فعلا بهترین برنامه برای داشتن مسنجرها برنامه نیم باز هستش که همزمانهمه را باز میکنه من ۲ روزه با اون کارمیکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فعلا بهترین برنامه برای داشتن مسنجرها برنامه نیم باز هستش که همزمانهمه را باز میکنه من ۲ روزه با اون کارمیکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته الان ورژنهای موبایلیش بازه ولی ورژن کامپیوترش فعلا طبق معمول قیلتر و بستست.
من فک کردم سرعت پایین فقط واسه پارس آنلاینی ها هستش
دیدم نه شماها سرعتتون کاهش پیدا کرده
درسته؟
سرعت که نه، اتفاقا چون فایلهای ویدیویی و صوتی رو بستن برای ما که راحت و با انواع روشها دورش میزنیم خیلی کیفیت بهتر شده ولی در کل درک میکنم کسایی رو که نمیدونن چطور باید دورش بزنن برای همین از این وضعیت خوشم نمیاد و تاسف میخورم.
آره ، سرعت بیشتر شده ، اتصال به چیز هم سریعتر و راحت تر شده ... l0l
منظورت از بسته شدن فایلهای ویدیویی چیه؟
بعد قضیه دور زدنه چیه ؟
آقا چرا تنهایی میخوای دور بزنی بگو تا باهم دور بزنیم![]()
راست میگه بابا بگو ما هم یاد بگیریمآقا چرا تنهایی میخوای دور بزنی بگو تا باهم دور بزنیم
سرعت دانلود من از شبی 3 گیگ به شبی یک گیگ رسید دارم دو برابر پول می دم اما با اشتراک 2 مگ کمتر از اشتراک 256 دانلود می کنم دیگه غلط کنم بیام این شرکت دزد
چند صفحه قبل توضیح داده شده.
در مورد دور زدن هم ترفندهای زیادی هست. شما باید بتونید فایلها رو به یک سرور انتقال بدید بعد پسوندش رو مثلا به exe تغییر بدید و بدون مشکلی مستقیم دانلودش کنید. البته برای بعضی فایلها مثل avi که جواب نمیده میتونید چند کیلوبایت اولش رو با چیز پی ان بگیرید و بقیه اش رو میتونید مستقیم بگیرید.
مشکل یاهو مسنجر حل شد. الان بصورت عادی دیگه وصل میشه
الان چند روزه سرعت ارت 1 اومده روی 16 از اونور 5 مگ اول رو با 64 کیلوبایت میگیره . وب گردی هنوز روی 512 بسته شده
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)