B32از لحاظ فنی میشه دیگه تداخلی نداره یا اینم باگه؟!؟!
البته من اين باند را نديدم دوستان اين اطلاعات رو بهم دادند.لطفن سعي كنيد با احنرام با يكديگر صحبت كنيد
باتشكر
B32از لحاظ فنی میشه دیگه تداخلی نداره یا اینم باگه؟!؟!
البته من اين باند را نديدم دوستان اين اطلاعات رو بهم دادند.لطفن سعي كنيد با احنرام با يكديگر صحبت كنيد
باتشكر
Last edited by eightskh; 27-10-2021 at 08:42.
تا حالا تجميع اين سه باند رو كسي ديده بود؟
اقا سعید دوستان که میگند این باند 1700تداخل روی 1800و2100داره اون دو باند حذف شده چون طبق تصویرتان تجمیع فقط 2600+2600با اون جدیده هست این طوری تداخل نداره دیگه درسته یا اشتباه میگم اگه اشتباهه لطفن درستش را بگید. ممنون لطف دارید
آقا سعید منم همین سوالو داشتم پس چرانوشته20+20/چرا ننوشته20+20+20؟!
سلام مجدد
Network Cell info
اسم این برنامه چیه استاد
بنده کوچک شما هستم. اسم این برنامه netmonster هست. گوگل پلی موجود هست. /.
Last edited by eightskh; 27-10-2021 at 18:40.
اره تداخل ایجاد میشه، البته این سایت باند 1 نداشت. من از net monester به کرات در مناطق مختلف با تعداد کریر متفاوت استفاده کردم اما قبلش هیچوقت همچین چیزی رو ندیده بودم. شاید حدس شما درست باشه و اشتباه کانفینگی باشه.
سلام
ایرانسل از یک کریر باند 8 با پهنای 5 مگاهرتز در کل کشور و در مناطقی که نیاز بوده استفاده میکنه. بیشتر سایت های جاده ای و ریلی
در خصوص باند 32 ، این باند یه باند خاص هست و مصارف خاصی داره و اصلا در شبکه دسترسی موبایل ایران استفاده نمیشه.
حالا چرا بعضی از دوستان دیدند. به دلیل اینکه بعضی از نرم افزارهای مشخصات شبکه روی بعضی دیوایس ها باگ دارن و کریر 3G رو جز فورجی به حساب میارن و اونو باند 32 معرفی میکنند که اشتباهه.
سلام محمد عزیز
سپاس شما خوبین؟
بله این باند عموما در امریکا استفاده میشه و قضیه تداخل هم بله. ولی من تابحال باگی از این نرم افزار ندیدم با اینکه زیاد ازش استفاده میکنم. این باند رو هم برای اولین بار بود که نشون داد در صورتی که قبلا هم در نقاطی قرار گرفته بودم که 2 کریر باند 7 و کریر باند 1 و کریر باند 3 وجود داشت.
حالا دوباره با گوشی دیگه تست میکنم و داخل انجمن میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)