تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3327 از 4105 اولاول ... 232728273227327733173323332433253326332733283329333033313337337734273827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,261 به 33,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من خونمون سمت غرب کرجه اون موقعی که ما رو تقسیم کردن افتادم آبیک که جاش برام خیلی خوب بود کلا نیم ساعت راه بود با این حساب من هم کپی شناسنامه خودم و پدرمو رو می برم ... من هم شنیدم که وسایل نبرید ولی محض اطمینان یه پتو با خودم می برم ... والا چند سال پیش که سرباز بودم دوستان هم دوره ما موقع تقسیم کسایی که متاهل بودن همشون شهر خودشون افتادن
    سلام
    دوست من متاها نبود شرایطش مثل من و شما بود یعنی 5 ماه خدمت قبلی داشت الان تو تبریز خدمت می کنه تو اعزام مجدد هم افتاده بود 01

- - - Updated - - -

سلام من خونمون سمت غرب کرجه اون موقعی که ما رو تقسیم کردن افتادم آبیک که جاش برام خیلی خوب بود کلا نیم ساعت راه بود با این حساب من هم کپی شناسنامه خودم و پدرمو رو می برم ... من هم شنیدم که وسایل نبرید ولی محض اطمینان یه پتو با خودم می برم ... والا چند سال پیش که سرباز بودم دوستان هم دوره ما موقع تقسیم کسایی که متاهل بودن همشون شهر خودشون افتادن
    سلام
    دوست من متاها نبود شرایطش مثل من و شما بود یعنی 5 ماه خدمت قبلی داشت الان تو تبریز خدمت می کنه تو اعزام مجدد هم افتاده بود 01

اگه نباشه جاش خالی می مونه svb93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    من درسمو 3ماه قبل تموم کردم (تبریز - لیسانس)
    الان می خوام برای خدمت اقدام کنم من اگر هفته آینده برم اقدام کنم تاریخ اعزام تقریبا کی میشه ؟ امکان داره تا 2 یا 3 ماه برگ اعزامم بیاد ؟
    به احتمال زیاد معاف از رزم میشم (شاید هم معاف کامل بدلیل چسبندگی روده و 3بار جراحی روده)
    از یکی از دوستام شنیدم در آموزشی بین دیپلم و لیسانس , معاف از رزم و سرباز عادی فرقی قائل نمی شن این حرف درسته ؟
    برای امریه باید چطور اقدام کنم قبل از فرستادن دفترچه ؟

شرمنده سوال هام زیاد شد
    Last edited by svb93; 21-10-2015 at 21:42.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    الان می خوام برای خدمت اقدام کنم من اگر هفته آینده برم اقدام کنم تاریخ اعزام تقریبا کی میشه ؟ امکان داره تا 2 یا 3 ماه برگ اعزامم بیاد ؟
    به احتمال زیاد معاف از رزم میشم (شاید هم معاف کامل بدلیل چسبندگی روده و 3بار جراحی روده)
    از یکی از دوستام شنیدم در آموزشی بین دیپلم و لیسانس , معاف از رزم و سرباز عادی فرقی قائل نمی شن این حرف درسته ؟

شرمنده سوال هام زیاد شد
    ١- هفته اينده ارسال كنيد احتمال بسيار زياد تير ماه سال اينده اعزام شما خواهد بود.
    ٢-اين مهمه كه اموزشى كجا و در چه سازمانى باشيد اگر در ارتش باشيد معمولا در مراكزى كه ديپلم ها و يا زير ديپلم ها هم حضور دارند يگان ليسانس ها از ان ها جدا است، اما به طور كلى دنبال اين موضوع كه بين سرباز ليسانس و ديپلم بايد فرقى چه فرقى است نباشيد از ديد جماعت نظامى همه سربازند و مجبورند دستورات انها را اجرا كنند
    ٣- براى امريه هم با توجه به رشته تحصيلى از همين الان به فكر باشيد به سازمانهاى مربوطه مراجعه كنيد و از شرايط انها و همچنين تاريخ هايي كه جذب امريه دارند اگاه شويد سپس بايد به گونه اى دفترچه بفرستيد كه با تاريخ انها هم خوانى داشته باشد و در پايان هم برگه سبز( برگه اعزام) را به انها تحويل مى دهيد و منتظر جواب مى مانيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

4. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

شرمنده سوال هام زیاد شد
    سلام همشهری
    تنها مطلبی که می تونم بهت بگم اینه که برو بسیج کارت فعا بگیر سریع تقاضای خدمت تو سپاه رو بکن سپاه راحت تره حتی بعضی اوقات تو پادگان هم خدمت نمی کنی من افراد زیادی رو دیدم که تو کتابخونه و مسجد و این جور جاها خدمت می کنن.فقط برو سپاه

6. این کاربر از gazijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان من الان متوجه شدم که تاریخ ورود دانشگام 3 ماه دیر تر زده شده و تاریخ فارغ التحصیل هم 5 ماه زودتر.آیا این مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!5 روز دیگه هم اعزامم.lol

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من الان متوجه شدم که تاریخ ورود دانشگام 3 ماه دیر تر زده شده و تاریخ فارغ التحصیل هم 5 ماه زودتر.آیا این مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!5 روز دیگه هم اعزامم.lol
    الان ديگه نميشه كارى كرد، اگر غيبت در سيستم براى شما ثبت نشده ، مسلئه مهمى نيست

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسی هست جواب منو بده
    سلام خدمت دوستان عزیز

آموزشی من تموم شده و یگان خدمتی من هم بیمارستان افتاده. هفته آینده باید خودمو معرفی کنم.

لطفا درباره خدمت در بیمارستان توضیح بدید؟ درجه من ستوان سوم هست.
    کدام قسمت بیمارستان برای خدمت بهتر است؟ من میخواهم بعد از ظهر ها سر کار بروم. آیا ساعت کار اداری تا 2 ظهر دارد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام همشهری
    تنها مطلبی که می تونم بهت بگم اینه که برو بسیج کارت فعا بگیر سریع تقاضای خدمت تو سپاه رو بکن سپاه راحت تره حتی بعضی اوقات تو پادگان هم خدمت نمی کنی من افراد زیادی رو دیدم که تو کتابخونه و مسجد و این جور جاها خدمت می کنن.فقط برو سپاه
    از این خبرا نیس که فک کنین یه کارت فعال دارین میتونین حتما برین سپاه...خیلیا با اینکه فعال دارن بازم سپاه قبولشون نمیکنه...الکی راهنمای اشتباهی نکین بچه های مردمو

- - - Updated - - -

سلام همشهری
    از این خبرا نیس که فک کنین یه کارت فعال دارین میتونین حتما برین سپاه...خیلیا با اینکه فعال دارن بازم سپاه قبولشون نمیکنه...الکی راهنمای اشتباهی نکین بچه های مردمو

12. 2 کاربر از babakterminator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

- - - Updated - - -

پزیرش سپاه یه معرف قوی میخواد.

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

14. 2 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه svb93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

پس من سپاه بیخیال بشم چون فعلا بسیجی هم نیستم
    راستی بین معاف از رزم و سرباز عادی در انجام کاراشون و محل خدمتشون در داخل پادگان تفاوتی هست یا یکسان هستند ؟
    دوستی داشتم می گفت من چون معاف از رزم بودم منو به بخش نامه نگاری منتقل کردن

چون اگر به من معاف کامل ندن به احتمال خیلی زیاد معاف از رزم میدن

٣- براى امريه هم با توجه به رشته تحصيلى از همين الان به فكر باشيد به سازمانهاى مربوطه مراجعه كنيد و از شرايط انها و همچنين تاريخ هايي كه جذب
    امريه دارند اگاه شويد سپس بايد به گونه اى دفترچه بفرستيد كه با تاريخ انها هم خوانى داشته باشد و در پايان هم برگه سبز( برگه اعزام) را به انها تحويل مى دهيد و منتظر جواب مى مانيد
    منظورتون مثلا اموزش و پرورش هست یا جاهای دیگه ای هم می تونم امریه بگیرم ؟
    رشته تحصیلی من "الکترونیک - کنترل و ابزار دقیق" هست معدل کل لیسانس هم بالای 17 هست
    Last edited by svb93; 22-10-2015 at 12:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •