعنی میرین لب مرز پست میدین با تعداد نیروی کم و کیفیت زندگی بسیار بسیار پایین که احتمال مرگ هم وجود داره با توجه به ناامنی مرز.....

4 : اما اگر در سپاه آشنا دارین که بعد از آموزشی هم هواتون داره برین سپاه که جاهای خوب زیاد داره ولی چه فایده که ارتش و نیرو انتضامی هم با داشتن آشنا خدمت خوبی دارین.....

چکیده همه این حرفا اینه که کسی که آشنا داره هر جایی بیوفته بهترین خدمتو داره و براش فرقی نمیکنه که چه ارگانی باشه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

حتی در یک پادگان هم یگان خیلی خوب هست و یگان خیلی بد و شرایط خدمت زمین تا آسمان متفاوته!
    سرباز داشتیم که جز سربازان سامانه فرماندهی بود و به دلیل بی انظباطی فرستادنش گردان با این که ۲ ماه بیشتر خدمت نداشت ولی فرار کرد
    حتی در یک یگان هم شرایط همه یکسان نبود و اونی که پارتی داشت مرخصی زیاد و نگهبانی کم اونم جای راحت و گرم و منی که پارتی نداشتم هر شب نگهبان اونم جای سرد و ۲۰ دیقه فاصله داشت از آسایشگاه پست نگهبانیم
    الانم اوضاع همینه

- - - Updated - - -

حتی در یک پادگان هم یگان خیلی خوب هست و یگان خیلی بد و شرایط خدمت زمین تا آسمان متفاوته!
    سرباز داشتیم که جز سربازان سامانه فرماندهی بود و به دلیل بی انظباطی فرستادنش گردان با این که ۲ ماه بیشتر خدمت نداشت ولی فرار کرد
    حتی در یک یگان هم شرایط همه یکسان نبود و اونی که پارتی داشت مرخصی زیاد و نگهبانی کم اونم جای راحت و گرم و منی که پارتی نداشتم هر شب نگهبان اونم جای سرد و ۲۰ دیقه فاصله داشت از آسایشگاه پست نگهبانیم
    الانم اوضاع همینه

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

میبینم که دوستان قبل از رفتن به خدمت افکار جالبی دارن و میخوان خدمت راحت و بی دردسری انجام بدن......به همین دلیل چند تا نکته عرض کنم که به دردتون میخوره...

1: اگر آشنا ندارین دنبال امریه نرین و خودتونو آواره این اداره و اون اداره نکنین باور کنین بدون آشنا به کسی امریه نمیدن هر کی هم بهتون میگه من بدون آشنا گرفتم دروغ محضه و میخواد خودشو خراب نکنه....اینو من بهتون میگم که موقع رفتن به خدمت نزدیک به 30 تا اداره برای امریه رفتم و از 25 تاشون واضح شنیدم که میگن برو آشنا جور کن.....

2: اگر تو آموزش پرورش آنا دارین و دنبال سرباز معلمی هستین فکر درس دادن تو شهر خودتون باید از سرتون بیرون کنید چون سربتز معلم برای روستا های محرومه یعنی ممکنه دورترین روستا از شهرتون بیوفتین.....من کسیو میشناسم که سرباز معلمه و افتاده یه روستای محروم که با شهرشون نزدیکه 2 ساعت و نیم راهه و تازه باید بره وایسه تا اتوبوس روستا پر بشه بره و چیزی نزدیکه 3.5 الی 4 ساعت الاف میشه و به همین دلیل باید بمونه داخل روستا زندگی کنه که خودش میگفت از صدتا پادگان کیفیت زندگی بدتره...

3: اگر دنبال پذیرش سپاه هستین بدون آشنا احتمال داره مثلا 5 درصد بیوفتین سپاه ولی سریاز سپاهی بدون آشنا یعنی دوسال بدبختی محض....یعنی میرین لب مرز پست میدین با تعداد نیروی کم و کیفیت زندگی بسیار بسیار پایین که احتمال مرگ هم وجود داره با توجه به ناامنی مرز.....

4 : اما اگر در سپاه آشنا دارین که بعد از آموزشی هم هواتون داره برین سپاه که جاهای خوب زیاد داره ولی چه فایده که ارتش و نیرو انتضامی هم با داشتن آشنا خدمت خوبی دارین.....

چکیده همه این حرفا اینه که کسی که آشنا داره هر جایی بیوفته بهترین خدمتو داره و براش فرقی نمیکنه که چه ارگانی باشه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    از ازادی بخوام برم پادگان پرندک چجوری برم؟اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان من ساکن تهرانم فردا اعزاممه 01 نزاجا ولی هنوز کچل نکردم، میخواستم ببینم ممکن گیر بدن.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من ساکن تهرانم فردا اعزاممه 01 نزاجا ولی هنوز کچل نکردم، میخواستم ببینم ممکن گیر بدن.
    گير كه نميدن اما با يك ماشين سر كلى سرباز رو كه ميزنن كه احتمال انتقال بيمارى پوستى بسيار زياد است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

از ازادی بخوام برم پادگان پرندک چجوری برم؟اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
    پرندک کوجا؟
    از اتوبان افسریه برید سه راه افسریه و بعد آزادگان غرب و بعدش وارد اتوبان تهران ساوه بشید و حدود 25 کیلومتر بعد به این پادگان ها میرسید

میزنن برات ب صورت غیر بهداشتی

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

با عرض معذرت ولی طرف چرت گفته. هنوز توی پادگان نرفته که بفهمه اسارت یعنی چی. اون جا حداقل آقا بالا سر نداره. آزاده. به گوشی و تی وی و لپ تاپ و ... دسترسی داره و .... صبحگاه نمیره. 24 ساعته پوتین نمیپوشه. مثل آدم زندگی میکنه. 4 تا آدم میبینه...
    در کل، قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری....
    Last edited by Sha7ab; 25-10-2015 at 00:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام من تا آخر هفته دفترچرو پست میکنم ب نظرتون اعزامم کی میشه همون روز ک پست کنم بهم میگن؟؟؟؟؟ممنون میشم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید درخواست تعجیل برا برج 10 و 12 هنوز بسته هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •