تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3329 از 3745 اولاول ... 23292829322932793319332533263327332833293330333133323333333933793429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,281 به 33,290 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من یک ماهی هست که شبانه رو با سرعت 1 مگ دانلود میکنم. راضیم ازش

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

امروز زنگ زدم بهشون گفتم من از قبل عیده زنگ زدم گفتم 2.5 از حجمم بدون اینکه مصرفی داشته باشم کم شده و اسکرین شاتشم گرفتم و براتون ایمیل کردم و گفتید پیگیری میکنید ولی الان دو سه هفته میگذره هنوز خبری نشده بعد یه کم گفت پشت خط بمونید و بعدش اومد گفت اره اینجا زدن 2.5 گیگ حجمتون باید برگرده ولی یادشون رفته برگردونن من دوباره این زدم تا حجمتون برگردونن و تا فردا برگرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

آقا همونجور که کم و کاستی هارو میگیم خوبه نکات مثبتم بگیم.
    دو روز پیش مشکل نویز خط داشتم. تماس گرفتم گفتم پیگیری میکنیم.از 2 روز پیش نزدیک به 10 بار تماس گرفتن واسه نظر خواهی در مورد خط.و واقعا هم مشکلم حل شد.
    الان خط 14 مگ بسته شده.سرویس عصرانه. اینم سرعت دانلود و پینگ.

شماره 1544 داخلی 3254 آقای تقی پور بود فک کنم. واقعا کار بلد بود و قصد پیچوندنم نداشت.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دو روز پیش مشکل نویز خط داشتم. تماس گرفتم گفتم پیگیری میکنیم.از 2 روز پیش نزدیک به 10 بار تماس گرفتن واسه نظر خواهی در مورد خط.و واقعا هم مشکلم حل شد.
    الان خط 14 مگ بسته شده.سرویس عصرانه. اینم سرعت دانلود و پینگ.

شماره 1544 داخلی 3254 آقای تقی پور بود فک کنم. واقعا کار بلد بود و قصد پیچوندنم نداشت.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

الان خط 14 مگ بسته شده.سرویس عصرانه. اینم سرعت دانلود و پینگ.Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    والا من که هر دفعه تماس گرفتم هیچ جوره زیر بار نرفتن که مشکل سمت خودشونه و طوری رفتار میکنن که انگار آدم هیچی از شبکه و اینترنت و خط و ... سر در نمیاره

6. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

امروز زنگ زدم بهشون گفتم من از قبل عیده زنگ زدم گفتم 2.5 از حجمم بدون اینکه مصرفی داشته باشم کم شده و اسکرین شاتشم گرفتم و براتون ایمیل کردم و گفتید پیگیری میکنید ولی الان دو سه هفته میگذره هنوز خبری نشده بعد یه کم گفت پشت خط بمونید و بعدش اومد گفت اره اینجا زدن 2.5 گیگ حجمتون باید برگرده ولی یادشون رفته برگردونن من دوباره این زدم تا حجمتون برگردونن و تا فردا برگرده
    2.5 گیگ برگردوندن امروز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

والا من که هر دفعه تماس گرفتم هیچ جوره زیر بار نرفتن که مشکل سمت خودشونه و طوری رفتار میکنن که انگار آدم هیچی از شبکه و اینترنت و خط و ... سر در نمیاره
    اره. اینجوریه.
    من به همین آقاهه گفتم اصلا اپراتور پشتیبانی شما چیزی از خط و سرویس و اینا حالیش نیست.
    گفت:بله اونا زیاد سر در نمیارن.
    البته اینم بگم که من 195 شکایت کردم بعد ایشون که حالیشون بود باهام تماس گرفتن.

9. این کاربر از Jojo73_shk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

طبق تجربه‌ی من، اگه از وضعیت فعلی آسیاتکت راضی هستی حتی کوچکترین چیز رو عوض نکن! بارها شده با یه تغییر سرعت، تغییر سرویس، رزرو خط یا حتی کوچکترین تغییر در پهنای باند توسط اپراتور همه چی ریخته به هم! بر اساس همین من مسافرت که میخواستم برم درخواست رزرو ندادم و با اینکه یک ماه خونه نبودم دوباره سرویسم رو تمدید کردم ولی مودمو خاموش کردم. (سرویس شهاب با شبانه رایگان که چه سرعت روزانه چه شبانه‌ام 1.3 مگابابت بود) باز الان که اومدم میبینم داستان درست شده باز. سرعت روزانه به زور به 200کیلوبایت میرسه و لود کردن پیجها افتضاحه(هم سرور داخلی هم خارجی، هر DNSی، چه آی پی خود آسیاتک چه لایزر)، از اون طرف شبانه با همون 1.2 -1.3 مگابایت سابق دانلود میکنه. میخوام ببینم کس دیگه ای تو این مدت این مشکل رو پیدا کرده یا خاموش کردن مودم رو هم به لیست چیزایی که نباید برای مدت طولانی انجام داد اضافه کرد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من 25 اسفند براشون ایمیل فرستادم که 6.5 گیگ از حجمم کم شده بعد یکی دو بار زنگ زدم گفتن خودمون خبرت میکینم بعد دو هفته که زنگ زدم گفتن برای شما چیزی ثبت نشده
    کارشناس دوباره برام پیگیری نوشت و حالا بعد از سه هفته میگن فقط 185 مگ ازت کم شده اگر اعتراض داری دوباره ایمیل بفرست
    الان هم میخوام به 195 شکایت کنم.تا شکایت نکنی مثل اینکه خیلی تحویلت نمیگیرن

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من میخوام بیام اسیاتک ثبت نام کردم ولی تعداد سرویس هاش چرا محدوده؟ مثلا چرا این عصرانه رو نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •