تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3326 از 4105 اولاول ... 232628263226327633163322332333243325332633273328332933303336337634263826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,251 به 33,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان

توی برگه اعزام من ( اعزمی ۳ آبان) تو اون بخشی که گفته چی با خودتون بیارید؛ گفته برگه واکسیناسیون رو با خودتون بیارید! موقع ثبت‌نام، پلیس +۱۰ این برگه واکسیناسیون رو ازم گرفت گذاشت تو پرونده. شما هم همین‌جوری بودید؟ بماند که تاربخ واکسن من مال ۷ ماه پیشه. موقع معرفی به پادگان بدون برگ واکسیناسیون برم مشکلی هست؟!

لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه. ممنون

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام دوستان

توی برگه اعزام من ( اعزمی ۳ آبان) تو اون بخشی که گفته چی با خودتون بیارید؛ گفته برگه واکسیناسیون رو با خودتون بیارید! موقع ثبت‌نام، پلیس +۱۰ این برگه واکسیناسیون رو ازم گرفت گذاشت تو پرونده. شما هم همین‌جوری بودید؟ بماند که تاربخ واکسن من مال ۷ ماه پیشه. موقع معرفی به پادگان بدون برگ واکسیناسیون برم مشکلی هست؟!

سلام
    خوب دو قسمت داشت برگه واکسیناسیون قسمت پایینش رو باید جدا میکردی نگه میداشتی واسه خودت

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

سلام
    من که تا جاییکه یادمه در آموزشی ازم برگه نخواستن. البته نمی دونم همه جا اینطوری هست یا خیر
    پلیس +10 اصلا بدون واکسن درخواست رو ثبت نمی کرد. پس اگر شما درخواستت ثبت شده و برگه اعزام داری، یعنی واکسن زدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان سلام یه سوالی داشتم من اعزام مجدد هستم 5 ماه خدمت داشتم یگانم هم شهر خودمون بود برای ارشد ترخیص شدم اون موقع که آموزشی بودیم از ما مدارک شرایط ویژه رو گرفتن من هم مدارک تک پسری رو دادم حالا که اعزام 3 آبان هستم باید دوباره مدارک تک پسری رو ببرم تا موقع تقسیم دوباره شهر خودمون بیوفتم؟! (اعزامی 01 تهران زدن برام)
    سلام دوست عزیز جالبه من هم شرایط شمارو دارم نکنه اهل تبریزی و قبلا تو عجب شیر خدمت کردی؟
    من هم تک فرزندم هم متاهل من کپی دفترچه عقدم رو با کپی شناسنامه های خودم و خانومم با خودم میارم. راستی می خوای تمام پتو متو و استحقاقی های قبلیتو باخودت بیاری 01
    من که نمیارم من فقط یه پتو با یه دست لباس برداشتم
    از دوستانم تو شرایط ما بودن بهم گفت نبر با خودت چون بیش از یک روز کاری اونجا نمی مونی مرخصی میدن برمیگردی بعد از 10 روز میری امریتو میگیری
    در ضمن حتما شهر خودتی حالا متاهل باشی یا نه

- - - Updated - - -

دوستان سلام یه سوالی داشتم من اعزام مجدد هستم 5 ماه خدمت داشتم یگانم هم شهر خودمون بود برای ارشد ترخیص شدم اون موقع که آموزشی بودیم از ما مدارک شرایط ویژه رو گرفتن من هم مدارک تک پسری رو دادم حالا که اعزام 3 آبان هستم باید دوباره مدارک تک پسری رو ببرم تا موقع تقسیم دوباره شهر خودمون بیوفتم؟! (اعزامی 01 تهران زدن برام)
    سلام دوست عزیز جالبه من هم شرایط شمارو دارم نکنه اهل تبریزی و قبلا تو عجب شیر خدمت کردی؟
    من هم تک فرزندم هم متاهل من کپی دفترچه عقدم رو با کپی شناسنامه های خودم و خانومم با خودم میارم. راستی می خوای تمام پتو متو و استحقاقی های قبلیتو باخودت بیاری 01
    از دوستانم تو شرایط ما بودن بهم گفت نبر با خودت چون بیش از یک روز کاری اونجا نمی مونی مرخصی میدن برمیگردی بعد از 10 روز میری امریتو میگیری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان.کسی اعزامی 3 آبان واسه نیرو دریایی ارتش سیرجان نبود؟یا اطلاعی داشته باشه؟
    آیا خود پادگان در پایان دوره نیرو ها رو تقسیم میکنه که کی کجا بیافته یا اینکه از تهران تقسیم میکنن؟

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام بر همه سربازان
    آقایون من افتادم نیروی هوایی ستاری، فوق لیسانس از تهران، چنتا سوال:
    کسی میشناسه این پادگان رو؟ اوضاعش چطوره؟
    وضعیت تقسیم چجوریه؟ ممکنه تهران بیفتم؟ کار اداریه؟ چه شهر های دیگه ایی ممکنه بیفتم؟
    بعد دیگه امکان نداره بیفتیم یگان های دیگه ارتش؟ مثلا نیروی زمینی؟
    ممنون از وقتی که میذارین

- - - Updated - - -

سلام بر همه سربازان
    آقایون من افتادم نیروی هوایی ستاری، فوق لیسانس از تهران، چنتا سوال:
    کسی میشناسه این پادگان رو؟ اوضاعش چطوره؟
    وضعیت تقسیم چجوریه؟ ممکنه تهران بیفتم؟ کار اداریه؟ چه شهر های دیگه ایی ممکنه بیفتم؟
    بعد دیگه امکان نداره بیفتیم یگان های دیگه ارتش؟ مثلا نیروی زمینی؟
    ممنون از وقتی که میذارین
    اکثر ستوان وظیفه ها بومی میشن و به همین خاطر امکانش هست همون تهران بیوفتید کارم میتونه اداری باشه میتونه نباشه
    نه به هیچ وجه امکان نداره بیوفتی یگان دیگه ای از ارتش

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من امروز برگه سبز گرفتم تاریخ اعزامم خورده اردیبهشت 92 . تو کمیسیون هم اسممو خوندن گفتن معاف از رزم ولی تو برگه سبز چیزی ننوشته . کلا نمینویسن یا اشتباهی پیش اومده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان.کسی اعزامی 3 آبان واسه نیرو دریایی ارتش سیرجان نبود؟یا اطلاعی داشته باشه؟
    آیا خود پادگان در پایان دوره نیرو ها رو تقسیم میکنه که کی کجا بیافته یا اینکه از تهران تقسیم میکنن؟
    دوست من اونجا بود اصلا راضی نبود بعد هم افتاد همون سیرجان...توی شهرایی که نیرو دریایی دارن میفتین دیگه اگه فوق لیسانس باشین شاید بیفتین تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام من خونمون سمت غرب کرجه اون موقعی که ما رو تقسیم کردن افتادم آبیک که جاش برام خیلی خوب بود کلا نیم ساعت راه بود با این حساب من هم کپی شناسنامه خودم و پدرمو رو می برم ... من هم شنیدم که وسایل نبرید ولی محض اطمینان یه پتو با خودم می برم ... والا چند سال پیش که سرباز بودم دوستان هم دوره ما موقع تقسیم کسایی که متاهل بودن همشون شهر خودشون افتادن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من متاسفانه به دلیل برنامه ریزی بد و ناهماهنگی های مرکز اموزش ، نتونستم دفترچه خدمات درمانی خودمو بگیرم. الان واسه دفترچه چه اقدامی کنم؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •