سلام دوستان
اعزامی های 19 شهریور هم به تعویق افتاده بود ..
سلام دوستان
اعزامی های 19 شهریور هم به تعویق افتاده بود ..
سلام من پریروز کمیسیون داشتم که معاف از رزم شدم فقط و گفتن هفته دیگه برید پلیس +10
من یه ماه پیش که رفتم گفتن اعزامت اردیبهشته حالا واسه من تیر میزنن اعزامو یعنی ؟
مسخره کردن اینا هم . 9 ماه علافی . این همه سرباز دارید خوب مدت سربازی رو کم کنید واسه خدمتی که جز دو سال علافی چیز دیگه نداره هم باید قبلش چندین ماه تو صف باشیم .
احتمال وجود دارد كه اعزام شما هم برج ٤ باشد ، مى توانيد درخواست تعجيل دهيد اما موافقت ان با نظام وظيفه است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام خدمت دوستان عزیز
آموزشی من تموم شده و یگان خدمتی من هم بیمارستان افتاده.
لطفا درباره خدمت در بیمارستان توضیح بدید؟ درجه من ستوان سوم هست.
کدام قسمت بیمارستان برای خدمت بهتر است؟ من میخواهم بعد از ظهر ها سر کار بروم. آیا ساعت کار اداری تا 2 ظهر دارد؟![]()
الان دیدم سایت زده اردیبهشت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من دیگه باید چیکار کنم ؟ فقط برگه سبز باید بگیرم ؟ پست میشه یا باید خودم برم از پلیس +10 بگیرم ؟
نكنه المهدي بودي؟
من پارسال اونجا بودم .البته اون دوره ما همه امريه بودن و محل خدمت اكثر بچه ها از قبل معلوم بود.
اره المهدی بودم. گفتن دو دورست فوق دیپلم به بالا میگیریم
سلام بر همه سربازان
آقایون من افتادم نیروی هوایی ستاری، فوق لیسانس از تهران، چنتا سوال:
کسی میشناسه این پادگان رو؟ اوضاعش چطوره؟
وضعیت تقسیم چجوریه؟ ممکنه تهران بیفتم؟ کار اداریه؟ چه شهر های دیگه ایی ممکنه بیفتم؟
بعد دیگه امکان نداره بیفتیم یگان های دیگه ارتش؟ مثلا نیروی زمینی؟
ممنون از وقتی که میذارین
- - - Updated - - -
سلام بر همه سربازان
آقایون من افتادم نیروی هوایی ستاری، فوق لیسانس از تهران، چنتا سوال:
کسی میشناسه این پادگان رو؟ اوضاعش چطوره؟
وضعیت تقسیم چجوریه؟ ممکنه تهران بیفتم؟ کار اداریه؟ چه شهر های دیگه ایی ممکنه بیفتم؟
بعد دیگه امکان نداره بیفتیم یگان های دیگه ارتش؟ مثلا نیروی زمینی؟
ممنون از وقتی که میذارین
یکی از دوستام سربازیش رو اونجا گذروند فکر کنم تو نیرو انسانی بود کلا کیف کرد
Last edited by tohid.m; 20-10-2015 at 14:46.
دوستان سلام یه سوالی داشتم من اعزام مجدد هستم 5 ماه خدمت داشتم یگانم هم شهر خودمون بود برای ارشد ترخیص شدم اون موقع که آموزشی بودیم از ما مدارک شرایط ویژه رو گرفتن من هم مدارک تک پسری رو دادم حالا که اعزام 3 آبان هستم باید دوباره مدارک تک پسری رو ببرم تا موقع تقسیم دوباره شهر خودمون بیوفتم؟! (اعزامی 01 تهران زدن برام)
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)