اگه ظرفیت اون موقع پر بشه میفته به 4/1 دیگه آره؟؟؟
اگه ظرفیت اون موقع پر بشه میفته به 4/1 دیگه آره؟؟؟
به احتمال زیاد ظرفیت اردیبهشت 95 پر شده باشه
چون من امروز پلیس +10 بودم 2 تا لیسانس که برای درخواست اعزام اومده بودند افتادند تیر 95 منم که فوق بودم افتادم تیر 95
خب دوستان ما هم اموزشیمون تموم دوره 57 روزه . سپاه بابل بودیم. عجب پادگانی بود سر سبز و زیبا. خیلیا رو فرستادن سیستان و کردستان و ارومیه
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
دوستان واسه من امریه جور شده برای تیر 95 ولی تاریخ اعزامم 1 اردیبهشت هستش اگه درخواست تمدید بدم حتما قبول میکنن؟؟؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
بله اگه ظرفیت برج 2 پر بشه اعزامتون میفته برا دو ماه بعد یعنی برج 4
با تعجیل هم اصلا موافقت نمیشه من از برج 5 تا الان دارم سعی میکنم واسه برج 8 تعجیل بزنم ولی سیستم تعجیل رو بستن
اگه بخواین زودتر اعزام بشین اگه تهران هستین با 197 تماس بگیرین و بپرسین ملاقات مردمی با مسولین نظام وظیفه کی و کجا برگزار میشه اونجا شاید موافقت کردن
بله واسه 1/4/95 راحت تمدید میکنن
دوستان تهرانی چهطور میتونم از ترمینال جنوب برم تا این پایگاه هوایی شهید خضرایی؟ مترو به مسیرش میخوره؟۳. آیا آدرس این پایگاه شهید خضرایی همینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
آره به خاطر این زیاد بودن سربازها و درخواستها راحت قبول میکنن. کلاً اگه بار اولت باشه معمولا راحت قبول میشه. اگه مطمئنی که امریهت جور شده حتما سریع برو پلیس +۱۰ درخواست بده تا تیر هم پر نشده. یه سری گزینه داره به مسئول پلیس +۱۰ بگو برات بخونه. معمولا همه دلیل «مشکل خانوادگی» رو انتخاب میکنن. کلا از مسئولش بپرسی راهنماییت میکنه ...
مترو ترمینال سوار بشید
ایستگاه امام خمینی پیاده بشید
خط عوض کنید به خط 2
ایستگاه امام حسین پیاده بشید
اتوبوسای BRT به سمت تهرانپارس رو سوار بشید و سه تا ایستگاه بعد (ایستگاه شهید فتحنایی یا کهن) پیاده بشید
بعد برید داخل کوچه حجت
35.703632, 51.461745
برا اطلاعات بیشتر این مختصات رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی پیست کنید و سرچ
Last edited by Globe; 19-10-2015 at 17:31.
بعضی وقتا این تمدید خود به خود هم حکمتی داره من اعزامی ابان بودم نوددرصد اونایییکه تو استان ما. حتی پذیرش گرفته بودن براسپاه انداختن نیروانتظامی وارتش
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)